Distelli vereenvoudigt de fysieke, virtuele en cloud-software-installaties

Rahul Singh, oprichter van Distelli, tegengehouden door zijn bedrijf te introduceren. Het probleem dat Distelli probeert aan te pakken is hoe om bij te houden wat er op elk van de standaard x86-fysieke, virtuele of cloud-gebaseerde systemen van een organisatie is geïnstalleerd te houden en maken het goed mogelijk in te zetten en bij te werken die software. Distelli is gebruik te maken van de ervaring de oprichters had toen zeer grote computing-omgevingen samen te stellen, terwijl bij Microsoft en Amazon.

Hoe het werkt

Distelli is een middel dat kan worden gedownload naar een systeem (fysieke, virtuele of cloud), dan is een bestand met het manifest van de benodigde software wordt geduwd om dat systeem en vervolgens toepassingen, applicatie frameworks, database-engines en alles wat nodig is kan worden ontwikkeld geduwd om het systeem met behulp van een command line tolk of web Distelli’s console.

Als er nieuwe software of een software-update nodig is, kan het worden ingezet om een ​​lopende server. Elke update wordt geïdentificeerd door een unieke ID en beschrijving die alle vereiste code, binaries of configuratiebestanden opsomt.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Hoewel dit lijkt een vrij eenvoudig concept, kan het een grote hulp voor operationele medewerkers die naar verwachting complexe computing-omgevingen te beheren. Manifest bestanden kunnen worden ontwikkeld voor elke toepassing of dienst en vervolgens naar buiten geduwd of bijgewerkt zo vaak als nodig is. Als een onderneming de IT-infrastructuur is opgebouwd uit honderden of duizenden systemen, kan het proces van het installeren en updaten van software sterk worden vereenvoudigd. Ik verwacht dat het gebruik van dit instrument zou het aantal keren te verminderen “fout van de piloot” zou optreden en belangrijke systemen zouden dalen.

Distelli is niet het enige bedrijf dat dit probleem te hebben gezien en komen met een oplossing. Alle grote systemen management software leveranciers, zoals BMC, HP en IBM, bieden iets om deze uitdaging aan te pakken. Distelli echter blijkt een zeer eenvoudig hulpmiddel om te leren en te gebruiken. Drukke werkzaamheden en de ontwikkeling van medewerkers zijn veel meer kans om een ​​gerichte, eenvoudig hulpmiddel dat een meer gestructureerde omgeving dan een complexe, maar zeer krachtig, hulpmiddel maakt gebruik.

Distelli rekent op het feit dat de tool is erg eenvoudig en makkelijk in de concurrentie met ‘de grote honden van de industrie. ”

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

snapshot analyse