Divide voor iOS is het dichtst aan het hebben van een werk profiel op je iPhone

Eerder deze maand, ik beoordeeld Touchdown voor iOS, een feature-rijke Exchange-client voor de iPhone en iPad. Deze week heb ik een kijkje nemen op een andere Exchange-client voor iOS genaamd Divide (gratis, App Store).

Divide doet dingen een beetje anders dan andere Exchange-clients voor iOS. Divide biedt uitgebreide remote management tools en een instinctieve, iOS-achtige gebruikerservaring. Maar meer op hen in een tweede.

Hoewel het makkelijk te gebruiken iOS ‘ingebouwde Exchange gereedschap, een aparte app van derden, zoals Divide houdt uw zakelijke en persoonlijke gegevens te scheiden, wat goed is voor zowel corporate compliance en de persoonlijke levenssfeer. Divide, zoals de naam al doet vermoeden, biedt een volledig self-contained omgeving om toegang te krijgen tot uw volledige Microsoft Exchange-account (dat het een “werkplek” noemt).

Zodra uw PIN is gevalideerd, dan heb je de Divide werkruimte, die het dichtst dingen aan het hebben van meerdere accounts op uw iPhone of iPad te voeren

Inside the Divide werkruimte (boven) kunt u toegang tot alle functies van uw Microsoft Exchange-account, zoals Mail, Agenda, Contacten en coole dingen zoals een apart bestand manager (meer daarover binnenkort) en een web browser.

Divide’s dual-persona ontwerp maakt zakelijke IT-afdelingen om de controle te behouden zonder dat u het hele apparaat te beheren. IT-beheerders krijgen het voordeel van het beheren van een gestandaardiseerde werkplek in al hun apparaten en de bescherming van bedrijfsgegevens.

Hier is hoe Divide verschilt van de concurrentie

PIM functionaliteit: Divide ondersteunt mail (met inbegrip van S / MIME), Agenda, Contacten en Taken. Divide kunnen ook geëxporteerd werkcontacten van de persoonlijke kant te verwijderen in het geval dat een remote wipe is vereist.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

User experience: Het belangrijkste verschil tussen Verdeel en de concurrentie is de user experience. In plaats van dat gebruikers in staat om te leren van een compleet nieuwe user interface (en de bijbehorende leercurve) Divide weerspiegelt de iOS UI.

Full-featured container: Divide is voorzien van een volledig uitgeruste container met een eigen draagraket, browser, veilige file management, OfficeSuite viewer en editor, en third-party app wrapping om andere apps toe te voegen in het werk container. Divide maakt het ook mogelijk de gebruiker om te werken uren en slimme notificaties in te stellen.

Provisioning: Divide biedt geavanceerde provisioning-mogelijkheden en Divide Manager maakt de ervaring pijnloos voor eindgebruikers.

Beheerconsole voor IT: Divide Manager bevat container cloud beheer met geavanceerde controles en rapportage beleid; Touchdown biedt nu een eenvoudige PIM management functie als een cloud-dienst voor de eerste keer. Verdeel Manager kan meer dan 60 unieke container beleid te configureren.

Remote (Exchange, Office365) en de lokale (Lotus, Google Apps) ondersteuning; Swipe om taken te schrappen; Folder ondersteuning voor Exchange; Taken hoe je wilt met het sorteren op naam, Due Date, en Priority; Gemakkelijk vinden taken met titel en de notitie veld search; Snel hoge prioriteit en terugkerende taken te identificeren; Blijf met uw dagelijkse to do list met de taak meldingen ondersteunen en herinneringen

Capture en op te slaan foto’s in uw veilige werkplek; Stuur camera foto’s naar uw team ter beoordeling rechtstreeks van Divide; Toon uw collega’s filmrol, zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke levenssfeer

Beheerconsole voor eindgebruikers: MyDivide is een optionele, gratis service voor alle app store gebruikers die op afstand ping mogelijk maakt, te lokaliseren en af ​​te vegen, en beheert bepaalde eindgebruiker functies op hun eigen.

Aanpassen en merk: Divide is in staat aan te passen en het merk van de klant ervaring om corporate branding te passen via Divide Builder. Verdeel Builder kunnen zelfs de naam en het pictogram app, evenals meer dan 1000 individuele activa (graphics, strijkers, enz.) Te wijzigen. Zelfs zonder Divide Builder maatwerk, Verdeel Enterprise klanten kunnen Divide Manager gebruiken om de launcher achtergrond te veranderen, tonen aangepaste Algemene Voorwaarden, etc.

Secure contact veld export – kiezen tussen exporteren van alle velden of naam en nummer alleen

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Hier is een andere kijk

Verdeel 2.0, die het bedrijf noemt ‘het perfectioneren van de mobiele werkervaring, “zal elke dag nu voor iOS en functies

OfficeSuite Integration (alleen Enterprise) biedt volledige editing-mogelijkheden voor documenten, presentaties en spreadsheets die u veilig kunt maken, bewerken, bekijken, opslaan en delen binnen de e-mail en bestanden

taken

Met een geheel nieuwe gebruikersinterface en volledige integratie van uw desktop en mobiele takenlijsten, Divide Taken is de beste manier om te verblijven op de top van uw dagelijkse to-do lijst

Camera

Contacten

Verdeel Basic is gratis en verdeel Enterprise kost $ 60 per jaar per gebruiker en geeft u Verdeel Manager, Verdeel Builder en uitbreidingen. Als u Microsoft Exchange gebruikt op kantoor, is Divide ontworpen vanaf de grond opgebouwd voor iOS en zal ervoor zorgen dat uw BYOD succes.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten