Dagelijkse Cuppa: iPhone 5 omzet teleur, Foxconn rellen, Vietnamese bloggers gevangen gezet

Er zijn nog een paar dagen voor de glorieuze lang weekend voor NSW, South Australia en de ACT, maar wees geduldig. Ga zitten, ontspannen en te lezen over wat er gebeurd is in tech land ‘s nachts.

Apple kan zijn verkocht, 5 miljoen iPhones in het weekend, maar Wall Street-analisten was dat aantal naar verwachting hoger zijn. Analisten hadden de telefoon getipt te verkopen rond 6-10000000 tijdens zijn eerste weekend.

Ondanks de streek, is er nog steeds een tekort aan iPhone 5 in sommige gebieden. Apple heeft de directe verkoop van de telefoon opgehangen in Hong Kong, en zal worden met behulp van een; loterij reserveren systeem, om te bepalen wie de telefoon krijgt als gevolg van schaars. Maar dit is de zwarte markt iPhone 5 omzet des te meer lucratieve gemaakt.

Apple’s productie partner; Foxconn tijdelijk stilgelegd één van zijn fabrieken in China, als gevolg van een rel tussen werknemers.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Bij het bedrijf Taiyuan faciliteit, 2000 werknemers botsten op zondag, met 40 die medische hulp. De fabriek werd gesloten op maandag.

In meer positief nieuws voor Foxconn, Japanse elektronica-gigant; Sharp heeft gekoppeld aan het bedrijf om smartphones te lanceren, in Zuidoost-Azië.

In Vietnam, drie, werden bloggers gevangen gezet, voor de verspreiding van “anti-state propaganda.

Ondertussen, regeringen in de; regio Azië-Pacific kunnen verwachten om meer hacktivisme ondervinden; gevolg van de toegenomen onrust van burgers dan impopulaire IT wetten worden nageleefd, aldus McAfee.

Spreken van HACKTIVISME, Wikileaks oprichter Julian Assange, die momenteel vastzit in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen om uitlevering aan Zweden te voorkomen aanranding lasten worden geconfronteerd, zal het hebben van een beslissing voor hem zeer binnenkort. De ministers van Buitenlandse Zaken van de, Ecuador en het Verenigd Koninkrijk zal later deze week te ontmoeten, om de impasse te beëindigen.

Tot slot heeft Hitachi beweerd dat het een manier om heeft gevonden, data store voor honderden miljoenen jaren. Het kwartsglas opslagmethode werd aangekondigd door chief executive officer Hitachi’s, Hiroaki Nakanishi, in Tokio op maandag.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test