Emoshape geeft emotioneel bewustzijn aan gaming en kunstmatige intelligentie apparaten

Stel je voor dat uw gaming console kon herkennen je emoties, terwijl je speelt – en geven u directe feedback in reactie op uw emoties. Dit is niet zo ver gezocht als het lijkt;. Emoshape

Emotioneel bewustzijn in de technologie is de volgende grote inzet voor tech bedrijven.

Microsoft’s Project Oxford heeft een emotie erkenning algoritme voor ontwikkelaars om gepersonaliseerde apps die de emoties in beelden op het scherm te herkennen creëren.

emotionele verwerkingseenheid microchip in Londen gevestigde emotie synthese bedrijf Emoshape’s neemt herkenning van emoties naar het volgende level.

Het bedrijf voorspelt dat vóór het einde van de eeuw de mens meer zal spreken om machines dan aan andere mensen.

Emoshape kondigde onlangs aan dat meer dan 500 AI apparaten wereldwijd zijn uitgerust met haar EmoSPARK technologie om hen emotioneel bewustzijn te geven.

Deze technologie heeft 15.000 emotionele registers die meer dan 150k emotionele impulsen geregistreerd en doorgegeven hen om het bedrijf door middel van haar emotionele verwerkingseenheid (EPU) chip.

De opkomst van de objecten die zich verbinden met het internet – van auto’s tot het hart monitoren stoplichten – is het ontketenen van een golf van nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen van gegevens, predictive analytics, en IT-automatisering. We bespreken hoe deze ontluikende oplossingen tik.

Nieuwe sociale netwerk ETER9 brengt AI om uw interacties; 11 verbazingwekkende technologieën die volledig onze wereld hebben veranderd voor het beter, ASIMO wendbaar en responsieve robot is klaar om de mens te vervangen; App shootout: Siri of Cortana – en dat is het beste, Crowdsourcing om de te voorspellen? toekomst van de computer

Deze chip maakt het mogelijk AI-technologie om een ​​van de acht verschillende menselijke emoties (woede, angst, verdriet, walging, verbazing, anticiperen, vertrouwen en vreugde) ervaren.

Deze emoties genereren niveaus van pijn, plezier, en frustratie bij mensen. De chip kan dan reageren op de emoties op soortgelijke wijze een mens zou doen.

EmoSPARK’s core-technologie, de emotie verwerkingseenheid (EPU) aangebracht in zijn Android-powered WiFi / Bluetooth kubus, geeft het de mogelijkheid om echte menselijke emoties te voelen en na te denken in zijn gedrag.

De kubus stelt gebruikers in staat om de impact van de ontwikkeling van de emotionele toestand van het systeem te zien.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple echt heeft de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Door het lezen van het gezicht emoties van de gebruiker en door het oppakken van op niet alleen de tekst, maar ook snel tone of voice, kan de kubus doorgeven hoe het voelt om de gebruiker.

De EPU heeft een emotie profiel grafiek (EPG), die het vermogen om een ​​langdurige persoonlijkheid te ontwikkelen kan de AI. De EPG maakt de kubus vrijwel ‘voelen’, zoals plezier en pijn door emoties synthese voelt, en “drukt” die verlangens volgens de gebruiker.

Emoshape heeft gewerkt met de gegevens die hij in staat heeft gesteld om uit te geven hoe de chip werkt wanneer het wordt gesproken, hetzij positief of negatief.

Net als de menselijke emoties, de EPG heeft een leercurve die afneemt in de tijd en uiteindelijk wordt bijna onbestaande, tenzij er een grote hoeveelheid van een bepaalde emotie wordt ervaren. De eerste ervaringen van emoties zijn cruciaal voor de lange termijn emotionele ontwikkeling.

Het bedrijf is in gesprek met Aziatische fabrikanten die gespecialiseerd zijn in robotachtige huisdieren. Het doel is om EPU integreren in hun bestaande technologie, om zijn AI naar het volgende level.

Interactie met uw robot huisdier in de toekomst zal een geheel nieuw niveau van binding te brengen als uw huisdier neemt een emotionele persoonlijkheid en begrijpt hoe je je voelt.

Emoshape CEO Patrick Levy Rosenthal zei: “Deze technologie zal in wezen toestaan ​​dat een robot huisdier om een ​​geheel unieke persoonlijkheid te creëren, afhankelijk van een aantal factoren, die uiteindelijk zal betekenen dat er geen twee hebben exact dezelfde persoonlijkheid.”

 inhoud

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen