Datacom’s NZ $ 30M datacenter in Hamilton nadert voltooiing

Datacom is de ruwbouw voor zijn tier 3+ datacenter in Hamilton, Nieuw-Zeeland, die is gepland om te worden gelanceerd in het begin van februari volgend jaar afgerond.

Gedoopt als Kapua, de NZ $ 30.000.000 faciliteit, aangekondigd in oktober 2011 zal een grote stimulans zijn Datacom’s trans-Tasman datacenter aanbod, volgens het bedrijf. Het is de zuster-site van Datacom Orbit tier 3+ datacenter gevestigd in Albany.

Customer netwerkverbindingen worden steeds sneller op de achterkant van de overheid gesponsorde fiber initiatieven, en er is een verhoogde verwachting dat applicaties responsief en media rijk zal zijn, “zei Datacom COO Steve Matheson in een verklaring.” Het leveren van deze ervaring vereist lokale servers.

Met twee tier 3+ datacenters samen te werken, Datacom streeft naar een omgeving voor het hosten van bedrijfskritische applicaties voor klanten.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Kapua is gebouwd om de overheid de veiligheid eisen en zal 920 racks huis wanneer het klaar is, met ruimte om uit te breiden. Twee data verdiepingen worden gebouwd in de eerste fase van de ontwikkeling, maar er zijn plannen om uit te breiden, dat tot vijf datavloeren.

Datacom zal worden bemand door lokale IT-personeel en teams worden momenteel getraind in Auckland.

Kapua betekent “cloud” in de Maori taal.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren