EY veilingen AU $ 22m in beslag genomen Bitcoins

AU $ 22.000.000 van Bitcoin aangegrepen opbrengsten van misdrijven werd verkocht tegen een wereldwijde veiling van vorige week, Ernst & Young (EY) heeft aangekondigd.

EY transactie partner Adam Nikitins genoemde meerdere bieders beweerde 24.518 eenheden van de digitale valuta op de veiling tussen 20-21 juni.

De veilingen waren zeer succesvol en alle bieders in kennis zijn gesteld van de veiling resultaten, “zei Nikitins in een verklaring.” Het proces was zeer concurrerend en toont de groeiende belangstelling voor digitale activa, zoals bitcoin.

De waarde van Bitcoin aanzienlijk toegenomen in de afgelopen maand, maar bieden sterk gebleven, “voegde hij eraan toe.

EY heeft geen informatie over de door de bieders betaalde prijs, het aantal bieders die betrokken zijn, of de verkoper. Nikitins Wel zeggen vorige maand dat hij geloofde dat de betrokken partijen zou zijn uit Noord-Amerika en Europa, en hebben ervaring in het omgaan met bitcoin.

De veiling was de eerste Bitcoin verkoopproces van zijn soort in Australië en de tweede wereldwijd na de US Marshals geveild Silk Road Bitcoins in juni 2014.

De Australische regering vorige maand bevestigde de plannen voor het verwijderen van de dubbele fiscale behandeling voor digitale munten zoals bitcoin.

De zelfbenoemde Australain oprichter van Bitcoin, Craig Wright, is een poging om een ​​grote octrooiportefeuille rond digitale valuta op te bouwen, die naar verluidt in het Verenigd Koninkrijk ingediend meer dan 50 octrooiaanvragen.

AAP

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?