Kan pc-makers te overleven in een post pc-wereld?

Zack Whittaker

Bedankt iedereen

Wolk, Canonical en Microsoft werken samen aan containers, Grote Debat; Do we echt hebben het recht om te worden vergeten; Grote Debat; dappere nieuwe strategie Satya Nadella’s: Kan Microsoft uit te voeren; Grote Debat; In IBM en Apple’s kielzog, heeft Android verloren? haar enterprise kans?

Jason Perlow

De moderator heeft een definitieve uitspraak gedaan.

Zack Whittaker: Post-pc-wereld. Pah, zeg ik. Ik ben geen slechte verliezer, eerlijk gezegd. De post-pc-wereld is duidelijk in ons midden en break Microsoft’s in de Windows-tablet markt zal alleen stollen dit tijdperk.

Er is een kant aan deze heer Perlow waarschijnlijk heeft niet overwogen. Vergeet nummers. Vergeet ontslagen. PC’s zijn nog niet dood, en zelfs als ze zijn, de term is zo verankerd in het dagelijks leven, kunnen we ons niet veroorloven om het volledig doden.

Vergeet of pc-makers zullen overleven in een “post pc-wereld”. De voorwaarden zal veranderen. Toen Apple uitgerold een “4G-staat” iPad, werd het een ontmoeting met extreme kritiek nadat het werd gevonden dat het zou niet aansluiten op een 4G LTE-netwerk buiten Noord-Amerika. Apple ging onmiddellijk naar de rechter om te proberen en veranderen de naam van “3G” tot “4G” in een poging te voldoen.

Dit is waarschijnlijk wat er zal gebeuren met de pc-markt. Er zal niet – ergo, pc-makers zullen overleven in een ‘post-pc-wereld “. Omdat de kloof tussen pc’s en tablets zo zullen convergeren veruit de twee zullen synoniem zijn.

Jason Perlow: Iets meer dan acht maanden geleden, Zack en ik waren beiden staan ​​hier op onze virtuele podia discussiëren of “Post-PC” was eigenlijk echt of als het was een stapelbed. Op het einde, terwijl Zack opgemaakt een goede strijd die de pc nooit zou sterven, de argumenten de voorkeur dat de post-pc-wereld was op ons.

Acht maanden later, twee reusachtige pc-fabrikanten zijn in Dire Straits – Hewlett-Packard heeft onlangs aangekondigd het ontslaan van meer dan 27.000 medewerkers en Dell’s Q1 2012 winst hebben zwak is geweest over de hele linie in hun Consumer, Public Sector en Enterprise divisies.

Apple, aan de andere kant, is prachtig te doen, met hun producten goed voor meer dan 22,5 procent van de mobiele PC zendingen wereldwijd in het eerste kwartaal van 2012, 80 procent van dat wezen hun eigen post-pc iPad tablet, met 17 miljoen mobiele pc-eenheden verzonden, volgens NPD DisplaySearch.

De harde waarheid wordt geconfronteerd met ons – traditionele pc-aankopen vertragen dramatisch. Tenzij u het cultiveren van een sterk bedrijf in tablet-computers en smartphones ook (zoals Lenovo) het gaat om een ​​zeer oncomfortabele rit in de komende jaren voor de pc-fabrikanten zijn.

Whittaker en Perlow zullen hun slotpleidooi posten morgen en ik zal een winnaar te verklaren op donderdag. Tussen nu en dan, vergeet dan niet om uw stem uit te brengen en spring in de discussie om uw gedachten te posten over dit onderwerp.

Zal er consolidatie in de PC-ecosysteem in de komende jaren? Wie zal het meest waarschijnlijk te voorschijn als de winnaars?

Ik denk dat Lenovo, gezien de overstap naar Brazilië te richten op de opkomende markten in Latijns-Amerika, zal omvallen HP in het komende jaar. Dell zal waarschijnlijk blijven op, nauwelijks innoveren en ploeteren en zich afvragen waarom het blijft marktaandeel verliezen, en Acer zal gewoon afbrokkelen. Acer is niet echt heel goed in om het even wat;. Ik zou ook niet verbaasd om een ​​aantal van de PC bouwers met een kleiner marktaandeel samenvoeging te zien in een poging op wie naar voren als de nieuwe nummer één leider aan te nemen. Als dat betekent dat Dell te laten vallen in de keten en samen te werken met Asus als een up-and-coming ster in de tablet wereld, in combinatie zouden de twee voldoende concurrentie te hebben Lenovo trillen in zijn laarzen,. Op voorwaarde dat de wereldwijde toezichthouders zien het niet als een antitrust-brouwen coalitie van het overnemen van de top hond in de PC bouwketen, zie ik geen reden waarom het niet kan werken. Dat gezegd hebbende, zoals met het tablet en smartphone-markt, er is al een duopolie in Android en iOS – en hetzelfde kan gemakkelijk gebeuren met de niet-tablet pc-markt.

Ongetwijfeld. Lenovo is waarschijnlijk HP toe te eigenen als top PC hond binnen de komende twee jaar, want het is niet zo vet een bedrijf, het is een virtuele filiaal van de Chinese regering met enorme binnenlandse vraag naar hun producten, en heeft het goed gedaan diversifiëren naar Android en Windows-tablets in aanvulling op smartphones;. Naast Lenovo groter of zelfs consumeren zwakkere merken (Fujitsu / Toshiba / Panasonic PC divisies of misschien zelfs Dell) kunnen we goed zien Microsoft en Intel hebben een sterkere relatie met wat we nu misschien Tier 2 bellen of Tier 3 Chinese leveranciers, zoals Asus en Acer, die zijn lang niet zo marge gevoelig als de Big Three;. het is waarschijnlijk onvermijdelijk dat een bos van deze Chinese en ook Koreaanse firma’s zal consolideren als marges worden hair-dunne;. ook zou me niet verbazen om te zien Samsung’s pc-bedrijf te verbeteren als gevolg van hun diversificatie en hun leiderschap in de consumentenelektronica en component productie bedrijf als goed.

Als je de fabrikanten in de PC-ecosysteem te onderzoeken, een hoop hen zijn al worstelen, met name HP, Dell en Acer. Lenovo en Asus hebben een beetje van momentum. Wat hebben al deze bedrijven moeten doen om de leiders in de volgende generatie van de informatica zijn?

Perlow heeft gelijk. Apple heeft een versie voor elk product. Pc-makers hebben alle andere mogelijke combinatie van product. In feite, pc-makers samen zijn een heleboel zoals Nokia. De eens zo trotse telefoon gigant ontwikkelt een telefoon, Dubbs het een getal als 6000. Het upgrade van de camera en geeft het een andere ringtone en merken dat de 6100; Er is te veel versnippering in de pc-markt, en eerlijk gezegd, het is niet zo OS X is gemakkelijker te gebruiken, of Mac’s beter werken – ze zijn gewoon makkelijker voor de gewone eindgebruiker. Met Apple producten, hoef je niet te weten hoe het werkt – het gewoon doet, Twee woorden om pc-makers met dat in het achterhoofd: vereenvoudiging van alles..

Zoals ik raakte op eerdere, diversificatie naar Post-PC producten van deze bedrijven en overbodige producten / stroomlijning zal van cruciaal belang om de overgang overleven. Als we kijken naar Apple als een voorbeeld, zij hebben er slechts een paar basistypen Macs en MacBooks – de Macbook Air in twee maten, de Macbook Pro in drie maten, twee maten van de iMac, twee varianten van de Mac Mini, en de Mac Pro desktop; de Mac Pro is waarschijnlijk zal worden stopgezet of een amped-. up Sandy Bridge versie van de Mini of de iMac zal eindigen in de plaats (iMac Pro?), ook het zou me niet verbazen helemaal te zien Apple verder te stroomlijnen en te elimineren van de Macbook Pro / Air en hebben gewoon een enkele Macbook lijn ergens in de toekomst het samenvoegen van de technologieën van beide lijnen;. Apple heeft geen probleem meer doen met minder, en de winst reflecteren sterk af van die filosofie. Ter vergelijking, de gemiddelde leverancier PC heeft veel meer smaken van het systeem dat ze proberen te verkopen . HP bijvoorbeeld ten minste 5 lijnen laptops met verschillende afmetingen in elke lijn, en tenminste 16 soorten desktops. Dit is waanzin, en het is geen wonder dat het bedrijf problemen ondervindt.

Het is duidelijk dat full-blown PC’s nog steeds nodig te zijn door ontwikkelaars, makers van content, en anderen. Welk percentage van de business professionals heb je voorspellen nog steeds gebruik maken van het equivalent van desktops van vandaag en laptops tien jaar vanaf nu?

Geplaatst door Jason Hiner

Een decennium van nu? Minder dan vijf procent. Ik denk dat Ultrabooks zal opstaan, en tablets zal blijven chip weg bij de traditionele pc-markt aandeel. Maar ik denk dat de twee zullen parallel lopen, terwijl nu en dan het oversteken van tijd tot tijd.

Minder dan 10 procent van de huidige wereldwijde pc-bevolking, zo niet zo laag als vijf procent;. Het kan zelfs minder afhankelijk van hoe groot technologieën zoals VDI opstijgen zijn. Geef een ontwikkelaar of iemand in de wetenschappelijke / technische gebied veel back-end server macht op een private cloud en een professionele beeldscherm is aangesloten op een thin client, met technologieën zoals Microsoft RemoteFX voor server-side GPU rendering van virtuele desktops, en de noodzaak voor die grote desktops kunnen geheel verdwijnen.

Intel is het plaatsen van de weddenschappen op Ultrabooks en hybride laptops met multitouch-schermen. Is dat de juiste aanpak?

Ultrabooks zijn de natuurlijke evolutie van de ‘bog-standaard’ laptop. Als er iets, zal Windows 7 Ultrabooks te houden in het spel in ieder geval voor de komende paar jaar. Windows 8 zal naar mijn mening een flop op het bureaublad en Microsoft zal in paniek raken, de wijzigingen ongedaan te maken, en Windows 9 zal ronde terug te draaien en de focus terug op de traditionele pc. Ik ben een pre-post-PC optimist.

Ik denk dat er zal duidelijk wat de vraag naar Ultrabooks en Windows 8, maar hoe diep het zal worden vergeleken met tabletten en traditionele laptops met Windows 7 kan ik niet zeggen. De prijzen voor Ultrabooks moeten zeker gaan onder de sub- $ 1000 of zelfs nog minder om indruk te maken, omdat uw gemiddelde consument laptop geldt voor ongeveer $ 600;. Ik kan echter zeggen dat door niet te investeren in ARM-gebaseerde halfgeleider technologie, Intel doesn ‘t hebben veel van een Plan B.

Met Windows 8, wat denk je over de manier waarop Microsoft speelt zijn rol als ring-leider?

Gelukkig heeft Microsoft het licht gezien en kent de weg vooruit. (Eigenlijk, Microsoft gekeken naar wat Apple aan het doen was en vrij veel gekopieerd woord voor woord). Microsoft moest twee markten te kalmeren. Pc’s op het bureaublad en tablets om te concurreren met de iPad; Zoals aangegeven in de vorige vraag, kan Microsoft niet verliezen. Of, als dat zo is, verliest het catastrofaal en naar beneden gaat met de rest van de pc-making business. Aan het eind van de dag, Foxconn en planten die werkelijk bouwen pc niet uit of bouwt pc of tabletten. Evenmin Microsoft, zolang PC bouwers weten wat ze doen.

Microsoft heeft altijd een actieve rol in de ontwikkeling van de Personal Computer tussen Intel en de pc-leveranciers, dus ik heb geen fundamenteel verschil in wat ze doen met Windows 8 dan wat ze deden voordat zien,. Toch kunnen er niet te ontkennen dat met Windows RT, het bedrijf is het afdekken van de weddenschappen tussen Intel en ARM, wat uiteraard is het maken van haar traditionele partners nerveus omdat een groot deel van hun inkomsten is geweest Intel en het succes van Windows RT is niet per se gegarandeerd;. de laatste keer Windows liep op meerdere desktop architecturen was in het begin van 1990, toen Windows NT werd geïntroduceerd op de PowerPC en MIPS naast Intel. Dit is een big deal.

Wanneer we kijken naar de PC-ecosysteem met Microsoft, Intel, en al van de pc-fabrikanten, hoe ziet u ze navigeren deze overgang?

Het is makkelijk. Als ze niet aan te passen voor het post-pc-markt – en ik heb het over HP en Dell opnieuw – de kans groot dat ze niet zullen overleven. Kijk uit de grond voordat je struikelen. Dat gezegd hebbende, zij die deelnemen aan het spel en proberen te concurreren kan uiteindelijk verliezen in de handen van beter concurrerende producten; Het ding is:. PCs allemaal hetzelfde uitzien en werken op dezelfde manier. Ze zijn allemaal draaien op Windows en Mac draaien meestal OS X – of op de zeldzame gelegenheid – Windows. Hoe dan ook, pc’s vast in deze stagnerende plek waar het maakt niet uit voor de eindverbruiker welke pc die ze krijgen. Voor de zakelijke, ze zeker niet. Ze willen gewoon dat het de goedkoopste voor de waarde die ze krijgen.

Consolidatie in de PC ecosysteem

Geplaatst door Jason Hiner

Vergeet HP en Dell. Hallo, Lenovo.

Zack Whittaker

Microsoft als bedrijf zal blijven om te overleven door de overgang van een groot deel van de software-industrie in de richting van de onderneming en server-based computing;. De consument en het bedrijfsleven conversie naar de Metro UI van Windows 8 zal een langzame, terwijl bedrijven een aanzienlijk bedrag te behouden van Win32-gebaseerde desktop software-infrastructuur, terwijl de enterprise business zal sterk blijven en zelfs uit te breiden;. echter, de voortdurende gezondheid van haar traditionele partners zoals HP en Dell zijn niet per se gegarandeerd, zoals ik hierboven heb uitgelegd.

Welke bedrijven lopen het grootste risico in het Post PC-tijdperk?

Het is de keerzijde van de vorige vragen: zij die niet hebben gehouden met de post-PC evolutie, en er niet in geslaagd om hun business modellen en processen aan te passen aan de ontwikkeling van tablet en cloud-markt, zal worden achtergelaten, HP en Dell zijn. vlakte pc-makers, en beide hebben geleden in de handen van het begin van de tablet markt in de late 2000’s. Dat gezegd hebbende, terwijl Dell echt viel plat op zijn gezicht, althans HP had de TouchPad, zelfs als het was gedoemd vanaf het begin.

Ik denk dat elke onderneming die inkomsten die sterk afhankelijk zijn van de PC productie zijn heeft gehad en verkoop maar beter gaan nadenken over diversificatie en overbodige producten,. Het is duidelijk dat de grote doelstellingen zijn Hewlett-Packard en Dell. Dell kan nog steeds de storm te doorstaan, omdat zij onlangs kocht WYSE, wat wijst op een toekomst nadruk in de richting van slimme apparaten, VDI en thin clients.

Welke bedrijven zijn het best gepositioneerd om te profiteren van de Post-PC-tijdperk?

Zeker zou ik zeggen – op zijn minst door mijn definitie van het post-pc-wereld – cloud bedrijven en pc-makers die hebben of imminantely gewaagd in de tablet-industrie. Met dat, ik ben op zoek naar Apple en Microsoft,. Apple is in de perfecte positie, omdat het de hele ecosysteem tot haar beschikking. Het heeft de iOS-running iPad en heeft de leiding in de tablet markt reeds. In feite, Apple is de tablet markt. Windows zal waarschijnlijk regeren, maar op het tablet formaat zal het interessant zijn om te zien hoe het zich verhoudt met iOS. Ik denk dat Apple zal waarschijnlijk vasthouden aan zijn kanonnen en te ontwikkelen voor alleen zijn platform, vergrendelen in de gebruikers, terwijl Microsoft waarschijnlijk een productiviteit olijftak zal worden uitgebreid tot de iPad-gebruik van rivalen;. Microsoft, als het erin slaagt om zijn weg te werken, kunnen profiteren als het niet helemaal verpest Windows 8, die het al heeft. Mensen willen niet een Windows-tablet running: ze willen een tablet met Office.

Apple heeft uiteraard een zeer grote voorsprong in de post-PC-apparaten met een eigen iPad, en iedereen is op dit moment in het nadeel als gevolg van de marktpenetratie en de looptijd van de ontwikkelaar ecosysteem. Wie dit bandwagon uiteraard sluit zich in een zeer goede positie aan de onderneming en de consument ruimte als een software of diensten leverancier te dringen;. Dat gezegd zijnde, terwijl de huidige mobiele aanbod van Microsoft een lauwe ontvangst in de consument ruimte hebben gehad, heeft het bedrijf nog steeds een enorm potentieel voor het behoud van zijn voorsprong in de onderneming, gegeven significante vooruitgang met de komende versies van de Windows 2012 Server-besturingssysteem, de laatste incarnaties van Office, evenals Windows 8 en Windows RT;. en terwijl Google en de handset OEM’s het doen zijn zeer goed in de consumenten smartphone ruimte, ik doe niet voor ogen een pure consumerization route voor Android-tablets in de onderneming een la iOS in de nabije toekomst, in ieder geval niet totdat een initiatief van het bedrijf wordt genomen om te schrijven of stimulansen voor 3rd-party ontwikkelaars om enterprise-grade tablet apps te schrijven, of totdat ze bieden een goed raamwerk;. Misschien bij Google I / O, we zullen een aantal nieuwe ontwikkelingen op dit gebied dat ik denk dat Android ontbreekt, zeker nu de Oracle rechtszaken en de Motorola overname is achter hen te zien.

Oke, dus als we praten over de “Post PC” wereld, waar hebben we het eigenlijk over? Voor de gemiddelde zakelijke professional en de gemiddelde onderneming, hoe ziet dit er anders uitzien dan de afgelopen tien jaar?

Laten we zeggen omwille van het argument (en voorrang) dat Jason juist is. We zitten in een post-pc-wereld. Dus wat is het;? De post-pc-wereld betekent niet noodzakelijk dat de traditionele PC is dood. Ver van. Het betekent gewoon dat we met inbegrip van tablets in de plooi;. De wolk convergentie is waar we beginnen met de post-pc-wereld te zien. Ik zou zeggen dat eigenlijk, de post-pc-wereld is niet een wereld waar pc’s niet meer bestaan. Ik zie het als altijd-aangesloten apparaten, waaronder tablets en pc’s, dat de toegang tot een harde schijf in de cloud te hebben;. Al met al betekent dit dat in plaats van het opslaan van onze documenten lokaal, zullen ze beschikbaar zijn altijd en overal op een gegeven zijn moment van de dag of nacht. Datacenters zullen ‘s nachts pop-up, harde schijf makers zullen aanpassen of failliet gaan in de zakelijke markt en de overheid zal uiteindelijk – ik onmiddellijk aan toevoegen – wakker worden met het randloos cloud probleem.

De post-pc-wereld staat voor een verplaatsing van de computer van de traditionele, 30-jarige Intel-architectuur gebruikt op desktop tot het datacenter en de cloud;. In wezen zijn we terug te keren naar een zeer vergelijkbare sterk gecentraliseerd model dat populair was in de late 60 en mid-1970 met-mainframe-based computing;. Het enige verschil is dat in plaats van een monolithische, puur-mainframe gebaseerde time-sharing model, kan onze nieuwe gecentraliseerde architectuur worden verdeeld in meerdere datacenters, met behulp van openbare en private cloud-infrastructuur met behulp van heterogene vendor systemen architecturen en is veerkrachtiger en flexibeler dan ooit tevoren;. Zakenlieden zal worden met behulp van zeer goedkoop ARM en Intel-gebaseerde thin notebooks, tablets en thin clients (sub $ 500), die een aantal softwaretechnologieën die draaien binnen de browser zal gebruiken of zullen de volgende generatie web-gebaseerde API’s en Web Services (zoals die beschikbaar zijn in Microsoft’s WinRT en andere HTML5 kaders) gebruiken om line-of-business applicatie functionaliteit;. Daarnaast zie ik de application programming standaarden gebruikt door de huidige meest populaire mobiele besturingssystemen – iOS en Android – wordt veel gebruikt in zakelijke omgevingen te voorzien in de front-ends om deze Web API’s.

Zijn mijn beide debaters online en klaar voor het echte?

Alle systemen gaan, hier. Perfecte timing: het gewoon begon te regenen in good ol ‘Engeland.

Nogal benauwd hier in Dirty Jerzey.

Welke soorten technologieën – zowel hardware als software – gaan regeren in het Post PC-tijdperk en hoe gaat dit spel in de BYOD trend?

Omdat de tabletten zijn ‘mindere’ apparaten dan hun PC neven – ontbreekt fysieke toetsenborden voor ‘werkelijke’ productiviteit en ruimte op de harde schijf naar bestanden – veel tablets uit te besteden aan de cloud. Dat gezegd hebbende, met flash-geheugen, het houdt tabletten concurrerend. Het betekent ook dat ze duurder in vergelijking met het suizen-harde schijf met behulp van PC tegenhangers; Het probleem is:. Je kunt niet echt uw eigen cloud. Dropbox werkt goed voor de gewone consument, net als SkyDrive, maar Google Drive heeft nog steeds – hmmm – een manier om te gaan, laten we zeggen. Er is geen crossover van persoonlijke cloud tot enterprise cloud, en valt dit in strijd is met de BYOD trend. U kunt uw eigen cloud-enabled apparaat mee van huis, maar vinden dat het vastzit in een van beide werk-modus of home-modus, en er is geen tussenweg.

Binnen vijf jaar zal de gemiddelde zakelijke professional worden de overgang van “zware” klanten als desktop-pc’s en zakelijke laptops met grote hoeveelheden van gelokaliseerde opslag en gelokaliseerde applicaties met behulp van Intel-chips en Windows zeer kleine en zeer energiezuinig,-SoC-gebaseerde systemen met behulp van volledig solid state opslag (SSD), die zal fungeren meestal als cache voor toepassingen die op afstand te beheren;. ik zie een mix van zowel ARM en Intel’s volgende generatie Systems on a Chip (SoC) met behulp van sub-22 nanometer productieproces vervullen van deze rol, met het overwicht van de markt worden aangepakt door ARM-gebaseerde apparaten als we verder te gaan in de toekomst en backwards compatibility niet langer wordt als het indrukken van een probleem;. ik verwacht ook dat tijdens de 5-jaar overgangsperiode naar volledig web-based apps, zal er een aanzienlijke hoeveelheid gevirtualiseerde desktop applicaties (VDI) via Microsoft’s Remote Desktop Services en RemoteFX zijn om de kloof te overbruggen;. met betrekking tot BYOD, zie ik mobiele hypervisors zoals Wind River Intel’s, Open Kernel Labs OKL4, Red Bend vLogix en VMWare eigen Horizon product dat wordt gebruikt in combinatie met mobiele software management oplossingen voor de beveiliging en partitioneren voor de werknemer die ervoor kiest om brengen hun eigen apparaten te werken, vooral als ze zijn Android, Windows Phone en Windows RT-gebaseerde oplossingen te bieden;. I ook verwachten dat voor iOS, Apple zal ofwel partner met grote enterprise software leveranciers voor het verstrekken van een vergelijkbaar type beveiliging partitioneren, of kopen / roll hun eigen oplossingen om hun mobiele besturingssysteem een ​​eerste klas beheerd burger in de onderneming te maken.

Zack Whittaker

Waarom? Ik geloof niet dat het valt vierkant met de fabrikant van de PC. Ik denk dat we moeten nog een punt waar de traditionele pc-model wordt vervangen door iets beters te bereiken. Daarmee zal de vraag PC ook blijven zoals we wagen in een post-pc-wereld.

Dat gezegd hebbende, het is niet zo knippen en drogen voor pc-makers. De meeste traditionele pc-makers hebben al geduwd in de tablet wereld – met een aantal hits en missers – en sommigen zullen niet overleven. Ik denk dat later op de lijn, fusies en andere culturele overgangen verder zal dicteren hoe we gebruik maken van computers en pc-bouwers zullen moeten bundelen om de waarschijnlijke marktaandeel stormen doorstaan.

De thin-client benadering die cloud-technologie onderschrijft zal ontwikkelen gedurende de levensduur van Windows 8. Ondanks zijn weerzinwekkend visuals, zal het de traditionele pc-business laag pitje totdat Windows 9 te houden – wanneer het zal waarschijnlijk weer de traditionele pc-focus.

Perlow zei het goed: Dit is over de vraag of PC bedrijven een business model op het bouwen en verkopen van pc’s kan houden. Voor dat, het is een helder en duidelijk ja.

Jason Perlow

Kijk, je hoeft niet naar Carnac zijn de Magnificent om het schrijven op de muur te zien. Het is pijnlijk duidelijk dat we nog te veel pc-fabrikanten en ze hebben te veel overbodige producten te verkopen, met een dalende vraag naar hun producten.

De meerderheid van de consumenten willen en vereisen goedkoop, mobiele apparaten die de basics te doen (Web, e-mail, sociale netwerken), samen met eenvoudig te gebruiken apps die gebruik maken van gegevens die zijn opgeslagen in de cloud te gebruiken.

Omgekeerd, het bedrijfsleven en de onderneming wil apparaten die zijn lage kosten, energie-efficiënte, weinig onderhoud en gemakkelijk hanteerbaar, met de mogelijkheid om applicaties en data die in hun datacenters te benutten.

Alleen post-PC-apparaten, zoals tablets, ARM-gebaseerde systemen en thin clients (zoals Google’s Chromebox) kan dit te bereiken.

Zeker, sommige mensen zullen moeten nog de pk’s en complexiteit van de PC. Maar dit debat ging nooit om de PC zelf weg te gaan, is het al dan niet pc bedrijven als geheel een business model op de inkomsten grotendeels afhankelijk van pc’s kan ondersteunen.

En dat, het antwoord is een volmondig nee.

Jason Hiner

Dit is een onderwerp dat we hebben gedebatteerd voor en we zijn zeker van plan om opnieuw te bespreken in de toekomst. Dit is waar veel grote dingen gebeurt – zoals Apple rijden sterke iPhone en iPad de verkoop aan Microsoft en IBM passeren en uitgegroeid tot ‘s werelds meest waardevolle technologiebedrijf. En, het is waar veel grote dingen gaat gebeuren in de komende jaren – thin clients, desktop virtualisatie, PC / smartphone convergentie, BYOD, en nog veel meer.

Het is een virtuele zekerheid.

Jason Perlow

Hoe kan de huidige pc-makers uitgegroeid tot leiders in de volgende generatie?

Geplaatst door Jason Hiner

PC’s zijn net als Nokia-telefoons.

Zack Whittaker

Diversifiëren en Vereenvoudigen

Jason Perlow

Hoeveel werknemers zullen nog vol pc’s in een decennium nodig?

Geplaatst door Jason Hiner

Minder dan een fractie.

Zack Whittaker

Een stuk minder dan bestaat vandaag.

Jason Perlow

Intel’s hybride aanpak

Geplaatst door Jason Hiner

Waarom niet?

Zack Whittaker

Niet verlaten veel ruimte voor alternatieve plannen

Jason Perlow

leidersrol Microsoft’s

Geplaatst door Jason Hiner

Tablet, schmablet.

Zack Whittaker

Afdekken van het inzetten

Jason Perlow

De overgang voor Wintel

Geplaatst door Jason Hiner

Win-win. Winnen verliezen. Lose-lose.

Zack Whittaker

De weg gaat een paar assen buste en het pad zal gevaarlijk zijn.

Jason Perlow

Welke bedrijven lopen het risico?

Geplaatst door Jason Hiner

Iedereen die heeft nagelaten aan te passen.

Zack Whittaker

Iedereen wiens onderste lijnen vertrouwen op PC inkomsten.

Jason Perlow

Welke bedrijven zullen regeren?

Geplaatst door Jason Hiner

Het is terug naar de twee-ol-rivalen

Zack Whittaker

Apple eerste, iedereen strijden voor de tweede plaats.

Jason Perlow

Laten we definiëren “bericht PC”

Geplaatst door Jason Hiner

Deze post-PC ‘malarky’

Zack Whittaker

Een terugkeer naar gecentraliseerde IT-infrastructuur

Jason Perlow

Mic check

Geplaatst door Jason Hiner

Een twee … één twee?

Zack Whittaker

Klaar.

Jason Perlow

Welke technologieën zullen regeren?

Geplaatst door Jason Hiner

Tabletten zijn niet pc’s gewoon nog niet

Zack Whittaker

Een evolutie van wat vandaag de dag bestaat in de mobiele ruimte.

Jason Perlow

Als Zack uitgelegd, is de opkomst van tablets niet naar HP of Dell of Microsoft of Intel out of business op korte termijn te zetten. In feite zijn pc’s gaat gemakkelijk tabletten outsell elk jaar voor de komende vijf jaar. Echter, als we kijken naar de totale markt voor mobiele apparaat, is er nog steeds een enorme groei curve vooruit voor smartphones met de traditionele mobiele telefoons te vervangen, met name in de ontwikkelingslanden, waar deze smartphones gaan naar de de facto computers voor de massa geworden. Als je dat combineert met het feit dat de tabletten zijn het eten van de bodem van de pc-markt, dan heb je opeens zien hoe de traditionele pc gaat uitgroeien tot gespecialiseerde tool voor high-end werknemers.

Daarom heb ik tegen de menigte op dit ene en aan de zijkant met Perlow, die duidelijker verwoord het toekomstige traject van de markt en wat het betekent voor de manier waarop de huidige PC ecosysteem zal hebben om zich te transformeren in de komende jaren te stemmen.

Canonical en Microsoft werken samen aan containers

Hebben we echt een recht om te worden vergeten?

dappere nieuwe strategie Satya Nadella’s: Kan Microsoft uit te voeren?

In IBM en Apple’s kielzog, heeft Android verloor haar enterprise kans?