Een Windows 8 tablet in Q1 2012? Hmmm …

Er is een vermeende uitgelekte roadmap van Dell maken van de rondes die een tijdlijn die aangeeft dat Dell gaat naar verwachting een Windows 8 tablet, codenaam Peju, in het eerste kwartaal van 2012 laat zien.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Mijn eerste reactie bij het zien van dit is … No way. Hoe kan dit eventueel worden gegeven dat we niet eens hebben gezien een eerste tech voorbeeld van Windows 8 – en het is onwaarschijnlijk dat een te zien, volgens de meeste op de hoogte (en onwetend) speculaties tot het najaar van 2011? Ik ben nog steeds denken Windows 8 zal worden vrijgegeven aan de industrie in de tijd om het te maken op pc’s voor vakantie 2012, maar er zijn ook enkele beweren dat zal niet zijn tot enige tijd in het begin van 2013.

Anders gezegd: Als Microsoft levert een publieke bèta of twee, en doet de uiteindelijke pasvorm en afwerking werken op Windows 8, is er een manier dat het eventueel kan worden vrijgegeven voor productie eind 2011, dat is wat Dell nodig zou hebben om het te krijgen op tabletten in de tijd om het schip in Q1 2012? Ik snap het gewoon niet zien. (En voor de goede orde, Microsoft ambtenaren geen commentaar. Ik vroeg.)

Er is nog een kleine kans … en een die is al in de achterkant van mijn gedachten voor een tijdje. Laat ik zeggen voorin dat dit allemaal puur en volslagen speculatie van mijn kant.

Wat als Microsoft is van plan om het system-on-a-chip-versie van Windows 8 de eerste te leveren? Het bedrijf wordt verondersteld te hebben gewerkt aan een poort van Windows naar ARM voor meerdere jaren, te beginnen met de geruchten project “Longarm”. Dus wat als de SoC versie van “Windows Next” dat Microsoft toonde op de Consumer Electronics Show (CES) afgelopen januari was een stuk verder langs dan velen denken? Microsoft heeft gezegd dat het van plan is om Windows “Next” te leveren – die algemeen wordt aangenomen dat het hetzelfde als Windows 8 worden door de meeste gezonde en rationele mensen – over Soc chips van Intel, AMD en ARM.

De vermeende uitgelekte Dell roadmap toont ook een nieuwe Windows Phone 7 van Dell, met de codenaam “Wrigley,” shipping in juli. Wrigley wordt gezegd dat het runnen van een “belangrijke nieuwe versie” van het Windows Phone OS. Dat haalbare zou kunnen betekenen “Nodo,” de versie die Microsoft wordt verwacht te leveren in het begin van maart 2011. Als het betekent “Mango,” de ware “volgende grote versie” van het OS, dat Microsoft zal naar verwachting vrij te geven aan de productie in de vroege herfst 2011, de routekaart is uitgeschakeld (of gedateerd).

Wat is jouw mening? Is er een mogelijke manier je kunt zien Dell leveren van een Windows 8 tablet zo snel?

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal