Cloudera, Red Hat maken enterprise big data pact

Het was een drukke week van partnerschappen voor Cloudera.

De populaire Hadoop distributeur kondigde eerste instantie werd een vormende, go-to-market strategie, met de data warehousing provider Teradata. Vervolgens zei dat het was, samen te werken met EMC, om een ​​gezamenlijke data management platform te lanceren – en vandaag Cloudera aangekondigd een andere alliantie met de open-source krachtpatser Red Hat.

Cloudera en Red Hat zeggen dat ze het smeden van een nieuwe alliantie waarin ze zullen de opbouw van open-source analytics aanbod gericht op de onderneming. Als onderdeel van de alliantie, de twee bedrijven zijn van plan om gezamenlijke oplossingen te leveren aan zakelijke klanten met coöperatieve documentatie, marketing en support.

Meer in het bijzonder, zullen de bedrijven de Red Hat Enterprise Linux OpenStack-platform met Cloudera directeur en Cloudera Enterprise integreren. Het zal worden beheerd door Red Hat CloudForms met als doel het versnellen van enterprise overgang naar hybride cloud-omgevingen te openen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Er zijn ook plannen om een ​​combinatie van Red Hat Enterprise Linux, OpenJDK ondersteuning en Red Hat Storage Server met Cloudera Enterprise, Manager en Navigator instrumenten om ervoor te zorgen dat de gegevens platforms zijn veilig en schaalbaar.

Door snelle mainstream adoptie, heeft Hadoop de kern van een enterprise data hub die een flexibele inzet model, robuuste beveiliging, governance en agile development tools nodig om succesvol te zijn, “zei Tim Stevens, vice-president van business development voor Cloudera, in een verklaring. “Onze alliantie met Red Hat maakt Hadoop workloads te worden ingezet en beheerd met hetzelfde vertrouwen als andere bedrijfskritische workloads naar de volgende golf van big data gebaseerde innovatie voor de onderneming te leveren.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen