Enterprise 2.0 Boston: Sociale samenwerking en innovatie

Social business tools evolueren naar een holistische manier van samenwerken voor slimme bedrijven en deze slimme werken bekrachtigt de maatschappelijke onderneming voor organisaties.

Enterprise 2.0 in Boston later brengt deze week samen zakelijke social collaboration platforms. Bedrijven zoals Yammer, Mindlink en Igloo zal er naast de grotere samenwerking spelers zoals IBM en Microsoft.

Kleinere, wendbaarder bedrijven zijn echt de moeite waard te kijken, niet alleen omwille van hun potentieel door grotere bedrijven worden geveegd in de social business landroof.

Platform kenmerken over elk van deze platforms aan te moedigen teamsamenwerking en breng betere zakelijke waarde voor organisaties.

Het verbeteren van team gebaseerde processen binnen een organisatie verbetert de samenwerking binnen de groep. Gereedschappen samen te brengen het vermogen om kennis naadloos uit te wisselen, waardoor ze intuïtief te gebruiken en toegankelijk zijn voor iedereen die ze nodig heeft in de hele organisatie.

Team discussies kunnen worden gemaakt, threaded view gesprekken en vragen gevolgd en gestemd omhoog of omlaag als de vraag is opgelost. Igloo brengt inhoud en conversatie in een verenigde, collaboratieve omgeving die niet hoeft te worden beheerd door het samen.

Stephen Rahal, Marketing Communicatie bij Igloo gaat ervan uit dat Igloo onderscheidt van andere social business platforms en zegt:

We hebben onze eigen vergelijking van de andere social business platforms hier op basis van analist onderzoek en feedback van onze prospects en klanten opgebouwd.

Waarom een ​​Microsoft aankoop van Yammer goed voor sociale zaken zou zijn; Salesforce Radian6 drankjes uit de Twitter brandslang …; Mining het sociale datastroom voor dieper inzicht in de klant; Drie meer redenen Microsoft kan kopen Yammer, Business, Social Business and Beyond …; Enterprise 2.0- de zakelijke wereld is alles over het verslaan van je concurrenten, Microsoft, Yammer en het land grab- Sociale onderneming waanzin

Vanuit ons perspectief, in tegenstelling tot de traditionele enterprise software spelers die nog steeds om de ruimte in te voeren, Igloo is speciaal gebouwd voor dit nieuwe tijdperk in computing – gedreven door sociale, mobiele en cloud-technologieën.

De uitdaging die veel traditionele bedrijven hebben is dat ze worden ‘verzuilde’ – ze enorme hoeveelheden intellectueel kapitaal die nooit is benaderd door de organisatie bevatten.

Contrast deze silo’s met de sociale business model. Dit model democratischer gegevens door het afbreken van de informatie hiërarchieën en ervoor te zorgen dat de kennis in leven blijft, en een echte organisatorische troef.

Verhuizen van afgesloten privé gesprekken die traditioneel in de meeste organisaties te openen transparante forums zijn belangrijk zijn. Binnen bedrijven kunnen werknemers dan communiceren met behulp van tools die bekend zijn voor hen.

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

De uitdaging is het vinden van de manier om uw personeel, zowel op de hoogte en betrokken te krijgen. De informatie moet niet in de buurt worden verzonden per e-mail, maar toegankelijk wanneer nodig. Als de informatie is dan niet relevant filters moeten worden toegepast op informatie-overload prefent.

Dat is waar Instant Messaging en met name de mogelijkheid om te chatten in een groep kan een groot verschil maken – in het bijzonder in het bedrijfsleven waar de tijd gevoelige informatie het bedrijf het strategisch voordeel dat het misschien nodig kan krijgen.

Daanish Khan, hoofd van marketing en strategie bij mierennestcorrosie Collaboration Group, zegt:

“Er is een groeiend besef dat bedrijven nu ‘sociale’ moet zijn en de huidige trend is om alles van deze aard te bundelen.

Er is echter een duidelijk verschil tussen sociale netwerken – die is gericht op de verbindingen tussen individuen – en sociale samenwerking, die een meerlagige discussie tussen een groep mensen met als doel in een bepaald doel.

Mindlink is ontwikkeld om uiteindelijk te verhogen productiviteit -. Bijvoorbeeld door het gezamenlijk oplossen van een probleem of het ontwikkelen van creatieve strategieën ”

“Mindlink is speciaal ontworpen om ‘set kennis vrij’ door af te stappen van de afgesloten privé gesprekken en ‘e-gevangenis’ en een cultuur van samenwerking aan te moedigen.”

Mobiele toegang is ook belangrijk voor social collaboration. Medewerkers moeten de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot collaboration tools via hun browser of mobiel apparaat.

Personeel ook niet willen worden verbergen gebonden door de toegang tot informatie en kennis door omslachtige VPN-oplossingen. Social business platforms kunnen dit omzeilen en snel de kennis om de persoon die het nodig heeft.

Yammer maakt inhoud en samenwerking in teamverband, document versiebeheer en het delen van documenten van content management systemen. Directe meldingen houden de teamleden op de hoogte over wat er gaande is.

Geruchten vlogen rond vorige week over een mogelijke aankoop van Yammer door Microsoft – die goed voor het bedrijfsleven zou kunnen zijn.

De sociale laag om bedrijfsprocessen betekent dat gegevens kunnen met je praten, ook al is het complex on-premise software, zoals SAP. De relatie met SAP is een voortzetting van de partner strategie Yammer gelanceerd terug in november met de introductie van de Ticker service.

Het geeft de mobiele werknemers toegang tot de asynchrone gesprekken met collega’s binnen de firewall en van buiten. Verbindingen kunnen worden gemaakt, zodat de informatiestroom veilig en veilig kan plaatsvinden.

de kennis van hun werknemers – Bedrijven kunnen vervolgens hun meest waardevolle bron te optimaliseren.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?