Cloudability wil cloud-gebruik beheren om de kosten te verlagen

Cloudability stelden zich onlangs. Het bedrijf gelooft het kan helpen klanten hun algemene cloud computing de kosten te verlagen, ongeacht of de klanten met behulp van Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS), of Infrastructure as a Service (IaaS) aanbod. Hoe gaan ze om dat te doen, kan men zich afvragen.

Cloudability heeft tools die cloud gebruik actief volgen, te vergelijken dat het gebruik aan de klanten gestelde doelen en stelt IT-beheerders bij cloud computing-diensten worden gebruikt genoeg om de gestelde budget overschrijden ontwikkeld. Dit kan zijn omdat ze worden dan verwacht of iemand vergat een service hoewel het niet langer nodig uit te schakelen gebruikt.

Klanten hebben alleen om wat voor soort cloud services die ze gebruiken, wie zijn de dienstverleners, hun budgettaire informatie en bieden de management tools met referenties waardoor ze cloud gebruik te monitoren selecteren. Cloudability start dan het toezicht gebruik.

Het bedrijf belooft om de volgende dingen doen

snapshot analyse

Detect afval en te veel geld uitgeven; Regain controle over de kosten; Verminderen-personeel kosten van het handmatig bijhouden van kosten, maken het veel gemakkelijker voor klanten om business rules gelden, maken hun personeel te voldoen aan deze regels en houden medewerkers verantwoordelijk.

BMC, IBM, CA, en een hele reeks van start-ups zijn de aanpak van het zelfde probleem. Sommigen hebben geavanceerde analytische machine gebouwd, zodat ze gebruik kunnen volgen, verzekeren compliance, de personeelskosten te verlagen en zelfs in sommige gevallen, stel met een andere, goedkopere service.

Het is nog vrij vroeg in deze markt. Cloudability ideeƫn zijn interessant en de moeite waard volgende. We hebben allemaal om te zien of het bedrijf heeft wat nodig is om de beste van de concurrentie.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie