Kan uw IT-services bedrijf omgaan met uw tech recycling of renovatie nodig heeft?

OK, dus ik weet dat veel GreenTech Pastures lezers waarschijnlijk gaan met ten minste één buiten leverancier die een bepaald aspect van hun IT-werk omgaat, of de hardware implementatie of systeemintegratie of project uitrol. Sommige van de grotere diensten organisaties, met name die verbonden met de tier one hardware leveranciers (Hewlett-Packard, Dell, IBM, etc.) heeft opgebouwd een soort van activa dispositie teams.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Maar niet iedereen is groot, en zeer weinig IT-diensten bedrijven hebben opgebouwd de relaties om dit te doen op hun eigen. Dat is de reden waarom distributeur Tech Data in is gestapt om zich te verbinden met TechTurn, dat is een aanbieder van diensten gericht op technologie recycling, renovatie en remarketing. Ik denk graag van deze drie activiteiten als de nieuwe “drie R’s.”

De tijd is wel cool, eigenlijk, als je erover nadenkt, want ik ben er zeker van dat velen van u de verpleging systemen die nu vier of vijf jaar oud. Met Windows 7 opknoping die er zijn, kan dit de eerste keer is dat u al geconfronteerd met het probleem van hoe om zich te ontdoen van uw oude hardware verantwoord en hoe je zo veel van te maken als je kan langs de weg eke zijn.

Als u een VAR of IT-oplossingen te lezen dit bericht bent, dit is een andere goede reden die u zou kunnen besluiten om te werken met Tech Data aan een project in plaats van een andere distributeur. TechTurn is vrij ernstig over het werken met IT-diensten bedrijven die het weet zijn die er in de voorkant van klanten en ondertekend een manager van Microsoft afgelopen najaar om dit te verwerken. TechTurn is nauw verbonden met Dell en Microsoft, op te starten.

TechTurn voldoet aan alle vereiste checkoff items die je nodig hebt uit een technologie recyclingbedrijf, en werft het feit dat het bezit van een R2 / RIOS certificering voor elektronica recycling. Ik moest dit opzoeken, omdat ik niet wist wat het was. Maar in wezen, er zijn twee dingen in het spel hier. De R2 ding is een standaard voor een verantwoorde recycling Praktijken die gezamenlijk is ontwikkeld door een heleboel verschillende belanghebbenden, waaronder de US Environmental Protection Agency, OEM’s waaronder Lenovo en Dell, de Information Technology Industry Council, de Electronic recyclers ‘Industry Association en een aantal van de staat en lokale overheden. Het tweede ding, RIOS, is een geïntegreerd systeem voor het beheer van het milieu, de kwaliteit en de gezondheid en veiligheid.

TechTurn is eigenlijk het eerste bedrijf dat beide certificeringen wereldwijd te verdienen.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen