Toepassing economie om brandstof klantrelaties: CA Technologies

De applicatie gedreven economie is naar verwachting overtreffen US $ 80000000000 in de komende twee jaar, een drie-voudige toename van vandaag, die een uitdaging voor bedrijven die onvoorbereid voor bent creëert volgens CA Technologies chief executive Mike Gregoire.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Spreken op CA Wereld ’14 in Las Vegas, Gregoire zei dat de aanvraag economie is iets dat bedrijven moeten gebruiken om relaties met klanten te vestigen in de steeds meer concurrerende markt, en productiviteit brandstof binnen haar medewerkers.

We leven nu in een wereld waar de klanten niet meer zijn trouw aan het merk, het product of de dienst. In plaats daarvan zijn ze loyaal aan de complete ervaring van een merk levert, en die ervaring wordt geleverd door middel van software. Met andere woorden, software is het bedrijf, “zei hij,. In augustus tijdens CA Expo ’14 evenement in Sydney, Hope Powers, CA Technologies Australië en Nieuw-Zeeland senior vice president en managing director, op dezelfde manier, weerklonk het belang van de toepassing economie. op het moment dat de aanvraag economie aan het zien van bedrijven verwees zij als de belangrijkste ‘sprong voorwaarts snel “, maar alleen als ze kunnen de kosten en gratis up te verkorten, zodat applicatie-ontwikkelaars zich kunnen richten op zijn” meer creatieve “.

Gregoire waarschuwde dat ondernemingen die niet de toepassing economie niet te omarmen, is er een kans om te worden achtergelaten, met name als de volgende generatie van de tech-savvy werknemers toetreden tot de beroepsbevolking.

“Deze volgende generatie is niet alleen tech-savvy, maar massaal tech-staat. Wat we zien als baanbrekend, zien ze als normaal. Als ze afstuderen en sloeg deze arbeidskrachten zullen we de meest krachtige grootste generatie verstoring in het bedrijfsleven geschiedenis te beleven, ” hij zei.

Hij bleef zeggen dat de technologie kennis op C-suite niveau echter begint te verhogen, en dus bedrijven die betrokken zijn bij meer applicatie-gerelateerde gesprekken rond mobiele-enabled apps, big data mining, en software-strategieën.

“In veel gevallen zien we leiders met software achtergronden aan het roer van de niet-software bedrijven, de toetreding tot de borden en bij te dragen aan de strategie,” zei hij.

Randall Stephenson, CEO van AT & T, begon in de software in het begin van zijn carrière en hij brengt zijn begrip van de kracht van software en hoe het kan worden ingezet, en dat is de reden waarom Walmart vroeg Kevin Systrom, CEO van Instgram, om hun raad te sluiten.

Gregoire gemarkeerd zijn er drie eisen die bedrijven moeten aanpakken om te streven in de applicatie economie. Deze omvatten het versnellen van de tijd die het kost om applicaties in de hele onderneming met DevOps lanceren; de oprichting van een veilige zaken met identiteit gebaseerde oplossingen voor wrijving voor een naadloze gebruikerservaring te elimineren en het verlenen van toegang tot informatie aan de juiste mensen, en om de groei van de te beheren IT-omgeving.

Gregoire zei tegen steun aan haar klanten, CA Technologies is “rangeerterrein alle middelen” om te helpen nieuwe oplossingen te bouwen bieden – bovenop de bestaande 27 SaaS-producten heeft het bedrijf op de markt – de toepassing economie te bedienen.

“Bij CA we denken over deze nieuwe wereld. We zijn gebruik te maken van de cloud en het brengen van nieuwe oplossingen met een grotere snelheid en implementaties met verbeterde eenvoud. We software opbouwen om je voor te bereiden op de komst explosie van het internet der dingen. we kijken naar big data om het volume te zetten in samenhangende intelligentie, “zei hij.

We hebben in meer dan 1.000 nieuwe ontwikkelaars en engineers bracht om ons te helpen sneller te bewegen. We hebben de ontwikkeling van hubs opengesteld voor flexibeler worden en aan te scherpen onze uitvoering. We hebben onze voetafdruk uitgebreid in de vallei, een nieuwe hub gericht op innovatie, en [veroorzaakt] sterke mensen geobsedeerd met het bouwen van nieuwe software.

Tegelijkertijd, Grégoire genoemde CA oplossingen verwacht “de kloof tussen opstarten innovatie en uitvoering wereldklasse en schaal overbruggen”.

“We bieden een breed portfolio aan complexiteit te verminderen. We zijn een bedrijf met een track record van het beheren van de meest complexe vraagstukken van onze klanten, maar op hetzelfde moment in staat zijn om te innoveren met de snelheid. Ik zie dit als CA’s doel en de missie om te bouwen de volgende generatie van software die zit op open platforms overal in uw onderneming, “zei hij.

Aimee Chanthadavong bezocht met een gast van CA Technologies voor CA Wereld ’14.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen