Defensie duiten AU $ 500 centrale verwerking contract

IBM, HP, en Lockheed Martin zijn in de running voor een ministerie van Defensie contract dat meer dan AU $ 500.000.000 waard zal zijn voor het centraliseren van 280 verwerkingsfaciliteiten in heel Australië in acht.

Als onderdeel van AU $ 1900000000 IT hervorming van het departement, is het verhuizen naar zijn data-verwerkingsfaciliteiten consolideren van meer dan 200 datacenters in heel Australië tot minder dan 10 lokaal en drie wereldwijd.

Ministerie van Defensie CIO Dr Peter Lawrence bevestigd in een begrotingsramingen hoorzitting op dinsdag dat de aanbesteding in januari gesloten, met de drie bedrijven die elk strijden om de lucratieve contract.

“De volgende checkpoint is om uit de drie inschrijvers naar twee selecteren door het midden van dit jaar, met als doel om de rest van de evaluatie te voltooien en krijgen een aanbeveling voor een enkele inschrijver tegen het einde van dit jaar en dan neem het door de verschillende goedkeuringsprocessen, “zei hij.

De CIO zei dat de evaluatie van de twee finalisten waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar zal worden afgerond.

“We zijn gericht door middel van het evaluatieproces worden in december van dit jaar, en dan in staat zijn te verplaatsen naar de volgende fase, die zou worden aanbestedende, in de eerste helft van volgend jaar,” zei hij.

Lawrence zei dat het ministerie van Defensie de locatie van de acht installaties heeft bepaald, maar nam op de aankondiging van de vraag waar die locaties waren.

Door centralisatie van de gegevensverwerking, Lawrence zei dat het ministerie van Defensie een betere beveiliging van gegevens moet door middel van alleen te hoeven acht locaties in plaats van 280, en schaalbaarheid en het beheer van de infrastructuur zou ook worden veel eenvoudiger te beveiligen.

“Met alle processen op een plaats zullen dingen centraliseren. Dus het gemakkelijker moet op tijd kunnen zowel de applicaties en de infrastructuur van een gecentraliseerd, die over een periode van tijd, gemakkelijker eigenlijk beheerder toegang tot gemeenschappelijke gegevens, “zei hij.

Op dit moment, wanneer we willen een besturingssysteem op onze servers te upgraden, hebben we om te gaan overal. We kunnen servers in elk van die 280 locaties. Het is een tijdrovende en lastige taak.

Als we het naar beneden tot acht, zullen zij in staat om het te automatiseren veel meer vanuit een centrale plaats. Vanuit mijn perspectief, zal die ervoor zorgen dat werken die infrastructuur een stuk eenvoudiger en een stuk sneller.

Het contract, het moment van toekenning, zou vertegenwoordigen het grootste contract moet worden toegekend door het Ministerie van Defensie sinds Telstra verzekerd van de; $ 1,1 die eraan terrestrische communicatienetwerk contract AU in februari.

Het ministerie van Defensie had eerder; verwacht dat het werk aan het project onmiddellijk beginnen, maar Lawrence aangegeven in de hoorzitting dat het project zou nu moeten wachten tot na de september federale verkiezing, omdat het de goedkeuring van de parlementaire commissie Openbare Werken nodig. Bij de indiening van de commissie wordt voorbereid voor november.

“We streven ernaar om zo snel als we kunnen na het verkiezingsproces te nemen dat aan het Comité openbare werken. Dus waarschijnlijk begin volgend jaar, zullen we kijken naar de goedkeuring,” zei hij.

Lawrence legde de vertraging door te zeggen dat de afdeling nodig is om locaties en bases in het hele land te beoordelen en bepalen wat werk moet worden gedaan als onderdeel van het netwerk revisie voor het samenstellen van een onderwerping aan de commissie nodig heeft.

“We hebben een slechte bekabeling, en we hebben slechte voorzieningen op hen. Het is het nemen van ons een redelijke hoeveelheid tijd om de controles te doen. We moeten naar de sites te bezoeken. Wij en Telstra bezoeken ze de controle van de sites, werken wat werk moet worden gedaan, en samenstellen van de documentatie, “zei hij.

De verkiezing veroorzaakte ook een vier of vijf maanden vertraging in het project, zei hij.

We waren niet in staat om dat te doen voorafgaand aan het verkiezingsproces te krijgen, dus we zijn gericht op het krijgen van die gedaan zo snel als we kunnen na het.

Aparte offertes aan de erfenis gebouwen klaar hen voor de nieuwe telecommunicatie-uitrusting zou ook in de komende maanden worden gezet saneren, Lawrence aangegeven.

Sinds de overname van de CIO rol in november vorig jaar, Lawrence vertelde de commissie dat hij werkt aan beslissingen die een stuk sneller hebben.

“Ik ben echt proberen om mijn team te duwen om veel meer over hoe we gaan door middel van deze processen, en hoe u de cyclustijd verhogen denken, niet alleen om zo snel als we kunnen gaan met het juiste niveau van due diligence, maar ook om te proberen en krijg beslissingen op een meer tijdig dan we hebben gedaan in het verleden, “zei hij.

Lawrence zei dat het project management office nu begint om de voortgang van de projecten te volgen binnen de afdeling met een nieuwe online tool die kan zien waar elk project is.

“Een deel van de tracking tools die we nu hebben in de plaats is veel beter zichtbaar tracking op een online tool, waar we kunnen zien wat er gebeurt met projecten en ik kan dieper in hen, en, in het bijzonder wanneer we zien projecten die rood zijn of delen van projecten die niet gezond zijn, dan kunnen we boren in die veel gemakkelijker dan we kunnen doen in het verleden zijn geweest, “zei hij.

Dat zal ons veel meer inzicht van wat de problemen zijn te geven.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze