Elke onderneming heeft behoefte aan een drone strategie

Terwijl het begrip pakket levering via civiele drones een fantasievolle idee om wat mogen blijven, de realiteit is dat drones een reguliere wijze van transport eerder vroeger dan later kunnen worden.

CONSTELLATION INSIGHTS

Drones kan een bedreiging vormen voor huisdieren en elektriciteitsleidingen zijn, dus Google met een nieuwe robot te helpen is gekomen.

Voor een ding, de Federal Aviation Administration van plan om drone regelgeving klaar tegen het midden van dit jaar, en Amazon heeft gezegd dat zij bereid is haar 30-minuten drone bezorgservice zodra dat gebeurt te lanceren zal zijn.

Europese autoriteiten zijn het ontwikkelen van een regelgevend kader voor drones ook. Eenmaal voltooid, moet het een belangrijke toename van de commerciële activiteiten drone er vonken.

Nu JD.com, een grote Chinese online retailer, is begonnen met het testen van de levering drones, zoals de Wall Street Journal verslagen

De in Beijing gevestigde bedrijf zei donderdag het is een experiment met heldere rode drones versierd waren met het logo van kleine pakketten vervoeren naar gebieden verafgelegen die moeilijk te bereiken met regelmatige truck routes zijn begonnen.

De Chinese bedrijven investeren honderden miljoenen dollars aan de nieuwe klanten te bereiken, maar de infrastructuur rond dorpen is slecht en de logistiek van het krijgen van goederen aan kopers is een uitdaging.

Dorpen zijn verspreid, en zijn verbonden door zulke smalle wegen dat vrachtwagens vaak niet passen. Adressen zijn moeilijk te vinden. Maar ongeveer 600 miljoen mensen wonen op het platteland van China – bijna het dubbele van de bevolking van de het Amerikaanse .– en de inkomens in die gebieden sneller dan in steden stijgt.

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Drone levering kan “de efficiëntie van de logistiek en distributie te verbeteren, bespaart arbeidskosten,” terwijl het verstrekken van een snellere shopping ervaring om klanten JD.com zei in een verklaring.

Elk bedrijf dat raakt of zich bezighoudt met logistiek en transport waarschijnlijk nodig heeft om actief of passief hebben een soort van drone-strategie “, zegt Constellation Research VP en principal analyst Guy-Frederic Courtin.” Nu is de tijd.

De mogelijkheden van grootschalige commerciële drone implementaties zijn breed inderdaad, als je wat fantasie gebruiken.

Ook: SkyBender: Nu Google test out drone-geleverde 5G internet | Beweeg over drones: Hier komen Skype mede-oprichters van ‘self-driving levering robots | Export van de Chinese-en-klare drones toeneemt

Wat gebeurt er als ik in een park met mijn kind en ik vergat de zonnebrandcrème? “, Zegt Courtin.” Zou Amazon te leveren die voor mij binnen 30 minuten op een dag? Dat op een dag is veel dichterbij dan we denken.

Drones hoeft niet louter gaan over de verkoop aan consumenten, Courtin voegt toe, wijzend naar gebruik van commerciële drones vervoer reus DHL naar medicatie en andere dringend nodig goederen te leveren aan het afgelegen Duitse eiland Juist. “Hier wordt [drone levering] keek meer als een SNL-sketch,” zegt Courtin. “Maar dat doet het een enorme slechte dienst.

Er zijn vier stappen bedrijven moeten nemen bij het ontwikkelen van een drone strategie, Courtin toevoegt.

In de eerste plaats achterhalen van de business case, Courtin zegt: “Is het in staat zijn om uw netwerk uit te breiden naar plaatsen waar het verzenden van een vrachtwagen niet rendabel zou kunnen zijn? ‘

Ten tweede, beginnen na te denken over wie om samen te werken met en hoe u de benodigde hardware te verwerven, voegt hij eraan toe.

Ten derde, moet u op de voet volgen van de voortgang en de inhoud van drone regelgeving.

Tot slot, terwijl de drone golf nadrukkelijk aanwezig, timing is alles, zegt Courtin. “Is het de moeite waard om daar op een ledemaat voordat iemand anders om erover te praten? Zullen ze je zien als een cutting edge en innovatief of dat soort gek? Dat is iets dat moet worden in overweging.”

Constellation Insights is een online nieuwsdienst dagelijks gepubliceerd aan de leden van de Insights gemeenschap op de betekenis en de gevolgen van ontwikkelingen te adviseren in enterprise-technologie.

Constellatie Insights is gemaakt door vooraanstaande analisten verder te gaan dan alleen het rapporteren over nieuwsberichten gedetailleerde advies te geven aan leden van de gemeenschap over hoe om te evalueren en te reageren op veranderingen in enterprise-technologie. Meer informatie over Constellation Insights.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?