Cornerstone OnDemand opent enterprise app center

De applicaties die bedrijven lopen drastisch aan het veranderen, hoewel er ook veel van inertie in het systeem. We kijken naar enkele van de belangrijkste trends – zoals cloud adoptie, mobiliteit, consumerisation en business analytics – die de vormgeving van morgen enterprise software landschap.

De cloud-gebaseerde talent management software Cornerstone OnDemand heeft nu een enterprise app centrum.

Cornerstone kondigde dinsdag de lancering van Cornerstone Marketplace als een bestemming waar gebruikers kunnen onderzoeken en implementeren voorverpakte aanbod.

Op het moment van de lancering, Cornerstone Marketplace bevat meer dan 25 producten, variƫrend van video-oplossingen en mobiel leren tot implementatie consulting.

Enterprise software: De grote trends en waarom ze belangrijk

Werkdag schijnt in Q3, handig tops verkoop verwachtingen; De strijd in HR-software: software voor bedrijven of personen; werkdag duiten OpenStack cloud; Benioff: De Salesforce, werkdag wolken moest integreren; Zoals de cloud draait, Salesforce, werkdag meer te integreren; Appirio breidt cloud-diensten gericht op werkplekbeheer, Cornerstone OnDemand’s Q3 winst gemengd vooruit Int’l expansie

Volgens Cornerstone, Marketplace brengt een divers portfolio van onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s), technologische integraties, gespecialiseerde leerinhoud en service provider het aanbod in een enkele locatie.

Jason Corsello, VP van de corporate strategie voor Conerstone OnDemand, zei in een verklaring

Wij geloven dat de volgende golf van innovatie in de enterprise software zal niet worden bepaald alleen door de producten met de beste eigenschappen en functies geleverd in de cloud, maar door de solution providers die gemakkelijk een krachtig ecosysteem kan integreren en leveren van de beste klantervaring.

Lees verder

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis