Zijn iPad / iPhone kopers sukkels?

Matt Baxter-Reynolds

Leuk je weer te zien

Wolk, Canonical en Microsoft werken samen aan containers, Grote Debat; Do we echt hebben het recht om te worden vergeten; Grote Debat; dappere nieuwe strategie Satya Nadella’s: Kan Microsoft uit te voeren; Grote Debat; In IBM en Apple’s kielzog, heeft Android verloren? haar enterprise kans?

Adrian Kingsley-Hughes

De moderator heeft een definitieve uitspraak gedaan.

Matt Baxter-Reynolds: Apple’s apparaten zijn prachtig gemaakt en uitgevoerd. Ze voelen zich altijd waardevol, en zijn vaak zeer gewenst.

Maar eerder deze maand toen, ik kocht een gouden iPhone 5s aan mijn Nexus 4 te vervangen, kon ik niet het gevoel dat ik een $ 300 apparaat had vervangen door een $ 1.000 een schudden.

Nog niet zo lang geleden, Apple was de enige wedstrijd in de stad als het gaat om het kopen van iets dat goed was. Nu, met Android Jelly Bean en goede apparatuur van Google en Samsung, is er een duidelijker splitsing in de markt.

Voor mij, Apple is net als Porsche, en de Nexus en Samsung-apparaten zijn als het kopen van Fords. Ja, heb je een betere ervaring in de “Porsche” te krijgen, maar er is niet zo veel verschil deze dagen tussen het kopen van een van deze en het kopen van een goede “Ford”.

Adrian Kingsley-Hughes: Met een vlot van nieuwe Apple-producten hebben gegaan op de verkoop in de afgelopen weken, sommige mensen vragen een vraag: Zijn iPad en ‘sukkels’ iPhone kopers?

Waarom precies zijn ze sukkels? Suckers omdat ze besteden hun zuurverdiende geld op producten die de beloften die ze maken? Suckers omdat ze gesteund door de mogelijkheid om het terug te keren voor welke reden dan ook voor een beperkte periode te kopen? Suckers omdat ze een goed ontworpen product dat is betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken willen? Suckers omdat ze willen een product dat wordt geleverd met regelmatige gratis updates voor het besturingssysteem dat de nieuwe functies met hen brengt?

Een sucker want ik wil iets dat werkt?

Als dat het geval is, dan ja, ik ben een sucker. Ik ben een sucker voor een goed product. Echter, als de insinuatie is dat ik ben een sucker omdat ik geld te besteden aan een product als ik iets goedkoper kon krijgen, dan laat ik je herinneren aan een oud gezegde, kopen goedkope, kopen twee keer.

Debaters: Bent u klaar voor de strijd meer dan Apple’s prijsstelling?

ik ben klaar

Laat het spel beginnen.

Mij ​​uitleggen waarom je denkt dat Apple niet of verdient een premium prijs.

Ik denk dat Apple haar premium pricing volledig verdient. Ze bouwen aspirational producten en bieden de antithese van the-box verschuiven mentaliteit tentoongesteld door de overgrote meerderheid van de rest van de industrie. Ze zijn ook een modemerk, en een deel van het theater van de mode is een grote prijskaartjes;. Maar het punt is dat zodra waarbij Apple was de enige wedstrijd in de stad, zijn ze nu niet. Louis Vuitton te maken intentieverklaring zakken, maar Louis Vuitton tassen zijn niet de enige manier om je spullen rond tote.

Apple is niet ‘verdienen’ een premium prijs een meer dan enig ander bedrijf doet. De reden dat Apple commando’s een premium prijs is dat het bedrijf omzeild de race naar de bodem die andere computer, smartphone en tablets makers verloofde zich in Het hield de prijzen en marges hoog zijn, en gerechtvaardigd dat door het leveren van een kwaliteitsproduct;.. Op de top van dat Apple biedt klanten een reeks verkoopt winkels waar ze producten alvorens ze te kopen kunt proberen, en advies krijgen over welke producten aan te passen aan hun behoeften. Ook de winkels fungeren als aanspreekpunt als er iets misgaat;. Apple maakt producten, houdt het haar product line-up duidelijk en eenvoudig, het maakt de prijzen gemakkelijk te begrijpen, en het maakt deze producten zowel online als in de fysieke winkels ., tot nu toe lijkt het een winnende strategie voor het bedrijf.

Denkt u dat het ecosysteem van Apple rechtvaardigt een hogere prijs ten opzichte van Android?

Nee – maar dit is niet iets wat we zien toch. De taak van een ecosysteem is om te fungeren als een kanaal voor de waarde die door anderen. Als deze waren normaal winkels, wetende dat je kon een film uit Store A te kopen voor $ 20, terwijl Store B hen werd verkocht voor $ 10 – goed, er zou een vrij dwingende reden om Store A. kiezen; Je zou echt een te zijn sukkel als je een duurder apparaat kocht om meer geld uit te geven in de winkel.

Geplaatst door Larry Dignan

Ik gebruik zowel iOS en Android-apparaten, en als zodanig ik besteed veel tijd trawlvisserij de apps winkels kopen en downloaden van apps. In mijn ervaring, Apple’s App Store biedt betere kwaliteit apps die Google Play, en wordt ook beter samengesteld en georganiseerd. Ook het downloaden van de identieke app voor zowel iOS en Android blijkt dat er een groot verschil in kwaliteit tussen het aanbod voor de platforms;. Hoewel er geen twijfel over bestaan ​​dat Android is het platform om te gaan voor als u op zoek bent naar goedkope of gratis apps – zelfs identieke apps zijn soms goedkoper voor Android dan voor iOS – als u wilt een beter bereik van apps om uit te kiezen, dan adviseer ik ga voor iOS; u kunt hebben een goede kwaliteit en goedkoop, maar het lijkt erop dat je niet beide kan hebben..

Hoe zit het met Windows 8?

Ik denk niet dat het platform echt een verschil maakt.

Windows 8 een heleboel zaken naar de PC ecosysteem, en Microsoft, die afhankelijk is – gedeeltelijk althans – op de pc-markt karnen dan om de paar jaar. En met zo veel voorspellingen de ronde dat het PC-tijdperk voorbij is, moet deze reden tot bezorgdheid bij Microsoft HQ zijn,. Echter, verslagen van de dood van de PC zijn sterk overdreven. Wat er gebeurt is niet dat de pc-industrie is stervende, maar in plaats daarvan aan het vertragen is, en de mensen zijn het maken van hun oude pc’s langer duren. En in plaats van hun geld op pc’s, maar ze zijn er uitgaven voor smartphones en tablets;. Liefde Windows 8 of je haat het, een onmiskenbaar feit is dat zo ver als een speler in de tablet en app-markt, het is nieuw en behoeften tijd om te rijpen. Op dit moment is het niet zetten geen druk op zowel Android of iOS markten. Misschien over een paar jaar

Wat is uw optimale prijs voor een tablet?

Voor mij persoonlijk, ongeveer $ 300. Ik wil graag een mooie scherm hebben – na alles, het is de bit je allemaal gebruik van de tijd, en het is moeilijk om een ​​mooi scherm te krijgen voor veel minder dan dat: Moet ik denk dat je een goede tablet voor $ 200 te krijgen.? Absoluut.

Voor een werkende tablet, ik ben bereid om te betalen wat ik zou ooit voor een notebook hebben betaald. Mijn huidige werkpaard is de 32 GB iPad 4 Wi-Fi + mobiele dat ik mij terug $ 729. Het is perfect geserveerd me bijna een jaar, en dankzij AppleCare garantie dat het zal me laatst nog een paar jaar (als ik het niet te vervangen) .; Ik heb ook een eerste-generatie Nexus 7, die op $ 199 aan het goedkope einde van het spectrum. Deze loopt Android Jelly Bean en het ideaal voor dag-tot-dag kloppen over;. Zal ik de plaats van de Nexus 7? Waarschijnlijk wel, maar volgende keer zal ik waarschijnlijk gaan voor Amazon’s Kindle Fire HDX, omdat ik denk dat dit is over het algemeen een betere tablet.

Wat is de beste tablet deal gaan vandaag? Hoe kwam u tot die conclusie?

Het is de referentie-apparaat gebouwd door het bedrijf dat het besturingssysteem ingebouwde – en in die zin is het net als Apple. Het heeft een groot scherm en een geweldige prijs. Vanuit mijn persoonlijke ervaring, zou ik altijd gevonden Google’s klantenservice ook voorbeeldig zijn.

Kortom, het is de iPad. Het is de beste combinatie van hardware, software en ecosysteem. En dankzij Apple houden van de oudere versie op de markt, het is goedkoop om te bezitten;. De volgende activiteit is Amazon’s Kindle Fire HDX. Amazon heeft gebakken veel BYOD functies in deze tablet, dus het moet een interessant apparaat voor wie op zoek om te draaien tussen werk en spel zijn.

Vraag maar raak

Matt Baxter-Reynolds

ik ben klaar

Adrian Kingsley-Hughes

Wat is de betere deal: iPad mini Retina of iPad Air?

Het is echt moeilijk om te bellen – ik denk dat het komt neer op persoonlijke voorkeur over de vraag of je het groter of kleiner scherm wilt. Als u op zoek bent naar het apparaat te gebruiken in de eerste plaats voor het werk, zou ik kiezen voor de iPad Air, anders zou ik de iPad mini netvlies te kiezen;. Als je iets wilt kleiner dan de iPad mini is de perfecte keuze. Ik kan het werk doen op mijn Nexus 7, zodat het 7.9-inch scherm moet je niet afschrikken, tenzij je werkt aan een veel informatie dichte dingen zoals spreadsheets.

Aangezien beide zijn in wezen identiek, behalve voor de schermgrootte, zou ik zeggen dat hangt af van hoeveel van een tablet die u wilt voeren rond met je mee. Persoonlijk vind ik het 9,7-inch scherm op de iPad, en vind het niet een gedoe om mee te nemen (maar dan heb ik gebruikt om een ​​notebook met een 17-inch scherm bezit) .; Als je wilt dat iets kleiner is, dan is de iPad mini is de perfecte keuze. Ik kan het werk doen op mijn Nexus 7, zodat het 7.9-inch scherm moet je niet afschrikken, tenzij je werkt aan een veel informatie dichte dingen zoals spreadsheets.

Heeft het ontbreken van Wi-Fi 802.11ac een korting te rechtvaardigen?

Hoe heb je we deze vraag maakt het antwoord hard! 802.11ac biedt passende voordelen in de binnenlandse instellingen waar we zien een toename van apparaten per woning, en ook Wi-Fi-woningen. Kortom, meer apparaten opgepropt in een kleiner gebied. Er is ook minder interesse in de bedrading woningen met vaste netwerken fit. Echt, als je in de markt en je kunt 802.11ac te krijgen, moet u,. Is het rechtvaardigen een korting? Nee – fabrikanten moeten worden aangemoedigd om 802.11ac leveren als standaard.

Niet tenzij je echt 802.11ac, wat veel mensen niet nodig hebben. Als je echt wilt een 802.11ac-tablet en zijn niet gebonden aan het ecosysteem van Apple, dan adviseer ik de Kindle Fire HDX.

Waarom zijn er zo veel iPad kopers; *** EDS:? Ik neem aan dat deze vraag luidt: “Als iPad koper zijn sukkels …” ***

Omdat het zo’n geweldig apparaat, het is nog steeds de enige wedstrijd in de stad als je een 8 “, 4 wilt!. 3 beeldverhouding Dat is de enige reden waarom ik nog steeds gebruik van een plaats van een Nexus 7. Dat scherm formaat biedt de beste all round ervaring voor TV / film kijken, gaming, surfen en e-mail.

Want het was de eerste tablet op de markt die brede aantrekkingskracht had geraakt. Het op de markt in een grote weg, zijn weg gedwongen in het bewustzijn van de consument en het bedrijfsleven op elkaar, en iets nieuws opgeleverd, maar die met een bloeiend ecosysteem bevestigd kwam;. Bill Gates had gelijk toen hij voorspelde meer dan tien jaar geleden dat er een markt voor tablets, hij gewoon niet beseffen dat de markt was voor een Apple tablet en niet Microsoft een;. iPad kopers zijn niet sukkels, het zijn mensen die bereid zijn om een ​​fatsoenlijke prijs te betalen voor een kwaliteitsproduct.

Biedt Apple echt nodig meer down to go markt? De laatste generatie iPad ziet eruit als een deal op vele manieren.

Dit idee is de ronde lang. Vroeger dacht ik dat ze moeten – ik nu ben van een geest die ze niet moeten doen. Waarom geld te laten op de tafel? In termen van de laatste generatie iPad uitzien als een deal – de iPad is altijd zag eruit als een deal. Het is altijd al flirten met “goedkoop”.

Nog niet wil zeggen niet. De producten zijn allemaal goed verkocht, en omzet en winst zijn rollen in. Het probleem met te gaan ‘down market’ te snel is dat het een one-way street. U kunt de prijzen te verlagen, maar je kunt nooit meer zet ze een back-up. Dit is wat PC OEM’s in de late jaren ’90 niet te realiseren, en ze reden de pc-markt tot een punt waar ze een fatsoenlijke winst kon maken meer uit de verkoop van pc’s. Deze ineenstorting van de winst hit kwaliteit, innovatie en klantenservice, dat op zijn beurt had een domino-effect op de omzet.

Kan een leverancier op de tablet markt commando een premium prijs? Hoe?

Apple kan, doordat Apple;! OK, serieus antwoord. Ik weet niet of Microsoft kan. Ze probeerden Surface te positioneren als een premium product tegen de iPad, en dat mislukte spectaculair. Google heeft al ingeprijsd Nexus aan de onderkant van de markt. Eventuele andere algemene concurrentie moet gaan voor de onderkant – het is wat de klanten verwachten.

Apple doet, en Microsoft lijkt te denken dat het merk is iets wat de moeite waard toen sloeg op Surface tablets, maar verder dan dat ik denk dat de tablet makers vastzitten bottom-voeding voor de inkomsten single-digit zover de hardware gaat. Amazon lijkt te zijn gegaan voor de mogelijkheid om de verkoop van de Kindle Fire tablets zo goedkoop mogelijk in de hoop om zijn geld terug te verdienen; Wanneer u een overvloed aan OEMs al tegen elkaar met in wezen hetzelfde product, de prijs wordt de enige differentiator . Een prijzenoorlog ontstaat en dit drijft jammer genoeg kwaliteit en innovatie in het vuil.

Laatste vraag: Denkt u dat Apple klanten zijn opgesloten in?

Niet echt. Ik denk dat lock-in is een beetje van een mythe. Zolang er zijn twee alternatieven die de apps die mensen nodig hebben te dekken, kunnen mensen bewegen,. Lock-in heeft de neiging om meer over apps zijn, want het gaat over wat mensen * doen * en dus wordt wat ze * moeten * .; Content lock-in effect heeft, maar er zullen waarschijnlijk altijd alternatieven contentconsumptie en daarmee het effect minimaal. (Bijvoorbeeld door een Apple TV om films uit uw iTunes-account, Chromecast aan dezelfde truc op Google Play te trekken.)

In zo veel als een Windows-gebruiker is vergrendeld om Windows, een Android-gebruiker vergrendeld om Android, of een OS X-gebruikers vergrendeld om dat platform, ja, ze zijn. Je zou zelfs kunnen merkt dat je opgesloten op Linux;. Het is de aard van de platforms.

Het was weer een groot debat. We plaatsen het slotpleidooi op woensdag en mijn keuze voor de winnaar zal worden geplaatst op Thurday. Lees de opmerkingen en stemming. We zullen se u volgende week.

Matt Baxter-Reynolds

Adrian Kingsley-Hughes

Ik ben een groot voorstander is waardoor mensen hun geld van de manier waarop zij dat nodig achten door te brengen. Gewoon omdat ik thee liever koffie betekent niet dat koffie is niet goed voor u, en alleen maar omdat ik liever iOS betekent niet dat Android of Windows Phone of een andere minder bekende besturingssysteem is niet beter voor je.

Kiezen wat voor jou werkt.

One-size-fits-all is zelden het antwoord, en dat is dubbel zo in het geval van tech. Mensen hun technologie om een ​​verscheidenheid aan toepassingen en verschillende wensen en behoeften. Sommige zijn thuisgebruikers, andere commerciële of onderneming, en dankzij de groei van BYOD, smartphones en tablets moeten meerdere personas te nemen.

Bottom line, als wat je te besteden u geld op de werken voor u dan dat is cool. En of dat nu een iPhone en iPad, of iets heel anders, het maakt je niet een sukkel te maken.

Larry Dignan

Dit debat was zeer subjectief en middenweg was hoogst onwaarschijnlijk. Dat is wat maakte het plezier. Ik ben een overtuigd Europeaan van vrije markten. Als iemand bereid is te betalen voor iets dan is dat de marktwaarde. Matt Baxter-Reynolds deed niets om dat standpunt zwaaien. Bij de laatste controle, Apple klanten waren verdomd gelukkig. Adrian Kingsley-Hughes had het makkelijker argument en leverde het goed. Hij krijgt de overwinning.

Canonical en Microsoft werken samen aan containers

Hebben we echt een recht om te worden vergeten?

dappere nieuwe strategie Satya Nadella’s: Kan Microsoft uit te voeren?

Prijskaartjes

Geplaatst door Larry Dignan

Het is beter en verdient het

Matt Baxter-Reynolds

Apple doen’t verdiend

Adrian Kingsley-Hughes

Appel over Android?

Geplaatst door Larry Dignan

Waarom bedriegen jezelf?

Matt Baxter-Reynolds

Uw keuze: Cost of kwaliteit

Adrian Kingsley-Hughes

Windows 8?

Geplaatst door Larry Dignan

Geen verschil

Matt Baxter-Reynolds

Het is gewoon een vertraging

Adrian Kingsley-Hughes

beste prijs

Geplaatst door Larry Dignan

$ 300

Matt Baxter-Reynolds

Prijs doet er niet toe

Adrian Kingsley-Hughes

De beste deal?

Geplaatst door Larry Dignan

De Nexus 7

Matt Baxter-Reynolds

iPad

Adrian Kingsley-Hughes

iPad mini Retina of iPad Air?

Geplaatst door Larry Dignan

Voor werk of spelen?

Matt Baxter-Reynolds

Afhankelijk van grootte van het scherm

Adrian Kingsley-Hughes

Wi-Fi 802.11ac korting?

Geplaatst door Larry Dignan

Nr moet standaard

Matt Baxter-Reynolds

Niet tenzij je het nodig hebt

Adrian Kingsley-Hughes

Zijn iPad kopers sukkels?

Geplaatst door Larry Dignan

Het is de enige wedstrijd in de stad

Matt Baxter-Reynolds

Nee, kwaliteit telt

Adrian Kingsley-Hughes

Ziet eruit als een deal

Geplaatst door Larry Dignan

Waarom verlaten geld op de tafel?

Matt Baxter-Reynolds

Prijsdalingen zijn permanent

Adrian Kingsley-Hughes

Is een premium prijs mogelijk?

Geplaatst door Larry Dignan

Ja, Apple kan

Matt Baxter-Reynolds

Ja, Apple doet

Adrian Kingsley-Hughes

Stuk van Appeltaart

Geplaatst door Larry Dignan

Het is een mythe

Matt Baxter-Reynolds

Ja, dat zijn ze

Adrian Kingsley-Hughes

Nogmaals bedankt

Geplaatst door Larry Dignan

In IBM en Apple’s kielzog, heeft Android verloor haar enterprise kans?