Drones? Wat kan er mis gaan? Plus kan China verlamde onze macht netwerken? [Overheid IT Week]

de website wereldwijd team biedt wereldwijde 24/7 technologie nieuws en analyse. In aanvulling op mijn eigen dekking analyse hier in de kolom van de website van de regering en op de website van de doe-het-IT, elke week zal ik u een selectie van de beste overheid gerelateerde berichten geplaatst door onze onverschrokken verslaggevers en analisten te brengen. Hier zijn enkele van de meest interessante van de afgelopen week.

Hoogste verhalen deze week

FAA om beperkingen op commerciële drone gebruik te leggen; De FAA verwachte uitspraak over commercieel drone gebruik zal naar verwachting een aantal zware beperkingen op te leggen.

Welke natie-staat is achter de verfijnde, sluipende Regin malware;? Symantec onderzoekers zijn onder de indruk van Regin, dat is het uitvoeren van high-level surveillance campagnes wereldwijd sinds 2008. Is het state-gesponsord?

Europees Parlement vraagt ​​om Google’s breakup de lopende antitrust probe eindigen, Europa parlement is naar verluidt klaar om te bellen voor Google’s breakup, drie jaar in een probe onderzoekt het bedrijf praktijken.

NSA chief geeft toe dat China zou kunnen verlamde Amerikaanse elektriciteitsnet, financiële netwerken, want het laatste wat je wilt is een potentieel vijandig land besturen van de lichtschakelaars in Amerika uit de helft van de wereld weg.

Hoe om onkruid uit de volgende heartbleed bug: ENISA Gegevens crypto zorgen; Europa’s Security Agency heeft gewaarschuwd dat cryptografische protocollen in de mode op dit moment niet zo veilig als gedacht kan worden.

16 gearresteerd in Europese bust meer dan RAT spyware, Europa’s politiebureau heeft gekraakt neer op het gebruik van remote access trojans.

Het bewaren van gegevens veel meer dan surveillance belasting: Ludlam; Senator Scott Ludlam heeft voorgesteld data-retentie regeling van de Australische overheid als weinig meer dan een surveillance belasting gelabeld, terwijl waarin wordt opgeroepen tot de vrijlating van een financieel onderzoek naar de regeling.

G20 nodig glasvezelnetwerk te vermijden delegate shirt-frontman; De G20-netwerk nodig glasvezel diensten met meer dan 15 Mbps download snelheden tot afgevaardigden, media, en vrijwilligers tevreden te houden, volgens het Australische ministerie van premier en het Kabinet.

Dimension Data richt Australische regering met beheerde cloud; Dimension Data heeft vandaag gestart met een Canberra gebaseerde beheerde cloud services platform ontworpen om de behoeften van de Australische overheid de overgang naar de cloud als onderdeel van cloud-first beleid van de overheid te voldoen.

Hands on met Caine Linux: Pentesting en UEFI compatible; Hier is mijn overneemt Computer Aided Investigative Milieu – een Linux-gebaseerde, UEFI-compatibele live USB / DVD digitaal forensisch-systeem.

Zero Day Wekelijks: WhatsApp, blackphone, Citadel raakt password managers; Een verzameling van opmerkelijke beveiliging nieuwsberichten voor de week die eindigde op 21 november 2014. Covers onderneming, controverses, rapporten en nog veel meer.

Govt pleit voor hulpdiensten draadloze spectrum beoordeling; De Australische regering roept de Productivity Commission uit te werken wat de beste manier om mobiel breedband mogelijkheden te leveren voor de rechtshandhaving en hulpdiensten van het land.

Amnesty Detekt hulpmiddel wil u helpen de overheid spionage dwarsbomen; De mensenrechtenorganisatie zegt dat de nieuwe anti-surveillance tool is een ‘terugslaan tegen regeringen die hun bereik hebben overbelast.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Andere dekking overheid rond de website