Gegevens indeling kan maken of breken uw bedrijf

De sterke stijging van de IT-gerelateerde investeringen in de afgelopen jaren heeft het oog van prijsbewuste bestuurders betrapt. De missie van de IT is altijd geweest om organisaties te helpen maximaliseren van de waarde van hun informatie op het laagste totale kosten. Ondertussen, vandaag, 70 procent van de middelen in de IT worden besteed aan het onderhoud en de ondersteuning van de huidige infrastructuur, en slechts 30 procent wordt besteed aan het innoveren om de ideeën en processen die het bedrijf kan transformeren en rijden nieuwe bronnen van inkomsten, winstgevendheid en klanttevredenheid.

Hoe kan deze trend worden teruggedraaid? Er zijn verschillende strategieën kan men implementeren, maar klanten moeten niet uit het oog verliezen van het belang van data classificatie.

Gegevens indeling combineert waardeoordelen door elk bedrijf met een analyse van het gedrag van de informatie zelf om een ​​multi-dimensionaal beeld dat is van cruciaal belang voor effectief beheer en de actie te maken. In de begroting bewuste tijden van vandaag, data classificatie is een van de meest productieve stappen IT-managers kunnen nemen om hun zakelijke informatie te beheren.

Een nieuwe manier om data te beheren, terwijl data classificatie is een cruciale stap op weg naar effectief management information lifecycle, het is niet alleen een middel om een ​​doel. Data classificatie is een fundamenteel proces dat waarde rijdt de hele organisatie door het inschakelen van de uitlijning van de informatie het beste adres behoeften van het bedrijfsleven tijdens het gebruik van de laagste kosten opslag voor de baan.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

In eerste instantie, het proces van data classificatie werd gebruikt om bedrijven te helpen beter aan te pakken business continuity en ramp. Met hoeveelheden informatie wordt gecreëerd, organisaties wilde er zeker van de juiste set en een kopie van de gegevens kunnen worden opgehaald als er een ramp heeft plaatsgevonden. Dit werd bereikt door de ontwikkeling van een raamwerk voor de policy data, die vanaf genoemd gegevensclassificatie geworden.

Het idee van het ontwikkelen van data-beleid is niet nieuw. De wortels kunnen terug te voeren op de mainframe doelstellingen van jaren geleden. Destijds, hiërarchisch storage management (HSM) was de voorloper van wat we informatie lifecycle management vandaag bellen. Tegenwoordig hebben de rudimentaire gegevens beleid dat HSM ondersteund plaatsgemaakt voor een bredere uitdrukking van data classificatie die rekening moet houden met de huidige complexe open IT-omgevingen.

Moeren en bouten van data classificatie, data classificatie is ontworpen om bedrijven te geven een volledig inzicht in de waarde van de gegevens voor naadloze werking. Om succesvol te zijn, moet drie belangrijke factoren worden aangepakt: waarde, tijd en kosten.

Data classificatie lijnt gegevens waarde op basis van business drivers zoals prestaties en beschikbaarheid, naleving van de regelgeving, de bescherming van gegevens, budgetten en nieuwe richtingen voor economische groei. Dit wordt bereikt via de volgende aanpak

Een tijd continuüm, de periode van gegevens voor het aanmaken aan verwijdering, en de variërende mate van waarde in verband met de gegevens in elke fase in de levenscyclus, ook moet worden beschouwd. Tenslotte, gegevensclassificatie omvat het in kaart brengen van gegevens naar een logische en fysieke architectuur. Kosten in aanmerking komt met betrekking tot de voor het gegevens ondersteunen architectuur.

Twee belangrijke oefeningen, die ieder voor zich vier tot zes weken gemiddeld aan te vullen, zijn fundamenteel voor data classificatie. De eerste, de toepassing uitlijning, is het proces waarin bedrijven te identificeren toepassingen, begrijpen hoe ze voldoen aan specifieke zakelijke behoeften, en dan bepalen of ze op de juiste storage-platform.

Gedaan met op maat gemaakte indeling modeling sjablonen en gereedschappen van een gekwalificeerde adviseur, applicatie afstemming is alles over het stellen van de juiste vragen zoals: Hoe vaak komt de informatie moet worden benaderd? Hoeveel is begroot voor een nieuwe architectuur? Gesteld aan lijnen van de vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en andere belanghebbenden, de antwoorden op deze vragen en meer van essentieel belang zijn bij het definiëren van specifieke regels die de uitlijning van de aanvragen om passende storage tiers regeren.

Regels gemaakt voor specifieke opslagniveaus, zoals gedefinieerd prestaties of hersteltijden, ook kan worden gebruikt om een ​​service catalogus bouwen. Een krachtig strategisch instrument, een servicecatalogus helpt IT bij het veiligstellen van sponsoring aan specifieke doelstellingen opslag uit te voeren. Bijvoorbeeld, als de informatie management moet een lijn van het bedrijfsleven wijzen op tier-one opslag, maar er zijn budgettaire beperkingen, IT-beheer kan de service catalogus te gebruiken om te onderhandelen over de volgende optie, die een minder dure tier met de doelstellingen van een lagere service level zou kunnen zijn .

Een interview met de juiste mensen is ook van cruciaal belang voor succesvolle toepassing uitlijning. Het gebruik van geformaliseerde kwalificatiecriteria is de beste manier om de juiste rekeningen richten en ontdek de meest passende contacten te werken binnen deze rekeningen. Een gezamenlijke vergadering van geesten met senior level management is belangrijk voor het verstrekken van de breedste perspectieven die moeten worden overwogen. En vergeet niet de chief financial officer over het hoofd in het verzamelen van informatie-activiteiten. Industrie onderzoek door sommige analisten heeft aangegeven dat 40 procent van de tijd de CFO is de een making of het aanmelden weg op een IT-beslissing.

Bovendien, met de groeiende instroom van nieuwe regelgeving, veel bedrijven zijn nu in dienst compliance officers. Wat neerkomt op een andere waardevolle bron van invoer, moeten ze ook worden opgenomen in de data classificatie feite het verzamelen van oefeningen. Dit is vooral belangrijk in het licht van het feit dat de naleving is hard op weg een belangrijke data classificatie driver.

Een tweede maar even belangrijke oefening in de data classificatie proces toekennen van specifieke beleid om de gegevens die door toepassingen. Een voorbeeld hiervan zou een Microsoft Exchange e-mail applicatie die alle de pk’s en online toegankelijkheid van high-end, tier one opslag vereist zijn. Echter, als informatie die wordt gegenereerd door de applicatie zelden wordt geopend na een periode van tijd, maar moet worden bewaard voor naleving van de regelgeving, een beleid moet worden gecreëerd om die gegevens te migreren naar een minder dure gearchiveerd storage-oplossing.

Dit zou niet alleen geld besparen, maar ook vrij te maken high-end storage resources voor de teelt van bedrijfskritische behoeften. Het is ook de leiding voor het aanboren van de toekomstige information lifecycle management mogelijkheden.

Klanten worden geconfronteerd belangrijkste uitdagingen in het beheren van informatie als gevolg van de aanhoudende groei van data, het toenemende strategisch belang van informatie, en de nieuwe fundamenteel kenmerk van de informatie – de fluctuerende waarde. Data classificatie helpt bedrijven om deze uitdagingen rechtstreeks aan te pakken door het gelijktrekken van applicaties om de juiste opslag tiers en het definiëren van regels en het beleid voor een optimale data en resource management.

Een belangrijke factor voor het bevorderen van IT-initiatieven, brengt data classificatie ook bedrijven een stap dichter bij het informatie lifecycle management paraatheid. Dit is het uiteindelijke doel: een storage-infrastructuur op de hoogte van beide toepassingen en de levenscyclus van informatie, voor de geautomatiseerde en intelligente beweging van gegevens over alle operaties.

biografie; Mark Heers is nationaal product marketing manager voor EMC Australië en Nieuw-Zeeland.

Als u graag naar een van de website Australië gast columnist te worden, schrijven in Fran Foo, redacteur van Insight, op fran.foo @.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip