EIC podcast: Dell muziek plannen, Microsoft’s Mojave; Broadband oorlogen

Op EIC squared podcast van deze week Dan en ik beoordelen Dell’s MP3-speler proefballon, Vista’s Mojave experiment en de breedband oorlogen en of een van de grote spelers daadwerkelijk kan winnen.

Eerst omhoog, Dell zweefde een proef ballon in de Wall Street Journal van vandaag en het algemene idee is dit: Dell gaat proberen en start een muziekspeler opnieuw –dit tijd met software als zijn grote selling point. Het algemene idee is dat Dell een hub van soorten waar consumenten hun muziek en films kunnen aggregeren kan zijn. Zowel Dan en ik waren positief over het idee gegeven dat DRM is eigenlijk dood. En Dell heeft verbeterd zijn ontwerp karbonades dus het idee is niet een totaal steek in het donker. Zal Dell bedreigen Apple? Nee. Maar hey, het is het proberen waard.

We hebben ook gesproken over Microsoft’s Mojave-experiment en hoe het illustreert Vista perceptie problemen zeer goed. Het betekent ook dat Microsoft is het doorbrengen van een bundel proberen om de reputatie van Vista’s afkickkliniek. De marketingtruc was één van de grote afhaalrestaurants uit financiële analistenbijeenkomst Microsoft deze week.

En tot slot, ik piekeren over de breedband oorlogen zoals Verizon, AT & T en Comcast hebben alle gerapporteerde winst. Het resultaat: Niemand is precies winnen. In feite zijn ze allemaal waarschijnlijk marges daling te zien als zij ernaar streven om klanten en uit de markt rivalen te houden. Op het einde, is dat de stand van zaken veelbelovend voor de consument.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren