Eftpos Australische online aanwezigheid van PayPal hefboomeffect

PayPal zal toetreden Eftpos ‘betalingen hub volgend jaar in een partnerschap dat het off-line betalingen systeem leverage ziet de online aanwezigheid PayPal heeft in Australië om zijn bereik uit te breiden.

Eftpos zei dat het onlangs een upgrade van haar infrastructuur mogelijk te maken voor online betalingen en bij het toevoegen van PayPal aan de ledenlijst, het van plan is om te werken met alle leden om Eftpos beschikbaar zijn voor consumenten en handelaren zien als een betaling optie voor online transacties.

Eftpos is blij om te werken met PayPal om Eftpos betalingen beschikbaar voor meer Australische consumenten en handelaren op nieuwe platforms, “zei Eftpos managing director Bruce Mansfield.” PayPal speelt een belangrijke rol in de Australische online betalingen en Eftpos moet beschikbaar zijn als een keuze betalingen voor zijn PayPal-gebruikers.

Steve Fusco, vice president en general manager van de Noord-Amerikaanse distributie bij PayPal, zei dat hoewel technologieën zoals tap-and-go en chip-en-pin zijn dominant in Australië, heeft de alomtegenwoordigheid van mobiele aangesloten apparaten de verwachting van de consument bij betekende de betalingen ruimte is verschoven.

Er zijn meer mobiele apparaten dan er mensen op de planeet, is de verwachting dat de consument over hoe te communiceren met deze apparaten, hoe om dingen te kopen, hoe om te winkelen voor de dingen, hoe om te leren hoe te communiceren, doen alles wat ze do is veranderd en de technologie die nodig heeft om die verwachtingen tegemoet te komen, “zei hij.

Als je erover nadenkt, iedereen heeft een mobiele telefoon en ze worden steeds geïntegreerd in alles wat we doen veel verder dan iets dat mensen eerder kunnen verwachten.

Australië is een geweldige plek om deze richting te overwegen; Australië is waarschijnlijk twee of drie jaar voorafgaand aan de beschaafde wereld in termen van goedkeuring van deze nieuwe mobiele technologieën.

Simon Banks, Director of Large Merchant voor Australië bij PayPal, gelooft mobiele opname van Australië komt neer op het feit dat de Australiërs altijd vernieuwend geweest.

“We zijn een markt waar we een sterke bancaire systeem, een sterke telco’s hebben, en we zijn een zeer technologie savvy groep mensen en dat is gedreven een groot deel van de mobiele adoptie in het land”, zei Banks.

We hebben 6 miljoen actieve consumenten in Australië en 110.000 bedrijven in het land te accepteren PayPal. De consumenten in Australië hebben altijd gerespecteerd dat PayPal is veilig, en PayPal is eenvoudig.

Fusco zei dat wanneer PayPal momenteel investeert zijn energie is in het creëren van de aard van de ervaringen die de behoeften van klanten tegemoet te komen, eraan toevoegend dat het mondiale ecosysteem ecommerce wordt volledig opnieuw bedraad.

We willen gewoon te zijn waar onze klanten willen zijn, als dat chip-en-pin, nou dan gaan we die betalingen mogelijk te maken, als dat inchecken met een mobiel apparaat en het betalen, dan gaan we die mogelijk te maken ook; als het een uithaal op een verkooppunt of een online kassa met behulp van een digitale portemonnee, we zullen er ook zijn.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

In 2002 werd PayPal overgenomen door eBay voor $ 1500000000; PayPal vervolgens afgesplitst van het moederbedrijf 13 jaar later en begon de handel op de Nasdaq beurs in juli.

Als onafhankelijk bedrijf, zal ik je vertellen het is een zeer opwindende tijd om PayPal, “zei Fusco.” De richting die we nemen PayPal we denken is een zeer spannend.

Wordt een onafhankelijk bedrijf heeft ons de mogelijkheid om samen te werken gegeven op manieren die we eerder niet konden en te zeer gericht op zijn favoriete manier van de wereld om te betalen en betaald worden.

Eftpos lanceerde haar betalingen hub in september vorig jaar, en vanaf november van dit jaar meldde het zien gewoon verlegen van AU $ 3.000.000 Eftpos controleren en besparingen transacties per dag.

Vorige maand heeft het Nederlandse betalingsverkeer bedrijf Bell ID ook al samen met Eftpos tot tokenisatie op de binnenlandse markt van digitale betalingen te brengen.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard