gids Executive om ivd en big data (gratis ebook)

Het Internet of Things (IoT) en big data hebben opgevaren Gartner’s meest recente hype cycle, bezetten plekken hoog op de piek. Maar ze hebben hun weg naar uw lijst van top strategische prioriteiten?

Afhankelijk van welk onderzoek je kijkt naar en waarvan de voorspellingen die u vertrouwt, kan er ergens 32-50 miljard internet aangesloten apparaten zijn in 2020. En de omvang van de gegevens worden gegenereerd is onthutsend. Volgens een IDC / EMC rapport, de ‘digitale universum “- de digitale gegevens gecreëerd, gerepliceerd, en de jaarlijks verbruikte – verdubbelt elke twee jaar. Het rapport voorspelt dat in 2020, zal de nummers 44000000000000 gigabytes bereiken.

De onderneming potentieel van ivd en big data lijkt te zijn net zo astronomisch. Mogelijkheden zijn onder andere nieuwe business modellen, de diversificatie van de inkomstenbronnen, intelligent operaties, en real-time informatie voor bedrijfskritische systemen. Maar analisten wijzen er ook op dat een groot aantal barrières nog steeds in de weg staan ​​van de brede invoering van het ivd en big data – dingen zoals security / privacy issues, een gebrek aan gegevens normen, onvoldoende netwerkinfrastructuur en analysetools, en een tekort aan vaardigheden.

Het nieuwste boek van de website en elaptopcomputer.com kijkt naar de impact van deze exploderende digitale universum, de strategische zakelijke waarde van ivd en big data, en de volgende golf van trends en ontwikkelingen u waarschijnlijk te zien zijn.

gids Executive om ivd en big data is beschikbaar als een gratis PDF-download voor geregistreerde de website en elaptopcomputer.com leden. Als je lid bent niet hebt gedaan, kunt u hier klikken om te registreren. Het duurt slechts een moment.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken