Voeg echte waarde voor de onderste lijn door datacenter optimalisatie

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Tijdens de uitdagende economische tijden, met moordende mondiale concurrentie en dalende marges, de notie van “meer doen met minder” is uitgegroeid tot een bedrijf mantra. Zakelijke leiders zijn voortdurend op zoek om onnodige kosten te minimaliseren, en zich steeds meer bewust van het feit dat grote delen van de IT-budgetten worden besteed aan het behoud van de bestaande infrastructuur in plaats van op het bedrijfsleven innovaties.

In deze omstandigheden, zijn IT-infrastructuur budgetten zwaar onderzocht, waardoor IT-managers af hoe ze zakelijke verwachtingen zullen voldoen, terwijl nog steeds het leveren van op doelen die de organisatie in te stellen. Datacenter activiteiten maken een groot deel van de nog de totale IT-uitgaven als gevolg van hun bedrijfskritische karakter worden vaak over het hoofd gezien bij het verkennen van mogelijke kostenbesparingen. Hoewel er geen enkel “zilveren kogel” oplossing voor deze problemen, kan een aantal praktische strategieën worden toegepast om het datacenter te verlagen zonder dat de wetten van de fysica te tarten.

IT-managers kunnen zakelijke helden worden en een reële bijdrage leveren aan de rentabiliteit van hun organisaties door de implementatie van datacenter optimisiation best practices.

Servers hebben een centrale rol in het datacenter running business applicaties, nog aanzienlijke operationele kosten: ze huur van rack ruimte nodig, verbruiken veel energie, en vereisen externe koeling om effectief uit te voeren. IT-middelen zoals CPU, geheugen en opslag zijn om elke server toegewezen tijdens de installatie. Een typische fysieke server gemiddeld gebruikt minder dan 15 procent van deze systeembronnen. Niet een efficiënt gebruik van kapitaal. En onderhoud – bijvoorbeeld, het veranderen van de hardware configuratie na de server is bevoorraad – kan kostbaar zijn. Bedrijven kunnen aanzienlijke kostenbesparingen realiseren door virtualisatie server workloads en consolideren ze op minder fysieke servers met open source cloud-technologie, zoals OpenStack.

Zelfs gevirtualiseerde bedrijven kunnen aanzienlijke extra efficiëntie te halen. Die met behulp van de vergrijzing servers om hun private cloud-energie kan een aanzienlijke verhoging van het gebruik door verfrissende hun hardware. Terwijl de grote investeringen in nieuwe servers contra-intuïtief, terwijl het proberen om de uitgaven te verminderen mag lijken, kan het een groot aantal optimalisaties produceren en vermindering van operationele kosten, wat resulteert in langere termijn besparingen. Bijvoorbeeld, Intel’s nieuwe Xeon E5 v2 processors bevatten technologie om virtuele machine dichtheid viervoudige toename in vergelijking met typische vier-jaar-oude servers, zodat cloud computing operators om meer applicaties op minder goed presterende servers te consolideren. Dit betekent een verminderde ruimte in het datacenter minder stroom en koeling en lagere onderhoudskosten.

De groei van de resource-intensieve applicaties, high-volume data transacties en real-time technologieën zoals VoIP en video-on-demand rijden de behoefte aan meer bandbreedte netwerken. Hogere virtualisatie dichtheid opgedaan door serverconsolidatie verhoogt de vraag naar netwerken middelen en leidt tot mogelijke knelpunten. Intel’s volgende generatie van 10Gbps netwerk controllers bieden aanzienlijke prestatieverbeteringen optimalisaties in gevirtualiseerde serveromgevingen zoals verhoogde bandbreedte, verminderde latentie en een lager CPU-gebruik niveaus.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

De ontluikende scala van nieuwe zakelijke toepassingen en ontwikkelingen, zoals corporate data warehousing en “Big data” hebben vermenigvuldigd de hoeveelheid digitale gegevens organisaties moeten slaan. En terwijl de opslag meer betaalbaar is geworden, beweert nog steeds deel van de infrastructuur van de kapitaaluitgaven van de leeuw.

Als een cruciaal onderdeel van elk bedrijf, kan het falen van een centraal opslagsysteem ernstige gevolgen hebben, zodat infrastructuurbeheerders moet voorzichtig zijn bij het zoeken naar besparingen op dit gebied. Toch kan een aantal technieken worden toegepast om de groei opslag beter te beheren. Datacompressie, die de grootte van vaak gebruikte bestanden, zoals back-ups en disk images vermindert, kan de hoeveelheid opslagruimte nodig te verminderen.

Data de-duplicatie is een andere handige optie. Dit werkt door het identificeren dubbele bestanden (of delen van bestanden) op een schijf en zorgen slechts één kopie van de data wordt opgeslagen, waardoor aanzienlijke ruimtewinst. OpenStack Swift laat cloud providers om de opslag object systeem uit te breiden met behulp van middleware te implementeren inline compressie en data de-duplicatie opslag te optimaliseren.

Uitvoering van een combinatie van de bovenstaande technieken virtualisatie dichtheid en opslagefficiëntie in het datacenter verhogen. Deze strategieën voor datacenter infrastructuur optimaliseren bedrijven helpen verminderen van de pijn van de krimpende IT-budgetten, terwijl de productie sneller rendement op investeringen door middel van lagere operationele kosten.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

virtualisatie

upgrade Cycle

Netwerken

opslagruimte