Cisco koopt Piston Cloud Computing, zal gebruiken bij het opvoeren van Intercloud aanbod

Cisco op woensdag zei dat het zou zuiger Cloud Computing, een startup bekend om zijn OpenStack cloud distributie te verwerven.

In een blogpost aankondiging van de deal, business development hoofd Cisco’s Hilton Romanski zuiger zal een belangrijke rol in het bedrijf spelen “ambitieuze Intercloud visie.”

Cloud computing is onverzadigbaar schrokken meer van de backend services die macht bedrijven. Maar sommige bedrijven hebben apps met privacy, beveiliging en regelgeving eist dat de wolk in de weg. Hier ziet u hoe u de juiste mix van publieke cloud en private cloud te vinden.

Gelanceerd in 2014, Intercloud is Cisco’s poging om een ​​aangesloten netwerk van wolken te creëren. Het bestaat uit twee componenten: de Intercloud Fabric, waarmee workloads te migreren tussen verschillende publieke clouds, en de Application Centric Infrastructure software, welke middelen automatisch bepalingen, afhankelijk van de werklast.

executive shuffle Cisco’s verder met CTO’s verwacht zomer vertrek; Cisco: Kan het winnen enterprise data center bendeoorlog; Cisco Systems kronen Chuck Robbins als volgende CEO?

De Intercloud is ontworpen om veilige cloud-diensten leveren overal in de wereld “, zei Romanski.” De Intercloud biedt keuze van de diensten, allemaal met de naleving en controle. In een notendop: we zijn het leveren van cloud de manier waarop onze klanten nodig hebben.

Zuiger past omdat Cisco geeft meer spieren rond gedistribueerde systemen en geautomatiseerde implementatie, naast het toevoegen van een niveau van infrastructuur Cisco OpenStack private cloud. Het is onduidelijk hoeveel leden van de Piston team zal het hoofd naar Cisco, maar Romanski zei Piston uiteindelijk zal fuseren met Cloud Services team van Cisco.

Piston werd mede-opgericht door Joshua McKenty, een voormalig medewerker van de NASA. McKenty speelde een belangrijke rol in de lancering van de OpenStack project op de ruimte agentschap, maar heeft sindsdien links Piston om Pivotal en Cloud Foundry sluiten.

De Piston deal is de tweede aanwinst voor Cisco in de afgelopen maand. In het begin van mei kocht de netwerken reus Tropo, een bedrijf dat een cloud application programming interface-platform biedt.

Geen financiële voorwaarden werden niet bekendgemaakt aan beide deal.

Meer

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie