Cisco CEO: Internet der Dingen is de tweede generatie van het internet

SAN FRANCISCO — Van de overstap naar de cloud aan het internet van de dingen, Cisco is vastbesloten om het te zijn “nummer een IT-bedrijf”, aldus CEO van het bedrijf John Chambers.

Cisco hoopt dat de Australische IT-managers zal beginnen herbelegging na het houden van off-uitgaven in 2013.

Het sluiten van de Goldman Sachs Technology and Internet Conference op donderdag, Chambers stelde als je begint met het potentieel van een 19000000000000 $ winstbijdrage en het geloof ieder bedrijf zullen worden gedigitaliseerd, zullen deze dingen samen te binden door middel van snelle innovatie en veiligheid.

“Het is de meest fundamentele verandering. Je zou bijna noemen het de tweede generatie van het internet”, poneerde Chambers.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Honing in op de cloud, Chambers aangedrongen Cisco zal worden betrokken bij vrijwel elke ontwikkeling in deze arena – zijn of nieuwe tech blijkt complementair of concurrerend aanbod Cisco’s te zijn.

We zijn terug in de mode, “grapte Chambers.” Het is net als de jaren 1990 helemaal opnieuw.

Chambers wees erop dat het internet der dingen was veel meer dan “alleen maar een pony topic ‘op de 2015 Consumer Electronics Show dit jaar, maar vooraan in het midden.

eigen exposure Cisco’s op de CES was een beetje gedempt dit jaar, zij het internet van de dingen is een belangrijk aandachtspunt voor de netwerken reus nu.

Chambers verscheen in Las Vegas naast Charter Communications CEO Thomas Rutledge als de twee merken een deal waarin Cisco zal de technologie leveren voor Charter’s aankomende next-generation video platform aangekondigd.

Cisco gebruikt ook de jaarlijkse beurs voor een partnership met Vodafone-eigendom Kabel Deutschland (KD), Duitslands grootste kabelexploitant, onthullen om te dienen als de basis voor KD’s on-demand video service. Onder de deal, zal KD’s toekomstige video service Cisco-branded aangesloten apparaten gebruiken om een ​​vast te stellen “video-hub voor het huis.”

Elke persoon, uw huis, uw auto, de manier waarop je de gezondheidszorg doen, uw sportieve activiteiten zal aangesloten worden “, zei Chambers zei in januari.” Het is verstoren of worden verstoord.

Chambers is slechts een van de vele high-profile CEO van Silicon Valley het podium op de jaarlijkse financiële sector-top deze week.

Op dinsdag, Apple CEO Tim Cook kondigde nieuws over de iPhone-maker nieuwe $ 850.000.000 solar farm komt naar Monterey, Californië. Terwijl het laten vallen van een paar tips over de Apple Watch gepland naar verwachting in april. Cook beloofde een van de grootste verrassingen Apple Watch zal worden “de breedte van wat het kan doen.”

Op woensdag, Yahoo CEO Marissa Mayer schepte haar bedrijf heeft “een aantal van de beste gegevens in de industrie” genereerde op zijn eigen platform, evenals over haar netwerk, wat betekent dat Yahoo zou beter helpen adverteerders richten op bepaalde gebruikers.

Chambers verschijning volgt ook beter dan verwacht tweede kwartaal de winst rapport Cisco’s, die vallen op woensdag.

De networking gigant rapporteerde een nettowinst van $ 2400000000, of 46 dollarcent per aandeel (statement). Non-GAAP bedroeg de winst 53 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 11900000000, een stijging van 7 procent jaar-op-jaar.

Wall Street verwachtte winst van 51 cent op een omzet van $ 11800000000.

In voorbereide opmerkingen, Chambers aangeprezen succes in het afgelopen kwartaal “is het directe resultaat van onze leidende positie in de belangrijkste technologie overgangen van cloud, mobiliteit, big data, beveiliging, samenwerking hoe goed we ons bedrijf transformatie in de afgelopen drie plus jaren hebben beheerd en, en het internet van alles. ”

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’