Kan Broadband Sla je werk? In Cornwall zou het antwoord ja zijn

Met veel steil en rotsachtig terrein en grenst aan drie kanten door water, heeft Cornwall nogal een uitdaging als het gaat om breedband. Maar nu BT zelf zegt dat dit is veranderd en dat Cornwall is geopend voor supersnel business.

Gegevens caps zijn het minst van Amerika’s problemen met internet, Google steunt netneutraliteit op zijn eigen Google Fiber-netwerk; 2014’s Internet behoort tot koord frezen; Wie is de wereld van glasvezel breedband leider? Bereid je verrast worden

Volgens een studie in opdracht van de raad Cornwall Development Company, heeft deze high-speed technologie reeds gecreëerd of behouden, ten minste 1400 banen in de provincie en naar schatting 6000 Cornish bedrijven zijn nu met behulp van glasvezel-breedband. Op de top van dat, zijn nog eens 200 Cornish bedrijven aanmelden per maand.

Een groot deel van dit is te danken aan de inspanningen van de Superfast Cornwall consortium – een door de regering gesteunde initiatief lopen met de hulp van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, BT en diverse Cornish lokale overheden en bedrijven.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Telecom gigant berichten sterke financials voor het jaar op de achterkant van glasvezel breedband groei

laatste evaluatierapport Superfast Cornwall, die het zegt is gebaseerd op een enquête van “meer dan 220 Cornish bedrijven die zijn met behulp van glasvezel breedband voor 12 maanden of langer”, schat dat 611 banen zijn al gemaakt en 807 gewaarborgd.

Iets meer dan de helft van de ondervraagde bedrijven (52 procent) meldde dat glasvezel breedband hadden “stelde hen in staat om te groeien”, terwijl 79 procent zei dat fiber breedband hen tijd en geld en “gered had 55 procent zei dat de technologie die ze had toegestaan werken in nieuwe en andere manieren “.

Daarnaast, iets minder dan de helft (49 procent) gaf aan dat het had toegestaan ​​medewerkers om efficiënter te werken vanuit huis of op afstand.

In een notendop, iets meer dan de helft van de bedrijven in Cornwall beweren enig voordeel te hebben ontvangen van breedband initiatieven van de provincie. Is dat goed?

Eén van de begunstigden van de Cornish initiatief PBWC Architects van St Ives, die optimaal gebruik te maken van Superfast Broadband categorie won dit jaar op Cornwall Business Awards.

Het bedrijf biedt werk aan 16 mensen en is met behulp van glasvezel-breedband voor video-conferencing, cloud computing, VoIP-telefonie, en het verzenden en ontvangen van grote hoeveelheden data.

Directeur Rachael Gaunt zei: “Superfast glasvezel breedband is fantastisch voor onze business Het heeft ons toegelaten om de industrie leiders en ontwikkelen van nieuwe markten, wat leidt tot hogere winstgevendheid en nieuwe banen.”.

Ranulf Scarbrough, Superfast Cornwall program director voor BT, wees erop dat de Cornwall project is één van de 44 projecten die breedband BT heeft loopt in het Verenigd Koninkrijk, maar het is ook de meest geavanceerde. “Het loopt sinds oktober 2010,” zei hij.

We hebben nu 90 procent dekking met high-speed fiber in het Verenigd Koninkrijk, “zei Scarbrough. De overige 10 procent kan worden” zo uitdagend als de 90 procent.

Maar kan niet BT gebruik wi-fi voor de locaties op afstand? “Wi-fi vormt een andere set van vragen,” zei Scarbrough. “Het is eenvoudig in theorie, maar in de praktijk.

verder lezen

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’