CloudVelocity maakt zijn debuut AWS; onthult $ 13m financiering

Het is een banner dag voor de Santa Clara, Californië gevestigde startup CloudVelocity, die tegelijkertijd uitgerold haar One Hybrid Cloud software voor Amazon Web Services en aangekondigde $ 13 miljoen financiering.

Niet slecht voor een bedrijf dat alleen kondigde haar bestaan ​​acht maanden geleden, niet?

Ten eerste, de software. Haar aanbod automatiseert de migratie van applicaties naar Amazon Web Services-“bestaande en nieuwe Linux en Windows multi-tier en multi-systeem apps,” in het bijzonder, zonder te eisen dat zij worden aangepast voor de nieuwe omgeving. Besparingen in tijd en kosten wordt geschat op ruim 90 procent.

Gezien de technische aard van deze, zal ik u besparen parafraseren en laat het bedrijf uit te leggen in zijn eigen woorden

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

In tegenstelling tot de afbeelding of template-gebaseerde tools, een hybride cloud-software automatiseert het hele proces van het ontdekken van de samenstellende gastheren, blueprinting van systeemcomponenten en configuratie, provisioning van cloud resources, continue replicatie en synchronisatie van de gehele app stack (met inbegrip van het besturingssysteem, kernel, app software stack, en app-gegevens), service initiatie in de cloud site naar de uitbreiding van de infrastructuur services (zoals LDAP en Active Directory), allemaal met een enkele klik.

Met een hybride cloud-software, de wolk pre-productie en productie-omgevingen zijn vrijwel identiek, wat fouten minimaliseert en vermindert de ontwikkeling cycli software wordt bijgewerkt en gemakkelijk leven geduwd. De cloud wordt een ideale operationeel model voor een ramp. Klanten kunnen de cloud benutten als dat nodig is, in plaats van op te bouwen en te ondersteunen dubbele apps en infrastructuur voor de mogelijkheid van incidenteel gebruik.

Typisch deze processen zijn gescheiden en handleiding in de natuur; CloudVelocity dringt dit is een reden waarom bedrijven zijn niet de cloud gemakkelijker. (Hoewel er zijn anderen!) Het bedrijf zegt dat het meer dan 100 enterprise studies uitgevoerd om zijn punt te bewijzen, en heeft deals gesloten met een financiële dienstverlener (voor een ramp recovery) en de DataCase infrastructuur startup ScaleArc (voor agile software development) vooruit van de juiste versie.

Het bedrijf is van plan op de aankondiging van ondersteuning voor andere cloud providers later dit jaar.

In de tweede plaats, CloudVelocity verhoogd van $ 13 miljoen een serie B financieringsronde, waardoor zijn totale verhoogd tot $ 18.000.000. De overtekend round opgenomen Third Point Ventures, Pelion Venture Partners en Mayfield Fund. De startup geen nieuwe ontwerpen voor het geld, maar veeleer van plan om het te gebruiken als brandstof op het vuur van de bestaande strategie.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle