dynaTrace versie 4

John Van Sicien, dynaTrace Voorzitter, gestopt door de verbeteringen in dynaTrace versie 4 en een beetje over hoe dynaTrace nu dat het deel uitmaakt van Compuware doet bespreken. Kortom, John van mening dat de combinatie van de twee bedrijven dynaTrace in staat heeft gesteld om een ​​nog meer uitgebreide set van performance management tools te bieden.

Wat is nieuw in versie 4 dynaTrace

dynaTrace dan brengt de prestaties van de gehele zakelijke transactie, zodat IT-medewerkers om snel te leren wat er gebeurt en waar. Op deze manier is het mogelijk om de oorzaak te identificeren voor de prestaties van applicaties uitgifte of uitval.

Door dit te doen zonder dat onnodige overhead is een ander deel van de dynaTrace verhaal.

De omgeving is vrij complex en het vinden van de prestaties van elke laag van de software kan heel uitdagend zijn. dynaTrace heeft gewerkt aan het aanbieden van traffic analysis, het opsporen van fouten, service-level inbreuken, huurder identificatie en gebruikersrollen, systeemgebruik en applicatie afhankelijkheden.

Real-time monitoring is een belangrijke waarde toe te voegen aan een zakelijke transactie omgeving en dat is een van de sterke punten van het bedrijf. Het bedrijf ondersteunt omgevingen die elementen bevatten, zoals Web, Java, Microsoft’s.NET, en zelfs Mainframes;. Als dit beschrijft de omgeving van uw organisatie, zou het goed zijn om te leren kennen dynaTrace. Vraag om een ​​demonstratie om dit zelf te ervaren zien!

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

snapshot analyse