Crushpath: herdenken team sales betrokkenheid en enablement

Tegen de tijd dat ik raakte de ‘go’ knop op deze post, Sam Lawrence, mede-oprichter en CEO Crushpath zal werpen op de London editie van LeWeb. Ervan uitgaande dat de live feed nog werkt dan kun je deze hier vinden.

Ik heb Sam al sinds zijn vroegste dagen als CMO bij Jive, lang voordat iemand echt kende het bedrijf. Hij is een marketeer die ik bewonder voor het bewerken van grote berichten waarin hij gelooft en die effectief zijn. Sindsdien zijn de beleggingen van een paar vreemde bochten hebben genomen, maar met Crushpath ik voel zijn team zijn op iets heel nuttig.

Crushpath is van mening dat, terwijl de CRM wereld en zijn hond laag en / of insluiten sociale aspecten in hun aanbod, de kern databank leidde functies zijn niet echt veranderd, zodat de verkopers baan is beter dan het was 10-15 jaar geleden.

Crushpath van mening dat hoe goed CRM kan zijn op het handhaven van database records van deals, het beheer van teams, pijpleiding trechters en het alsof ze echt niets fundamenteel nieuwe voor het harde geperste sales persoon die probeert om deals te sluiten bieden.

Meer dan 1.400 klanten kochten Nimble Business Edition sinds de lancering eerder dit jaar; maandelijkse omzet is verdubbeld elke maand sinds de lancering van de betaalde versie, Overseas groei is matching Amerikaanse vraag, die meer dan 40% van de omzet Nimble ‘s

Er zijn verschillende pogingen tot het oplossen van dit probleem. Een van de beter bekende voorbeelden is Nimble die zojuist aangekondigd dat

SAP zullen beweren dat SAP Sales OnDemand fullfils een vergelijkbare behoefte. In de late fase beta vorig jaar, het bedrijf rapporteerde een sterke nemen binnen zijn eigen verkoopteams.

TIBCO zullen beweren dat tibbr fullfils een soortgelijke rol en nu al speelt goed in de grote onderneming ruimte.

Ik hou van alle drie oplossingen, maar om verschillende redenen.

Crushpath is helder denken hetzelfde zal gebeuren in zijn niche. Dus wat maakt deze oplossing anders, waarom zou je zorg en waarom ben ik lastig te vallen met een startup? Laatste vraag te beginnen.

Ik hou van wat Crushpath brengt naar de tafel. Meer dan dat, ik hou van ze nemen een buitengewoon risico te weigeren mogen opsluiten in een van de xCRM duif gaten zo geliefd door analisten. Toen het team me gevraagd hoe ik het zou positioneren, mijn directe reactie was sales betrokkenheid en enablement. Ik denk dat dat in een drie letter afkorting konden gaan (ZIE … hmm als dat idee)

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Nu naar de tweede vraag te beantwoorden – voor alles wat sociale media wordt gezegd dat het te leveren aan de ervaring van de consument, ik heb nog hard bewijs dat het werkt op dezelfde manier in te zien van de business-to-business of zakelijke markt. Buiten het zelf geïnteresseerd pinda galerij, die echt cares over Twitter binnen enterprise? Alleen deze ochtend, Ray Wang, aldus CEO Constellation Research

– R Ray Wang (@ rwang0) 19 juni 2012

Dat is misschien niet helemaal waar zijn, maar het is iets wat ik zie maar al te duidelijk voor veel sociaal georiënteerde tech startups.

Dat wil niet zeggen dat de verkoop en mensen uit het bedrijfsleven niet kunnen profiteren van de vele stromen van informatie in en om bedrijven te helpen bij het uitzoeken waar mensen in de verkoopcyclus en de beste manier om hun aanbod te construeren. Dit geldt met name in het team situaties waarin het laatste wat je echt wil is vast te zitten proberen om een ​​reeks van e-mail discussies waarbij mensen, van wie velen kunnen niet relevant zijn om de deal, maar wie je durft niet missen monteren. Crushpath kunnen teams autonoom worden gebouwd, in het moment, voor de individuele deals. Als je erover nadenkt, dat deel uitmaakt van de toekomst van werk waar de expertise in en uit projecten of deals als het use case eisen wordt gebracht.

Dus op de eerste vraag, dat is echt waar het rubber raakt de weg. Crushpath is het verstrekken van een chronologisch overzicht van de gebeurtenissen met betrekking tot de verkoop gelegenheid helemaal uit gekwalificeerde lead – hun entry point – te sluiten. Dat geldt ook voor e-mail, agenda’s, documenten gedeeld (via Box.com en Evernote), marketing data (via Marketo) en een groeiende lijst van bronnen van derden. Het is het nemen van feeds van PubSub.

Crushpath biedt verkopers een middel om gemakkelijk de bouw van een particuliere klant ‘view’ dat de klant ziet en welke is voorzien van alle informatie en links naar de deal relevant zijn. Dit klinkt misschien opdringerig maar een Si-nagedacht over het idee, het viel me op dat als koper, ik zou wel van het feit dat een verkoper heeft genoeg onderzoek gedaan voor hen om een ​​goed begrip van mijn bedrijf en mijn behoeften aan te tonen.

Tenslotte is er een trainen activiteit. Hierdoor kunnen teammanagers en andere toegestaan ​​om ‘coach’ een kans om het team kennis met betrekking tot de deal te vergroten.

Crushpath integreert met Salesforce.com en de derden hierboven vermeld, out of the box, hoewel ik vermoed dat er zullen een aantal aanpassingen vereist in de meeste opdrachten.

Is dat genoeg goed klinken? Ik denk het wel, zeker als je weet dat het mobiele ingeschakeld met een native iOS-app komt ‘binnenkort.’ Om te beginnen, het heeft zeker genoeg basislijn mogelijkheden die het aantrekkelijk als een niche-oplossing, maar een die gemakkelijk kan worden uitgewerkt om te maken. Echter, zoals het team weet maar al te goed, het zal hebben om snel te bouwen vele informatiebron integraties met het oog op de volledige rijkdom van mogelijke gegevens die beschikbaar zijn. Bloomberg en andere financiële nieuws-feeds is een duidelijk voorbeeld van.

Op de korte termijn, Crushpath streeft naar het midden van de markt. Dat helpt hij grip te krijgen relatief snel en voorkomt het risico van explosieve groei coming out van high end vraag onderneming. Maar ik vermoed dat het bedrijf vindt het moeilijk om te weerstaan ​​aan de weg (sic) dat Salesforce.com in de afgelopen jaren heeft genomen door zich te richten grote onderneming.

Mijn enige aanhoudende vraag was of Crushpath is gebouwd om te spiegelen. Het team is absoluut van mening dat ze iets willen duurzaam bouwen. Als ze kunnen krijgen over de natuurlijke antipathie van analisten willen hokje en zijn bereid om deze aanpak als nieuw te beschouwen als een belangrijke aanvulling op de algemene xCRM categorie dan hebben ze een goede kans op het maken van deze een krachtige service.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen