Egnyte intro’s nieuwe partner platform en het delen van bestanden infrastructuur

Egnyte heeft een nieuwe partner platform bedoeld om de meest uiteenlopende cloud storage platform voor zakelijke gebruikers beschikbaar geïntroduceerd.

Dubbed EgnytePlus, is het delen van bestanden infrastructuur end-to-end gebaseerd op drie pijlers: het delen, site-to-terrein replicatie, en gecontroleerde archivering en back-ups.

EgnytePlus maakt gebruik van hybride cloud-technologie om transfers van online cloud-gebaseerde opslag lokale opslag mogelijk te maken. Het duurt niet een virtual private network of FTP-toegang nodig hebben, en de gebruikers moeten nog steeds in staat om samen te werken meer dan bestanden in real time over meerdere locaties.

Egnyte zegt dat dit platform beter tegemoet aan de noodzaak voor de toegang tot een bestand op elk gewenst moment vanaf elke locatie (lokaal, praktisch of mobiele apparaten), dankzij een strikte reeks tests ontworpen om ervoor te zorgen dat het hoger is dan Egnyte’s functionaliteit, betrouwbaarheid en prestatie criteria.

Een groot deel hiervan is ook de gastheer van de partners die Egnyte al op om het project heeft ondertekend. Tot nu toe, de EgnytePlus-gecertificeerde producten voor lokale opslag onder meer IBM N-Series en DS-Series-opslag, NetApp Unified Storage, Netgear ReadyNAS en ReadyDATA en Synology DiskStation.

In wezen, EgnytePlus wordt aangeprezen om naadloze en veilige transfers tussen online cloud storage en de lokale opslag, die het potentieel van het aanbieden van een stukje van geest om bedrijven die nog aarzelen over te gaan alleen cloud of die kan gewoon nog niet heeft te bieden.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie