Cloud sherpa’s releases open-source framework voor de korte snijden Google Apps ontwikkeling

Integrator Cloud sherpa’s heeft een open source, Python raamwerk dat kan helpen de hoeveelheid tijd die het duurt om een ​​aangepaste Google Apps-applicatie te ontwikkelen met maximaal 80 procent te verminderen gelanceerd.

Het platform, genaamd Ferris, al intern gebruikt door Cloud sherpa’s om honderden verschillende toepassingen gebouwd op de Google App Engine te creëren. Het is een lichtgewicht raamwerk gratis verspreid onder de Apache-licentie, versie 2.

Ferris ons in staat om een ​​Android-tablet mobiele applicatie te bouwen, en kreeg het in productie in ongeveer een week, “aldus Cliff Dixon, vice-president van IT bij Quality Distribution Inc (QDI), in een persbericht over de technologie. Een Cloud sherpa klant , de wereldwijde logistieke bedrijf gebruikte Ferris en Google App Engine zijn pick-up, levering en service ticketing systeem herzien. “met de hulp van Ferris, alle van de repetitieve ontwikkelaar taken werden geëlimineerd, waardoor ons te concentreren op de business logica.

Voor ontwikkelaars die het lezen van dit bericht, hier zijn enkele van de belangrijkste functies Ferris ‘(er zijn tal van anderen, dus bezoek het reuzenrad kader website voor meer informatie)

A Model-View-Controller architectuur die zorgt voor “Rails-achtige” applicatie-ontwikkeling, sjablonen en thema’s gebouwd op Jinja2; Integratie met Google-accounts, OAuth2 en Google Client API’s; Vorm definitie en de verwerking van de WTForms bibliotheek

A Model-View-Controller architectuur die zorgt voor “Rails-achtige” applicatie-ontwikkeling

Sjablonen en thema’s gebouwd op Jinja2

Integratie met Google-accounts, OAuth2 en Google Client API’s

Formulierdefinitie en verwerking met de WTForms bibliotheek

Cloud sherpa’s heeft gewerkt met meer dan 5.000 klanten om hen te helpen vast te stellen, te beheren en voeg aangepaste verbeteringen aan cloud-applicaties van Google, Salesforce.com, Dienst Now, en anderen.

Het bedrijf is op een uitbreiding traan: sinds 2007, heeft het gekocht of samengevoegd met ten minste acht andere cloud-adviesbureaus (en tellen). Haar meest recente overname in januari 2013 was voor Innoveer Solutions, een CRM-advies en cloud-integratie services bedrijf dat een grote aanwezigheid in Europa heeft. Innoveer klanten behoren Panasonic, Shire Pharmaceuticals, en AXA (die een van de grootste installaties van Salesforce.com wereldwijd loopt).

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Hier is wat Cloud sherpa’s CEO David Northington te zeggen had over de aankoop

Veel van onze wereldwijde klanten hebben ervaren succes in het ene gebied van hun bedrijf, en staan ​​te popelen om cloud-gebaseerde sales automatisering, customer service, call center ondersteuning en samenwerking van toepassing in hun organisaties. Met de overname van Innoveer, brengen we meer dan 500 cloud strategen en technische experts uit te oefenen op de markt in zes landen, met inbegrip van een solide platform voor de Europese expansie.

De integrator eigenlijk overgenomen van twee bedrijven in januari: de tweede was Navigis, een bedrijf dat consultancy en advisering met betrekking tot IT levert diensten beheer, met name ServiceNow implementaties.

Cloud sherpa verhoogd $ 40.000.000 in Serie B venture capital in december 2012 te helpen financieren zijn agressieve internationale groeiplannen. De bestaande investeerders, Columbia Kapitaal en Delta-V Capital, werden samengevoegd in de nieuwe ronde van Greenspring Associates en Queensland Investment Corporation.

Hier vindt u meer informatie over het Ferris framework

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie