Kunnen IT-regering te redden? Misschien met een betere budget

ORLANDO, Fla .— Als je denkt dat je een moeilijke technologie begrotingscyclus had, probeer dan gewoon een regering exec deze dagen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Aan het Gartner Symposium zondag, waren er een schare van presentaties over de overheid en IT.

Zoals vermeld op Smart Planet, Gartner-analist Andrea Di Maio gedefinieerd smart city inspanningen vs. slimme overheid inspanningen. Het resultaat is dat de overheid IT-uitgaven probeert voorbij de politieke cyclus te krijgen en meer te doen op lange termijn planning. Je weet dat de buzzwords nu e-government, Web 2.0, consumerization en andere trends zijn allemaal verondersteld optellen tot meer efficiency.

Smart regering gaat niet over de verkoper plaatsen zo veel als het gaat om het doen van technologie goedkoper. Waarom is dat belangrijk? Overheidsinstanties zijn blut — en dat is een aanvulling omdat sommige zijn boven hun hoofd in de schulden. Aangezien deze situatie waarschijnlijk niet zal veranderen, overheden nodig voor duurzaamheid — de financiële aard.

Het probleem met deze inspanningen allemaal draaien rond financiële planning. Kun je echt in kaart brengen van een 5-jarige revisie toen het Congres en de regering keert ruim voor dat budget afloopt?

Jerry Mechling, een Gartner-analist, voerde aan dat IT-budgetten kunnen verhogen voor overheden.

Nu Mechling’s nemen is een beetje pie-in-the-sky, omdat het een heldhaftige poging om de pols dat de begroting te controleren om het licht te zien te krijgen zou nemen. Hij lijkt te veronderstellen dat CIO’s bondgenoten kunnen winnen en spelen het politieke spel. Succes daarmee. Hier is het argument echter

Het is de productiviteit productie capaciteit van IT, dat maakt het anders en waarom het anders in de begroting moeten worden behandeld. De “cut iedereen gelijk” benadering is algemeen aanvaard politiek, maar wanneer deze draagt ​​een ernstige kosten voor de overheid en maatschappelijke productiviteit. Om de productiviteit te krijgen, moeten we de jarenlange trend van de vervanging van handenarbeid met IT voort te zetten.

Terwijl normale politiek kan natuurlijk vertragen de groei van de IT en andere kosten bij de overheid, in veel plaatsen zal het mogelijk zijn om beter te beantwoorden aan de eisen voor kostenbesparingen door het gebruik van de begroting om specifiek op zoek naar IT-enabled productiviteitsverbetering. De CIO moet deel uitmaken van de leiding het besturen van die hervorming, maar om te slagen moet bondgenoten onder budget directeuren en andere posities van macht te ontwikkelen.

Het resultaat is dat CIO’s hebben behoefte aan een nieuw budget spel om de overheid opnieuw uit te vinden. In feite moet de overheid techies zich richten op niet-IT-productiviteit als ze dat willen een betere budget. Waarom? Regering moet handenarbeid — en de mensen die met hen gaan — met IT te vervangen. Cloud computing is niet een pensioen te verzamelen. Vervang Congres met IBM’s Watson en dan zijn we echt iets op het spoor.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen