Dixons sluit om plaats te maken voor de PC World en Currys

De eigenaar van Currys en PC World beëindigt Dixons.co.uk als het probeert om haar online aanwezigheid met een walk-in de winkels te harmoniseren.

Dixons Retail (DSGi); verwijderd Dixons uit de high street zes jaar geleden in een poging op goedkopere online concurrenten, zoals Amazon te nemen, en laat de weg vrij voor Currys en PC World.

De website sluit op dinsdag, maar het merk Dixons zal blijven door middel van het bedrijf de reis winkel business, vaak in luchthavens.

We hebben geen plek voor Dixons.co.uk waar we onze Currys.co.uk en PC World Verenigd Koninkrijk te zien, “Katie Bickerstaff, chief executive van Dixons UK, vertelde The Times op maandag.” We hebben een fantastisch hoeveelheden gedaan werken om ervoor te zorgen dat we hebben fantastische prijzen. Ik ben ervan overtuigd dat het de juiste ding om te doen.

Currys en PC World verwachting de kosten van in-store producten te verminderen zodat zij dichter bij die welke op hun eigen websites.

“In zeer simplistische termen, we flicking uit een paar knoppen en de teams die betrokken zijn bij Dixons.co.uk zijn nog meer draaien hun focus naar multi-channel” – Mark Webb, Dixons

Geen ontslagen worden gemaakt en de bestaande voorraad die door middel van Dixons.co.uk zou verkocht worden nu verkocht via, Currys en PC World.

Currys en PC World locaties met 48 procent groeide in het laatste kwartaal, terwijl Dixons.co.uk kromp, “Mark Webb, hoofd van mediarelaties voor Dixons Retail vertelde de website.” In zeer simplistische termen, we flicking uit een paar knoppen en de teams die betrokken zijn bij Dixons.co.uk draaien hun aandacht nog meer om multi-channel.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Kunstmatige Intelligentie, Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker, veiligheid, Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden; Enterprise Software, Tech krijgt de Brexit blues vertrouwen slides

Bezoekers van de website van Dixons in de afgelopen twee weken zijn voorzien van voucher codes om producten te kopen op Currys en PC World.

Dixons Retail zei in juni dat het zou zijn, afschaffen of consolodating meer dan 100 van haar winkels, aan de overkant van de merken Currys en PC World, als onderdeel van haar lopende business transformatie.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker

Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden

Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen slides