Computertechnicus gevangen gezet voor het eten van Web surfer

Een Duitse computer technicus die aan het zijn van een kannibaal biechtte kreeg een acht en een half jaar gevangenisstraf wegens doodslag op donderdag nadat hij toegegeven het doden en eten van een “psychologisch gestoord” vrijwilliger.

Armin Meiwes, 42, die in Rotenburg woonde, in de buurt van Kassel, plaatste een advertentie op het internet voor een jongen tussen de 18 en 25 jaar die zichzelf Franky, schreef hij: “Kom naar mij, ik zal je heerlijk vlees te eten.” Onderzoekers vonden Meiwes had contact gehad met honderden potentiële vrijwilligers, maar koos uiteindelijk voor Bernd-Juergen B, 43, die ook een computer specialist was.

Tijdens het proces, Meiwes vertelde de rechtbank dat in maart 2001 gebruikte hij een tafel zag tot zijn slachtoffer in stukken gesneden, bevroor het vlees – die hij at stuk voor stuk in de komende maanden – en begraven de botten in zijn tuin .

Officieren van justitie niet in geslaagd een moordlast stok te maken, omdat de rechtbank rekening gehouden met het feit dat Juergen B was een gewillig slachtoffer. Rechter Volker Muetze zei dat hoewel Meiwes niet had gepleegd moord, schuldig aan gedrag dat werd ‘veroordeeld in onze samenleving “, was hij.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Meiwes maakte een video van het evenement, dat aan de rechtbank werd getoond tijdens een gesloten sessie. Hij kon vroeg voor goed gedrag worden vrijgegeven.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen