Cloud sherpa praat up groei ServiceNow diensten

Sinds de overname van Navigis in december 2012, heeft cloud integrator Cloud sherpa’s drastisch opgevoerd tot haar diensten mogelijkheden gericht op de ServiceNow IT-beheer en automatisering platform – Onlangs werd de eerste onderneming om Preferred Partner status te verdienen voor de implementatie van ServiceNow oplossingen.

Met de integratie nu compleet, is Cloud sherpa’s projecteren van acht cijfers van de omzet en een 150 procent groei in de loop van 2013 voor de business unit die de Navigis team verankeren.

de totale omzet cloud sherpa’s ‘dit jaar worden geraamd op meer dan $ 100 miljoen. Clients voor de ServiceNow groep nu nummer meer dan 300 accounts, waaronder Juniper Networks, Equinix, REI, Synaptics, Sephora en Gymboree, volgens recente informatie uitgegeven door de vennootschap.

Een belangrijk aandachtspunt voor de rest van dit jaar zal worden uitbouwen van Cloud sherpa’s ‘ServiceNow mogelijkheden in landen buiten Noord-Amerika, waaronder Dubai, de Filippijnen en Singapore, de integrator gezegd.

Key Google cloud partner ogen verticale oplossingen; Google herkent belangrijke cloud partners op het eerste wereldtop; Cloud sherpa’s releases open source framework voor shortcutting Google Apps ontwikkeling

De ServiceNow divisie wordt geleid door Philip Sidebottom, de voormalige CEO van Navigis, een Colorado gevestigde integrator en IT-dienstverlener die begon te werken met ServiceNow terug in 2006.

Sinds 2007 is Cloud sherpa’s meer dan 5.000 organisaties om diensten of toepassingen cloud gemigreerd.

 verhalen

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie