Terug naar school: Google spruces Classroom voor korte en lange termijn opdrachten

Google bereidt haar Classroom samenwerkingsplatform voor back-to-school seizoen met een handvol nieuwe functies gericht op docenten en studenten meer georganiseerd en productief dit jaar te houden.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Kan Google’s Inbox app maakt mijn leven gemakkelijker? Zeker, maar de echte test is om een ​​paar honderd berichten te gooien bij het en zie wat er gebeurt.

Om studenten op de taak te houden, zullen leraren in staat zijn om berichten stoten naar de top van hun streams.

Klaslokaal zal ook verder met Google Calendar geïntegreerd worden, lenen van een soortgelijke functie in Gmail waarin klas automatisch een evenement voor elke klasse zal creëren kalender met opdracht termijnen automatisch ook in geschreven.

Bovendien zullen docenten en studenten straks Google Formulieren hechten van Drive te posten en opdrachten, die een link in de klas zullen genereren voor het bekijken van antwoorden.

Tot slot, voor de langere termijn projecten, docenten kunnen opdrachten die niet nodig vervaldata te creëren.

Het internet gigant eerst geïntroduceerd Classroom tegen het einde van het schooljaar in 2014.

Weven samen Google Drive, Docs en Gmail, werd Classroom ontworpen om online communicatie en samenwerking tussen docenten en studenten te stroomlijnen.

The Mountain View, Californië op het hoofdkantoor onderneming gevolgd door een zomervakantie-update een paar maanden geleden, bestaande uit een klaslokaal API voor admins en een integreerbare Classroom share button.

in eerste instantie uitgebracht in developer preview-modus, is de API opgericht om apps van derden te integreren met Classroom, waardoor IT-beheerders tot het beperken of docenten en studenten kunnen machtigen zei apps toegang tot hun Classroom data.

De knop aandeel was meer publiek per definitie, de lancering met 20 educatieve content en het gereedschap providers, zoals PBS, het American Museum of Natural History, Discovery Education, Duolingo en TIME Edge.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Apple geeft iWork functies voor samenwerking