Een gebroken succes

Afgezien raakt gewend aan Judge Judy en soap, die aan huis gebonden ik werd gebruikt om een ​​heleboel andere dingen die mij verbaasd toen ik terug naar het kantoor kwam. Om te beginnen ben ik vandaag het dragen van work-type kleding in plaats van pyjama’s, en het kostte me 20 minuten om naar het werk vandaag in plaats van twee minuten (door de manier waarop de wandeling van mijn slaapkamer naar mijn loungeroom meestal niet neem twee minuten, maar krukken hebben vertraagd me neer enigszins). En het feit dat onze kantoorgebouw heeft geen toegang voor gehandicapten kwam ook als een verrassing, en maakt het aankomen zo veel interessanter – Wie wist lopen trappen zo riskant zou kunnen zijn en de dood tarten?

Maar mijn tijd thuis was niet alle TV-kijken, slaagde ik erin te knijpen in een week zo goed werkt (die net bewijst hoe slecht middag TV werkelijk is). Ik ben altijd een fan van het werken vanuit huis, mikt op de dag dat ik gewoon zou kunnen besluiten om aan te sluiten in de laptop en zitten op de lounge wanneer ik er zin in had, maar vorige week ervaring was een teleurstelling. Hoewel er veel voordelen, naast de kleding en gebrek aan trappen, maar het ontbreken van een belsignaal was hoog daar als voordeel, er belangrijke nadelen. Alles ging swimmingly voor de eerste paar dagen dat alles wat ik deed was inhaalslag op e-mail en communiceren met collega’s via instant messenger, maar wanneer het werk aan de nitty gritty kwam naar beneden dingen begon uit elkaar te vallen.

Om te beginnen de versie van de software die ik heb thuis is anders dan de versies die we hebben in het kantoor – mijne was meer up to date, en het was niet backwards compatible. Dit veroorzaakte een paar problemen. De tweede was hoe je nu eigenlijk me het werk, want ik ben niet in staat om toegang te krijgen tot gegevens uit andere bronnen dan e-mail werk servers, wat betekende dat ik moest een groot aantal bestanden e-mail aan me, alleen voor mij om ze te actualiseren en hebben tot e-mail ze terug. En helaas niet alles kan elektronisch worden verzonden waarop de optie van een van beide koeriers verzenden of het hebben van personeel dat in dezelfde voorstad stop geleefd door mijn huis op weg naar huis, beladen met documenten over.

En als het niet was om een ​​beetje te hard al, toen ging mijn ADSL-verbinding naar beneden – problemen met mijn ISP – en helaas het lijkt wanneer uw internetprovider een probleem heeft is het meestal niet naar beneden voor een uur, is het is naar beneden voor een dag.

Alle problemen terzijde, ik heb eigenlijk vind mezelf hard werken de hele dag lang, er zijn gewoon minder afleiding en het was meer comfortabel. Ik denk nog steeds dat het werken vanuit huis kan een groot goed voor zowel de werknemer als het bedrijf, maar mijn ervaring heeft mijn ogen een beetje naar wat er moet gebeuren om het een succes te maken geopend zijn. Het komt neer op een paar factoren: de technologie die u thuis hebt, de betrouwbaarheid van uw ISP, en hoeveel van uw bedrijf is bereid om te ondersteunen en bieden toegang tot de mobiele werknemer, of in dit geval, de immobiele werker.

Om te beginnen, breedband is een must. Er is geen manier waarop je kan concurreren met de efficiëntie van werken in het kantoor als je een 56K dial-up verbinding thuis. Je moet ook het bedrijf om je back-up een beetje financieel, hiermee bedoel ik idealiter het bedrijf kunt u voorzien van een computer geladen met alle van de juiste software, en ten slotte moet het bedrijf ook om u te ondersteunen door het verstrekken van toegang tot alle van de bestanden die je nodig hebt – je kan het gewoon niet efficiënt zijn als je geen toegang hebt tot de vereiste documenten. En dat is alleen maar om mee te beginnen, voor langdurig gebruik je moet ook uitzoeken andere zaken als beveiliging en back-up. Is dit allemaal klinkt een beetje te hard?

Wat mijn toekomst van het werken vanuit huis, is het niet waarschijnlijk weer gebeuren, nou ja in ieder geval niet tot het einde van het volgende skiseizoen. Misschien middag TV zal zijn verbeterd door dan, maar dat is waarschijnlijk zo waarschijnlijk als het vinden van een betrouwbare ISP.

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd in Technology & Business magazine.;.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Networking; Hoe NFL football online dit najaar

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

? Hoe NFL voetbal te kijken online dit najaar