Cloud klanten betalen nog steeds twee keer zo veel als ze nodig hebben

Een onafhankelijke survery 200 UK-based CIO’s is gebleken dat zij alleen met behulp van ongeveer de helft van de cloud capaciteit die ze hebben gekocht en betaald, en dat 90 procent van hen over-provisioning als een noodzakelijk kwaad.

Software as a Service biedt onweerstaanbare voordelen voor organisaties van elke omvang – van kostenbesparingen schaalbaarheid om mobiele bereikbaarheid. Wij bieden begeleiding bij het vermijden van de valkuilen van de cloud en het kiezen van uw SaaS-partners ook.

Cloud provider ElasticHosts, die het onderzoek in opdracht, zegt: “. In wezen, slechte gewoonten zoals over-provisioning en het opofferen van topprestaties worden van de on-premise wereld wordt gedragen in de wolk, deels omdat mensen bereid zijn om deze beperkingen te accepteren”

Met andere woorden, CIO’s die gebruik hebben gemaakt over-provisioning aan de piekvraag in hun serverruimtes te behandelen zijn hetzelfde te doen in de cloud, waar het niet nodig zou moeten zijn – in de veronderstelling, dat wil zeggen, de cloud provider kan omgaan met de piekvraag van meerdere klanten, zelfs als deze pieken samenvallen tijdens de lunch.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Verder is 88 procent van deze CIO’s toe dat ze opgeofferd sommige prestaties tijdens de piekuren, om de kosten te beheersen.

De enquête werd online uitgevoerd door Vanson Bourne. Het ondervraagde 100 CIO’s van organisaties met 1.000-3.000 medewerkers en 100 van organisaties met meer dan 3.000 medewerkers. Van de respondenten, 50 waren afkomstig uit de financiële dienstverlening, 50 van de productie, 50 uit retail, distributie en transport, en 50 uit andere commerciële sectoren.

Een groot deel van het probleem is dat de meeste bedrijven handmatig beheren cloudprojecten diensten, wat bijdraagt ​​aan de kosten. Volgens de enquête, slechts 14 procent van het proces geautomatiseerd. Automatisering kan de hoeveelheid benodigde overprovisionering verminderen en aldus kosten te besparen.

Richard Davies, CEO ElasticHosts ‘, zegt: “Dit onderzoek echt wijst op de tekortkomingen van de pay-per-capaciteit billing model.”

ElasticHosts is de verkoop van Linux IaaS (Infrastructure as a Service) waar klanten afzonderlijk voor on-demand-geheugen, processor en disk gebruik als de bandbreedte die ze gebruiken kunnen worden gefactureerd. Het kan deze schalen zeer snel, want het is het verstrekken van Linux containers in plaats van virtuele machines (VM’s). Verschillende klanten kunnen het delen van een VM, hoewel elk bedrijf alleen haar eigen partitie kan zien.

Dit kan als ElasticHosts marketing worden afgewezen. Echter, zoals ik opgemerkt in een eerder verhaal, de toenemende steun voor LXC containers in Linux distributies en de groeiende populariteit van Docker suggereert dat containerisatie op grote schaal zal worden. (Zie, Next-gen cloud services kunnen besparen gebruikers bijna $ 2000000000 per jaar

Davies zegt: “als het onderzoek laat zien, en als de helft van de respondenten erkend, cloud zoals we het vandaag de dag is eigenlijk niet echt elastisch – het maakt niet uit te breiden en te trekken automatisch aan de vraag te voldoen, en het is niet betaald voor als een nutsbedrijf, op basis van het verbruik. echter, met de volgende generatie cloud en containerisatie technologie, verandering op komst is.

Onze vraag aan organisaties is: waarom zou je ooit kiezen om te betalen voor de capaciteit die u niet gebruikt, offer prestaties, en eet-up van uw systeem tijd beheerder, als je niet hoeft te? Binnenkort bedrijven zullen vragen zich hetzelfde, die het einde van de capaciteit op basis van facturatie zal markeren.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen