Dell: De kracht van het luisteren

Ik denk dat het van vitaal belang dat grote bedrijven zitten, luisteren en kennis te nemen van wat consumenten zeggen. Het lijkt erop dat OEM gigantische Dell precies dat doet.

Deze uit een stuk op de website van Microsoft

Dell Innovatie Gedreven door de klanten

Afgelopen juni, het bedrijf hield zijn inaugurele Customer Advisory Panel (CAP) Days evenement in Round Rock, Texas, het uitnodigen van klanten die actief zijn in de sociale media voor twee dagen kant om mee te werken aan zij met kaderleden van het bedrijf. Dell onlangs ook gestart met een social media “command center,” waar de teams te volgen en te reageren op gesprekken met mensen over de hele wereld.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Wij gebruiken al deze informatie niet alleen vanuit een marketing perspectief, maar om de prestaties van producten en mensen te meten, “Tatelman [Michael Tatelman, vice president en general manager, Consumer Sales and Marketing] zegt.” En het is niet alleen de kijkcijfers. We hebben mensen het lezen van diep in de palen en draden, op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en nieuwe dingen die we kunnen doen.

Ratings en rankings worden gefilterd op trefwoord en product, zodat ingenieurs de feedback vertalen en te bouwen aan de volgende generatie van producten.

Niet alleen is het van vitaal belang dat de grote jongens luisteren, maar dat de klanten geven eerlijke feedback – zowel positief als negatief. Een bedrijf kan niet reageren als klanten niet zeggen hoe ze zich voelen.

Om eerlijk te zijn, terwijl ik veel negatieve virtuele inkt over Dell hebt gemorst op dit blog de loop der jaren, het is een bedrijf dat luistert en actief reageert op kritiek. Net als elk bedrijf, er zijn mensen die hun verhalen van wee, en soms moet je om te werken aan het krijgen van uw punt over, maar over het geheel Dell is bezig met een goede baan. Goed om te zien dat het nemen van dingen naar het volgende niveau.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren