Cisco ziet er op het netwerk te zetten in een security sensor

Cisco zal trachten de veiligheid hebben op elk punt van contact op zijn netwerk, als onderdeel van een nieuw Veiligheid Overal aanbieden.

Het doel zal zijn om de veiligheid in de gehele netwerk aanbieden van Cisco’s in het datacenter hebben tot aan de eindgebruiker, en alle aangesloten apparaten.

Eindpunten zullen worden gedekt met behulp van Cisco AnyConnect 4.1 VPN-diensten met behulp van geavanceerde bescherming tegen malware. Vestigingen zullen moeten vuurkracht diensten op de Cisco Integrated Services Routers, het beheer van het intrusion prevention-systeem.

Cisco is ook op zoek naar het gehele netwerk te zetten in sensoren en veiligheid handhavers bedreigingen te identificeren op het netwerk.

“De schoonheid van het hebben we de veiligheid in de infrastructuur van onze klanten ’embedded. We zeggen aanvallen kunnen komen van overal, dus de veiligheid moet overal zijn”, Cisco’s VP van zakelijke producten Inbar Lasser-Raab vertelde Cisco live op maandag.

Netwerk als een sensor en een handhaver komt niet aan de traditionele beveiliging te vervangen. Het voegt eigenlijk een andere laag en zorgt voor extra zichtbaarheid.

Wordt middels identiteitsdiensten motor en NetFlow moeten klanten kunnen netwerkverkeer naar het apparaat niveau waar en wanneer ongewoon gedrag is afkomstig van het netwerk, en wat het doel, Lasser-Raab genoemde volgen.

“Je kunt zien dat als een beller-ID. Van welke gebruiker, van welk apparaat toegang probeert te krijgen wat, ‘zei ze.

StealthWatch zal ook blokkeren verdachte netwerkapparaten.

Het bedrijf breidt haar service provider security aanbod, met de uitrol van de Firepower 9300 geïntegreerde security platform om alle schaal van beveiliging als data-flow eisen te laten groeien.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Cisco klant, advocatenkantoor K & L Gates LLP, heeft de nieuwe Firepower platform gebruikt voor distributed denial-of-service (DDoS) aanvallen te beperken. Het bedrijf heeft 4.000 medewerkers in 15 landen en de onderneming IT operations director Kevin Phillips vertelde Cisco live op maandag dat het hebben van een consistent beveiligingsproduct over de hele linie is van vitaal belang.

“Onze security strategie is echt zo veel bezorgdheid over onze klanten als het is ons kantoor. Wij werken en behouden van een aanzienlijke hoeveelheid data … dus we moeten kijken en zich te houden aan dezelfde regels [over de hele wereld] en maak ervoor dat onze controles voldoen aan de verwachtingen van onze eindgebruikers, “zei hij.

Iedereen is absoluut controleren en ervoor te zorgen dat deze dingen op hun plaats zitten.

Disclosure: Josh Taylor woonde Cisco Leef als gast van Cisco.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond