Cisco’s Fowler vertrekt naar Europa

Cisco Australië vice-president Ross Fowler gaat naar de Europese activiteiten van het bedrijf in het kader van de lokale wijzigingen in het beheer van het netwerk reus.

Cisco heeft Fowler (pic) gepromoveerd naar de verkoper telecommunicatiesector toezicht in Europa. Gevestigd in Londen, de rol Fowler als vice-president voor dienstverleners, Europese markten, zal zien dat hij verantwoordelijk is voor de betrekkingen Cisco’s met alle telco operators. Het opnemen van de positie van Australië en Nieuw-Zeeland managing director is Les Williamson, de huidige client director voor Telstra bedrijf Cisco’s.

Tijdens zijn ambtstermijn in Australië, heeft Fowler het bedrijf gecementeerd als een belangrijke leverancier in Telstra’s IT-transformatie strategie. Cisco is een van de weinige select netwerkleveranciers gebruikt in, de vervoerder nieuwe AU $ 1500000000 Internet Protocol-gebaseerde (IP) netwerk kern.

Fowler ook de leiding over Cisco het winnen van de deal om de netwerkinfrastructuur voor de nieuwe campus Optus ‘in Sydney leveren.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

“Sinds de toetreding tot Cisco in 2003, heeft Ross Fowler een uitstekend werk geleverd in het leiden van de groei en ontwikkeling van onze Australië / Nieuw-Zeeland zaken en ik zou hem graag willen veel succes in zijn nieuwe rol met Cisco in Europa”, aldus Cisco senior vice president, Asia Pacific operaties, Owen Chan.

Williamson heeft een aantal functies bekleed sinds de toetreding tot het bedrijf in 1999.

Cisco zei dat de benoemingen ingang van eind juli.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow