EMC ANZ ziet stijging van de groei

Redman vertelde de website Australië beide divisies van het bedrijf – onderneming, die de top-100 accounts en commerciële, die klanten bediend onder dat niveau diensten – ervaren groei voor het kwartaal.

EMC op dinsdag in de VS gemelde totale geconsolideerde omzet voor het tweede kwartaal van US miljard $ 1,97-33 procent hoger dan de US $ 1480000000 gerapporteerd voor het tweede kwartaal van 2003.

Redman zei dat het bedrijf won 66 nieuwe klanten in Australië en Nieuw-Zeeland tijdens het kwartaal, terwijl de pijlers zoals financiële diensten zwaargewichten de National Australia Bank, de ANZ en St George “bleef goed EMC klanten”.

Hij schreef een deel van de verhoging van de verdunning van de markt perspectief dat EMC bood “high-end producten met een high-end pricing”.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip