Coop’s Scoop: Het spelen van de schuld spel

Dit alles, ondertussen, biedt Advanced Micro Devices een gouden kans om de situatie te benutten – als het snel kan bewegen. Gateway wordt de eerste grote computer maker aan boord te krijgen in een grote weg als het herleven haar Select lijn van pc’s met nieuwe modellen die AMD’s Athlon processor bieden. Het enige nadeel is dat AMD werd gerund door bozos die nog nooit hebben gefaald om een ​​kans om het te verknallen missen ….

Het Bureau of Export Administration wordt verondersteld om een ​​uitspraak te bieden over de herziene regels voor de export van encryptie-producten. Dit werd oorspronkelijk verondersteld om gedaan te krijgen in december, maar werd uitgesteld ….

Maak je geen zorgen over de vooruitzichten op een baan voor de Y2K alarmisten die een dikke levende schrikken de hel uit iedereen gemaakt, ze hebben nog steeds een kans om hun advies te verkopen over de komst Schrikkeljaar datum.

De week dat was; Zeker, er zijn een heleboel van vermeende zieners, zoals Deutsche Bank econoom Ed Yardeni rondlopen met ei over hun gezichten. Yardeni, kunt u herinneren, was het voorspellen van een Y2K-geïnduceerde wereldwijde recessie. Zo veel voor die ene. Maar voordat het werken jezelf in een schuim over de onnodige hartkloppingen omliggende “Apocalypse Not ‘, overwegen hoe rommelig dingen kunnen zijn geworden als Y2K fixes waren vertrokken voor het laatste moment.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Ik vraag me af wie heeft een betere kans op clinchen een vredesakkoord: Bill Clinton pendelt tussen de Syriërs en Israëli’s, of rechter Posner bemiddelen tussen Microsoft en de overheid?

Fed bureaucraten toonde wijsheid in het terugtrekken van een dopey richtlijn die juridische werkplek veiligheid verantwoordelijkheden zou hebben uitgebreid tot werkgevers voor hun werknemers die ook thuis te werken. Score een voor gezond verstand.

In een eerdere column, ik terecht gehamerd Wal-Mart voor hersendode aanpak van het bedrijf om e-commerce. Het bedrijf was veel te laat op de markt met een website die zag eruit alsof het was ontworpen door een Sovjet-tijdperk apparatsjik. Maar geef de mensen in Bentonville, Bak., Tot hun recht te komen met een nieuwe en verbeterde website. Het is misschien niet de ultieme woord in Web design, maar het brengt Wal-Mart op de kaart met een zeer presentabel ingang te gaan tegen Amazon.com.

Spreken van Amazon, het bedrijf had geweldige nummers in Q4 – maar niet geweldig genoeg om de beleggers dat het bedrijf een winst op elk moment snel zal blijken te overtuigen. Als het gaat om deze jongens, ik blijven spelen Hamlet. Hoe kun je ruzie met de strategie van het opzetten van zo veel inzet mogelijk in cyberspace Jeff Bezos ‘?

De landroof zal niet eeuwig duren, echter, en nu is het tijd om het merk op te bouwen. En te oordelen naar het verkeer, is Amazon spectaculair goed gedaan. Maar zorgeloosheid management wanneer gedrukt door beleggers om de winstgevendheid project is een verontrustend teken. Helemaal aan het minimum, Amazon om een ​​streefdatum te bieden voor het krijgen in het zwart heeft. Anders worden de kippen gaan om thuis te komen op stok.

In de huidige humor segment, Larry Ellison blijft een openbare driftbui over de weigering van de luchthaven van San Jose te gooien om hem in staat om zijn $ 38.000.000 prive-jet te landen wanneer hij wil. Negen overtreding citaten en meer dan twee jaar van de publieke verklaringen later, heeft Leaping Larry besloten om zijn advocaten sic op de stad. Gewoon een andere dag in het leven.

Ik kon niet al te enthousiast over Steve Jobs ‘aankondiging’ te krijgen op Macworld dat hij was blijven als permanente CEO. Dat alleen de werkelijkheid over wie was het uitvoeren van de show voor de laatste 2 1/2 jaar geratificeerd. De meer interessante nieuws was Apple’s $ 200.000.000 infusie in EarthLink, een bedrijf dat hard happen op de hielen America Online’s.

Nu dat Jeff Papows heeft “ontslag” van Lotus als chief executive, bronnen zeggen dat hij hengelen na te streven zijn volgende carrière hoofd van de Strategic Air Command.

De demo goden zal niet worden ontkend. Er was Sun’s Scott McNealy op de Consumer Electronics Show doet zijn gebruikelijke dump op Windows toen zijn eigen demo crapped. Ik zal mijn kraai nemen, gezouten en goed gedaan, dank je.

In het nieuws; Excite @ Home gaat gratis e-mail tijdperk; Lotus CEO ontslag; Oracle’s Ellison vervolgt San Jose; Gateway scheurt Intel meer dan chips; Sun’s McNealy spreekt te vroeg; Patrick Naughton gezichten nieuw proces; AOL biedt een kijkje in de nieuwe tv-dienst; Nieuw MS standplaats: Blijf in contact, Amazon’s omzet sprong, verliezen voort te zetten; Wal-Mart rolt nieuwe online winkel

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle