CRM Watchlist 2014 Winnaars: The Final … Three – IBM, Solvis Consulting, The Pedowitz Group

Eerder op de Watchlist

En de winnaars van de CRM Watchlist 2014 zijn ….

CRM Watchlist 2014: Winnaar van de Lifetime Achievement – Amazon

CRM Watchlist 2014: Voor de 1e keer ooit: The Watchlist Elite, deel I

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

CRM Watchlist 2014: Voor de 1e keer ooit: The Watchlist Elite, deel II

CRM Watchlist 2014: Voor de 1e keer ooit: De controlelijst Elite Part III

CRM Watchlist 2014 Winnaars: opgewaardeerd naar een suite Part I

CRM Watchlist 2014 Winnaars: opgewaardeerd naar een suite Part II

CRM Watchlist 2014 Winnaars: Customer Engagement Hottest Market

CRM Watchlist 2014 Winnaars: Going Marketing

We identificeren en reageren op nieuwe mogelijkheden om onze technologie en expertise op de sociale problemen; wij onze bestaande programma’s en initiatieven toe te passen op een wereldwijde schaal om maximaal voordeel te bereiken;. We stimuleren onze medewerkers en anderen om hun gemeenschappen te dienen; Wij integreren corporate citizenship, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid in elk aspect van ons bedrijf.

Security Awareness Training en beleid; IT Security: Concerns, budgetten, trends en plannen; Secure reparatie beleid; IT Manager’s Guide to Cybercrime

CRM Watchlist 2014 Winnaars: Wij zijn familie, Jive, Lithium, Community and Me

CRM Watchlist 2014 Winnaars: De Onesies – BPMonline, Janrain en Lattice Engines

CRM Watchlist 2014 Winnaars: Het beëindigen van de Onesies – NexJ, PROS en UserVoice

Okay, mensen van de Aarde, dit is het. De laatste. Ik weet zeker dat je ALLE keek naar de NCAA college basketbal toernooi, toch? Ik weet dat je deed. En hoeveel van jullie won Warren Buffet’s 1000000000 $ prijs voor uw haken? Dat is juist. Niemand van jullie.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Wat heeft dit te maken met de controlelijst, kun je vragen? Niet veel eigenlijk, maar om de NCAA basketbal analogie te rekken voor zover ik kan, dit is mijn laatste 3 – de consulting en SI bedrijven die de lijst met winnaars maakte – twee herhalingen en één voor de eerste keer. De ironie is dat het de $ 104.000.000.000 gorilla, IBM, dat maakte het voor de eerste keer, terwijl hun kleine danser broeders Solvis Consulting en The Pedowitz Group (TPG), nam het mee naar huis voor het tweede jaar op rij elk.

Wat gekenmerkt ze allemaal, de grootte niettegenstaande? Ze zijn allemaal grote bedrijven – ze niet alleen doen hun werk goed. Elk van hen, zoals u zult zien is heel anders dan in de dingen die hen groot maken, en elk van hen heeft unieke uitdagingen te staan ​​in het komende jaar of zo, maar al met al, ze maakten het cijfer waar de 35+ anderen van hun soortgenoten niet. Zodat vertelt veel over hun karbonades, die in elk geval en in zeer gespecialiseerde manier in twee van de drie hebben ze een belangrijke impact op de markt.

Laten we graven in deze, onze laatste CRM Watchlist verslag voor 2014.

IBM, zou je denken, wordt een controlelijst winnaar gewoon omdat het zo groot, het is gebonden aan een impact hebben. Terwijl de grootte die van invloed is over het algemeen waar is – en als er één ding is over het algemeen geldt voor deze $ 104.000.000.000, 100 + jaar oude kolos – is dat het … is … BIG, dat is niet het geval als het gaat om het winnen van de Watchlist. Grootte is slechts een kleine overweging in hoeveel van een effect Ik denk dat een bedrijf te hebben om de controlelijst te maken. IBM heeft zo veel meer gaande is.

Voordat ik te diep te krijgen in IBM, loont het om een ​​snelle blik op de markt dat ze deelnemen aan te nemen, omdat hun hedendaagse strategie wordt bepaald door die markt en de markt zelf beïnvloedt hoe IBM doet wat het doet en hoe het heeft te doen wat het moet doen.

Dit is een markt die sterk aan het veranderen is. Het parool voor bedrijven op de schaal van IBM – hetzij op de consulting kant, de technologie kant, of de koper kant is “digitale transformatie.” De consulting bedrijven – vooral de grote jongens – zijn “re (business) modelling” hun praktijken en het veranderen van hun inkomsten modellen, gebaseerd op een veel industrie beweging, en veranderende zakelijke behoeften. Bijvoorbeeld, in het afgelopen jaar, hebben we gezien, Accenture, een van dit jaar controlelijst Elite winnaars, versnellen van de groei van hun Accenture Interactive praktijk, die is een creatief / digital agency. We hebben Ernst & Young Advisory, een ander van dit jaar controlelijst Elite winnaars gezien, het ontwikkelen van een 2500-person digitale transformatie praktijk. Capgemini volgde en kondigde een “consolidatie van hun digitale inspanningen” in februari – een verstandige zet van hun kant. Een van onze winnaars van deze ronde, IBM, heeft IBM Interactive, waardoor je meer over hieronder zullen horen. Met andere woorden, deze grotere bedrijven zijn zich volledig bewust hebben we een tijdperk waarin de klanten hebben getransformeerd van de veel kleinere basis van de sociale klanten naar digitale klanten die, naar waarheid, zou een meerderheid te zijn aangegaan. Kijk naar de cijfers die gemakkelijk beschikbaar na een tien seconden (of minder) zoeken zijn.

Dat was een snel onderzoek dat bijna overweldigend bewijst het punt. De digitale klant, die een meerderheid van de klanten die er staat, is het vervangen van de sociale klant, die een machtige minderheid speler was – maar was nog steeds in de minderheid. Steeds meer zakelijke / interactie met de klant worden online uitgevoerd en een toenemend percentage van die worden uitgevoerd via mobiele apparaten worden uitgevoerd.

IBM is zich bewust van dat en, onder normale omstandigheden, zou je (en moet) vragen, so what? Maar wanneer dit wordt gecombineerd met de actieve uitvoering van hun uitgestrekte en ongelooflijk slimme (en bijna mooi) visie en missie, met een serieuze dosis van hun beschikbare middelen, en je hebt iets dat in potentie kan bieden verbijsterende resultaten.

Hun visie en missie is gericht op het zijn een groot corporate citizen ‘- en training en het opleiden van hun personeel om grote zakelijke burgers. Hun waarden verklaring is gebaseerd op de overtuiging dat “een bedrijfscultuur gebaseerd op de kernwaarden niet alleen helpt ons bedrijf, maar bepaalt ook de rol die wij kunnen en moeten spelen in de samenleving.”

Als men een cynicus, zou je kunnen zeggen, “Okay, so what? Bedrijven zeggen dingen als dat de hele tijd, maar ze niet iets dergelijks te doen.” Maar in het geval van IBM, ze zeggen en doen wat ze zeggen dat ze gaan.

Hun kernwaarden zijn gericht om de volgende

Opnieuw woorden. Maar ze een back-up met acties. De bekendste initiatieven hun Smarter Planet en Smarter Cities initiatieven die zijn gericht op het gebruik van technologie voor de verbetering van het milieu en een grotere efficiëntie in de steden en op de planeet in het algemeen. Minder bekend is echter hun programma aan geselecteerde IBM werknemers om arme of onderontwikkelde gebieden van de wereld te sturen naar middelen IBM gebruiken om de bouw van verbeteringen ondersteunen in gebieden die ze nodig hebben – bijvoorbeeld watervoorraden, scholen, enz.

Ik kon rapsodisch de hele dag in de was over de goede werken van dit vrij opmerkelijk bedrijf, maar aan het eind van de dag, ze zijn een bedrijf en ik moet kijken naar deze door de lens van hun klantgerichte acties en hun impact op de markt en met de toekomstige en huidige klanten.

Dit is waar deze reus wordt het interessant, want als ze een deel van de dingen te doen waar beneden zullen ze in combinatie met de marktvoorwaarden te brengen, en, misschien Jupiter (grapje), kunnen ze meer dan alleen maar een grote speler te zijn, kunnen ze zichzelf omhoogschieten naar een leidende positie.

Afgezien van hun verbazingwekkende cultuur, ze zijn goed gepositioneerd als het gaat om ‘thought leadership’ voertuigen. De edelsteen in hun sieraden doos is het Institute for Business Value (IBV), dat is een van de meest betrouwbare en gerespecteerde onderzoeksorganisaties in de zakenwereld;. In feite waren ze de tweede ontvanger in 2013 van de CRM Watchlist Lifetime Achievement Award. ; Als IBM maakt gebruik van deze zonder impact op de leverancier agnost aard van de IBV, kunnen ze zich goed te positioneren voor een enorme toekomstige impact.

Ze hebben ook een zeer talentvolle leiderschap dat in de klantgerichte zakelijke wereld is al een lange tijd. Voorop in de Digital Front Office praktijk Paul Papas, een al lang bestaande industrie veteraan die al dit al meer dan 25 jaar doen. Hij is sterk gebonden aan IBM Interactive, dat is digital agency IBM’s – en de IBM Customer Experience Lab.

En er zijn enkele veelbelovende dingen te wijzen in dit verband.

Als je kijkt naar hun Digital Front Office praktijk lijkt dit te zijn waar het bedrijfsleven de toekomst van IBM (althans in de klantgerichte universum) ligt. Het omvat CRM-strategie (blijkbaar), customer experience, creatief werk (zoals user interface / user experience design), customer engagement en ten minste marketing, zo niet de verkoop en service, technologie. Er kan meer zijn om het, maar dat is mij onduidelijk. Op dit moment is het ontluikende, maar het is de juiste stap in de goede richting om IBM GBS op één lijn te brengen met hun concurrentie en de markt en het denken van de kopers dat zij zich richten.

CRM zelf blijft een beetje een raadsel, zonder duidelijk beeld van wat zij leveren aan de markt. Maar een plek die ze hebben een kans om een ​​paal in de grond te zetten – samen met een aantal andere bedrijven al dat te doen – is rond marketing.

Ze lijken te zijn het maken van bewegingen in die richting, met hun overname laatste week van Silverpop, bekend om hun kracht in e-mail marketing en hun personalisatie gereedschappen. T zijn, in combinatie met hun overname van Unica en de eigenaar van Coremetrics lijkt te wijzen op iets wat lijkt op een “marketing cloud” die zullen proberen en te concurreren met die van Adobe, Salesforce en Oracle onder anderen. Hoewel dit is een tijdige zet, het blijft te bezien of a) is dit zelfs het geval, en b) hoe goed ze trekken het samen. De tijd is kort, en de bedrijven die ze bezitten zijn een unieke set van bedrijven die niet echt de weg die de anderen hebben gevolgd niet volgen. Toch kan het een slimme zet voor een bedrijf met de middelen die IBM beschikt zijn.

Er is geen manier om de impact die IBM heeft op de wereldwijde markt te meten, want het is die grote en die van belang. Hun inzet om een ​​goede corporate citizen ‘en het geven van hun personeel de bevoegd is (of super-aangedreven) mogelijkheden om hen te helpen bereiken dat het burgerschap is misschien wel de beste inspanningen van de wereld. Toch zijn er altijd een paar dingen die ze moeten doen blijven de invloed op de markt in de wereld van klantgerichte technologie, strategieën en programma’s. Natuurlijk, met mijn grote mond New York, hier zijn ze.

Solvis Consulting maakt het opnieuw als een van die fantastische bedrijven die nog steeds invloed en garner lofbetuigingen te krijgen in een zeer specifieke markt – die van Latijns-Amerikaanse (LATAM). Ze blijven, na het winnen van de controlelijst voor de tweede keer van vorig jaar, de grootste, meest invloedrijke CRM consultancy in de regio.

In het afgelopen jaar, hun momentum bleef ongecontroleerd – in de meeste gebieden. Zo wonnen ze voor heel Latijns-Amerika met grote namen als Aeromexico, Telvista, Movistar, Unitec, en ik kan gaan. Wat maakt veel van hun deals interessant dat ze langdurige gevolgen. Ze zijn een voortdurende bron van inkomsten voor Solvis.

Houd in gedachten, Solvis Consulting is een echte consulting organisatie – en met een opmerkelijke uitzondering (meer binnenkort) – neem dezelfde organisatorische richting als de meeste van de grotere adviesbureaus op het gebied van partnerships in het bijzonder. Ze kiezen hun partners ongelooflijk zorgvuldig en ongelooflijk goed. Ze dierenarts ze voor de Latijns-Amerikaanse markt in het bijzonder. Dat betekent niet alleen een goed begrip van het Spaans en / of Portugees, maar ze ook rekening houden met de leverancier kennis van Latijns-Amerikaanse culturen, hun vermogen om de technologie te ondersteunen in de regio, en hun bereidheid om partners te zijn, in tegenstelling tot hun bereidheid om te laten Solvis zijn een reseller – een enorm verschil in perspectief. Solvis is niet alleen de uitvoering van de technologie – hoewel ze dat doen – maar ze zijn strategen die de ontwikkeling van CRM (aka Social CRM) programma’s voor een bepaalde markt dat ze diep begrijpen en leven in.

Wat maakt een bedrijf als Solvis succesvol is dat ze geloven in hun aanpak en zichzelf. Ze hebben er geen moeite mee over zichzelf karakteriseren als de experts ze in werkelijkheid zijn, zonder arrogantie.

Een van de manieren waarop deze zich manifesteert is door middel van hun workshops en educatieve inspanningen. Zo hebben ze een aanbod dat zij noemen “Social Media Education Services,” dat twee kernactiviteiten seminars heeft. De eerste heet “Hoe Opzet van een CRM-strategie”, die de kern van CRM fundamentals dekt. De tweede is “Hoe toe te passen digitale marketing en Web 2.0 initiatieven … ‘, dat CRM-strategie breidt uit naar het web. Dit zijn belangrijke begrippen die Solvis Consulting heeft het vertrouwen om te leren, gezien hoe belangrijk deze zijn voor de hedendaagse zakelijke inspanningen op elk bedrijf. Hoewel, gezien wat ze onderwijzen, ik denk dat ik de naam van de Educational Services veranderen. Noemde het “Social Media” is short-selling wat ze te bieden.

Zij hebben hun aanwezigheid in Latijns-Amerika uitgebreid en buiten hun bestaande activiteiten in Mexico, Peru, Argentinië en Colombia, voegde ze een kantoor in Venezuela.

De resultaten van hun zorgvuldige denken en plannen is de nieuwe deals die ze wonnen, vaak tegen veel grotere concurrenten. Overwin grotere concurrenten heeft een kenmerk van dit bedrijf al zo lang als ik ze heb gekend.

Zoals ik al eerder heb gezegd, hebben ze de belangrijkste thought leader in CRM in Latijns-Amerika, Jesus Hoyos, die een belangrijke aanwezigheid als een beïnvloeder niet alleen in Latijns-Amerika, maar in de Verenigde Staten ook heeft. Hij is al meer operationeel betrokken bij het bedrijf in het afgelopen jaar, zodat zijn productie van inhoud een beetje is gedaald, maar zijn invloed is zo groot als ooit.

Oke, nu dat een verschil tussen hen en een groot adviesbureau – hun cultuur. Ik heb over dit elk jaar en elk jaar draagt ​​herhalend gesproken. Ze hebben de meest hechte cultuur die ik ooit heb gezien, een cultuur van de familie (letterlijk) en vrienden. De partners en hun echtgenoten werken voor het bedrijf net als een groot aantal veteranen van de oprichters verleden van Cambridge Technology Partners.

Bijvoorbeeld, in 2013, om de goede problemen van de groeipijnen te lossen, Solvis Consulting huurde twee senior mensen – Valentin Valle als Director of Business Development (Mexico) en Strategic Accounts, en Magali Vasquez als Director van Delivery voor alle CRM / SCRM projecten. Wat hebben ze met elkaar gemeen? Beide zijn vrienden van het bedrijf uit de Cambridge Technology Partners dagen.

Maar dit ongelooflijk vriendelijk – gezinsvriendelijke – omgeving heeft gedwongen wat ik denk is een buigpunt -, een die meer dan van vorig jaar is gerold. Eigenlijk twee.

Solvis Consulting verbaast me voortdurend op hun straight-out slagkracht als het gaat om LATAM. Ze hebben veel om trots op, omdat ze hebben bedacht wat te doen om te zijn en het business model dat werkt in de omgeving waarin ze zich bevinden. Ze doen zo veel recht en dat is waarom, ongeacht hun beslissingen, zullen ze een enorme impact speler blijven Latijns-Amerika – voor de komende jaren.

Wat een aangename manier om de controlelijst voor dit jaar (en vorig jaar ook) te beëindigen. Ik krijg aan een bedrijf dat ik heb veel respect voor te beoordelen – zowel persoonlijk als professioneel. Net als Solvis Consulting, invloed hebben ze een zeer bepaald gebied van de markt, maar in tegenstelling tot Solvis, het is niet geografische. Het is op alle gebieden in verband met marketing technologie. In die arena, ze zijn champs – in tegenstelling tot andere bedrijven die ofwel gespecialiseerd is in het of heeft een praktijk in.

Ze noemen zichzelf, een beetje onhandig denk ik, een Revenue Marketing Agency, en voor beter of slechter ze richten hun inspanningen rond het zijn alleen dat. Hun hypothese (die draagt ​​out) is dat de marketing moet worden getransformeerd van een kostenpost naar een omzet centrum. Wat maakt deze bijzonder relevant voor de hedendaagse praktijk is dat in de afgelopen vijf jaar of zo, hebben we het zien van een verandering in de zakenwereld, die heeft het voortouw genomen om de uitlijning van de marketing en sales inspanningen op het bedrijf na bedrijf, een die zich heeft gemanifesteerd door marketing afdelingen wordt omzetgerelateerde KPI’s toegewezen. Peppers en Rogers waren de eerste om het te identificeren in hun witte papier, The New Power Couple, in 2009 en de Aberdeen Group volgde hem met de marktonderzoek genoemd, vreemd, The New Power Couple in 2011 dat zowel toegezegd de trend en ondersteund met het onderzoek dat de geldigheid van de trend gerechtvaardigd.

De Pedowitz Group (TPG) is het bedrijf dat niet alleen de transformatie heeft omarmd er aan de hand, maar eigenlijk bouwde een duurzaam business model rond die trend – een die ze hebben met succes uitgevoerd op, omdat het werd geïdentificeerd.

Wat maakt hen uniek maakt, is hun bereidheid om het volledige scala van diensten die marketing technologie suggereert omarmen. Dat betekent niet alleen bestaan ​​uit implementatie van marketing technologie en zelfs niet alleen de programmatische planning dat gaat in het optimaliseren van het gebruik van de technologie, maar het bevat alles wat. Het omvat ook strategische diensten zoals organisatieontwerp en verandermanagement.

Wat ook maakt ze zo succesvol als ze dat

Dit alles leidt tot een bedrijf dat is geteld onder de snelst groeiende bedrijven in de VS en heeft uitzonderlijke prestaties keer op keer opnieuw tentoongesteld.

Echter, me being me, ik moet de Watchlist eind dit jaar met een aantal suggesties over wat TPG moet doen om het volgende niveau te krijgen, en dan bedoel ik dan incrementele.

TPG blijft een van de meest intrigerende oplossingen providers / adviesbureaus / strategie providers die ik om met jaar-op-jaar, omdat ze doen wat ze doen zo goed. Ik zie weinig in de weg van hen blijft groeien en om de impact van de markt die zij in toenemende mate bedienen. De enige vraag die overblijft is hoeveel ze willen om het te doen in welke periode. Het is vrij veel aan hen.

Nou, mensen, dat is het. De CRM Watchlist 2014 komt officieel tot een einde met deze beoordeling en het enige wat links naar cap off is het Jaarboek, die samen in een paar weken zal worden gelegd en gratis beschikbaar gesteld – of zo snel als ik kan om het te krijgen.

Thanks so much voor het plakken het uit al die maanden en het lezen van al deze spullen. Het is een stuk en ik waardeer het feit dat je eigenlijk lezen.

Vergeet niet, de cyclus gaat verder met controlelijst 2015 die nu open voor registratie. Gelieve te versturen me bij paul-greenberg3@the56group.com. Ik stuur je het inschrijfformulier en de rest vloeit voort uit daar. We kijken uit naar uw deelname later dit jaar.

Ik ben het nemen van een dag of twee uit en vervolgens naar CRM Idol 2014. Stay tuned voor nog veel meer van dit jaar ook. Iets anders om aan te kondigen Ik hoop dat door de val. Moet een geweldige rit in 2014 en daarbuiten.

Tot ziens!!

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

IBM

Wat ze moeten doen

Solvis Consulting

Wat ze moeten doen

De Pedowitz Group

Wat ze moeten doen