Check out de Digital Factory: Smeden betrokkenheid door middel van strategie, data, en interactie

Opmerking: Eric Schneider is iets anders dan de andere gast posters die ik heb gehad. Ik ontmoette hem door middel van een aantal intrigerende tweets stuurde hij me dat genoemd wat hij een digitale fabriek genaamd. Na wat verder onderzoek, realiseerde ik me dat dit de moeite waard om daar om te zien wat jullie denken zou zijn. Hoewel ik niet hem lang gekend hebben, weet ik dat hij een lange geschiedenis in de CRM-industrie.

In de loop der jaren heeft hij gesproken met honderden bedrijven over hun processen en heeft gezien dat ze gaan van het automatiseren van repetitieve taken om gebruik te maken van gegevens om klanten te betrekken. Dus de “digitale fabriek” kwam niet uit het niets komen. Ik ben echt benieuwd wat jullie allemaal denken op dit ene. Ik hou van het idee.

Eric, waarom ga je niet uit te leggen?

De opening van opmerkingen van Paulus ‘blog over; willekeurige gedachten over CRM, en hoe de klant gerichte markt verandert ingetoetst enkele gedachten in mijn hoofd. Hij maakte het punt dat sommige aspecten van CRM steeds operationeel, terwijl andere evolueren om zich te concentreren op customer engagement. Dat voelde op het geld voor mij, maar dit is niet zomaar een nieuwe trend. De rijping en adoptie van de technologie is aan de gang als elk domein kruist de angstaanjagende bult van de ‘Gartner Hype Cycle “en versnelt naar volwassenheid of onduidelijkheid.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Een algemeen bekend resultaat van de Industriële Revolutie is de massaproductie van de Ford Model T. De auto zelf is minder een prestatie dan hoe het is geproduceerd. Het duurt om een ​​Model T maken teruggebracht van 12,5 uur tot 93 minuten. De arbeiders waren gespecialiseerd, de gehele supply chain van de Highland Park fabriek werd geoptimaliseerd en de productie wereldwijd te verspreiden. Op soortgelijke wijze, de Informatietijdperk maakt gebruik van technologie blijven bedrijven als Ford optimaliseren. Computers automatiseren fabrieken, voert de boekhouding, volgen orders, mogelijk te maken verkoopteams, en inzicht geven in de gehele onderneming.

In wezen, bedrijven werd digitaal fabrieken aangewakkerd door data. Supply chains zijn geautomatiseerd met behulp van gegevens, die leverde de kosten en flexibiliteit ten goede vergelijkbaar met de massaproductie die zich in de Model T plant. Bestellingen werden geboekt en ingevoerd in de systemen, die uitgebreid op de beschikbare informatie. De tracking en planning beschikbaar bood bedrijven verdere differentiatie voor een tijd.

Toen kwam de opmars van de sales force automation, CRM in het algemeen en e-commerce, die is blijven om de efficiëntie te leveren en mensen helpen te reageren op de vraag en problemen van klanten. Aangezien elke incrementele winst werd gemaakt, meer gegevens heeft ingevoerd de digitale fabrieken om de bedrijven te houden gevoed en goed werkt.

Digital fabrieken blijven groeien, met name in sectoren zoals financiële diensten, telecommunicatie, en retail. Elke aankoop en telefoontje wordt een ander punt van gegevens als klanten en bedrijven Transact. De groei van e-commerce en de ondersteuning is toegevoegd aan de hoeveelheid informatie die gevangen genomen door bedrijven als ze werken om het allemaal te verteren. Dit heeft de groei van big data-oplossingen gevoed samen met in-memory mogelijkheden en technische systemen.

Omdat er meer vraag naar data / grondstoffen om te zetten in een voordeel voor de organisatie, hebben de digitale fabrieken had om te groeien en vooruit. Deze trend is vordert gestaag met verbeteringen en gevarieerde technieken voor het aanvallen van de problemen bij de hand.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Er zijn natuurlijk zijn parallel vooruitgang terwijl deze is voorgekomen. Interactie met de klant heeft een radicale verschuiving ondergaan en gebeurt nu grotendeels buiten de muren van een bedrijf. Mondige kopers onderzoek en informatie in een verscheidenheid van sociale sites te delen en laat product reviews of blogs aan anderen die ze communiceren met de hoogte.

Cloud computing ook ontstond, die dramatisch verlaagde de barrière voor innovatie voor kleinere bedrijven met aantrekkelijke sofware-as-a-service (SaaS) aanbod. Het verhoogde ook de flexibiliteit en computers toegang voor de traditionele bedrijven.

Dit betekent dat voor het eerst is er een explosie van zowel computers en data buiten de firewall. In veel gevallen is het niet eens een bedrijf de productie en verwerking in hun eigen fabrieken meer. Er zijn zelfs bedrijven, zoals Airbnb en Uber die aantoonbaar niet eens hun eigen producten bezit.

Dit is waar de uitdaging en kans zit. Aanzetten moderne interactie met de klant en vraagt ​​de juiste gegevens moeten worden benut om de juiste boodschap op de juiste plaats te orkestreren op het juiste moment. De complexiteit van de zoekopdracht, steeds wisselende sociale netwerken, display advertising, mobile enablement en content platforms, zoals video maken het moeilijker om de online wereld waarin consumenten leven te rationaliseren. Dit heeft geleid tot een cloud-gebaseerde oplossingen die hun eigen digitale fabrieken die produceren en hun eigen gegevens dicht bij de klant te consumeren zijn. Deze kunnen helpen met individuele scenario’s, maar als het gebruikt wordt in silo’s, dan kunnen ze de online data breken. Dat kan het moeilijker maken om al die interne informatie die de bedrijven proces benutten.

Als gevolg hiervan, de uitdaging is om een ​​flexibele interactie samenhangende strategie die de gegevens met elkaar verbindt als het rolt van de digitale werkvloer hebben. Er zijn duidelijke voordelen, waaronder een betere activering van al die interne gegevens, geoptimaliseerde media besteden, verbeterde messaging-opname, en strakkere relaties met klanten. Er zijn ook andere, minder voor de hand liggende voordelen van het aanboren van de cloud-aanbod.

Traditionele rapportage laat bedrijven meten hun eigen trends. Nu kunnen ze benchmark enorme databases over verschillende bedrijfstakken. In-netwerk informatie van sites zoals LinkedIn en Facebook richt zich op klanten veel nauwkeuriger dan de kalender op basis van batch-and-blast methoden van de oude. Klanten ontvangen berichten op hun eigen schema’s en cadensen, niet aan de grillen van een enkele verbroken persoon met een knop ‘Verzenden’. Websites kunnen worden aangepast op basis van wat een koper nu in plaats van een aanbod gebundeld offline doet. Gehele digitale interacties worden georkestreerd, waarin individuen doorkruisen op hun eigen paden.

Deze progressie van de nieuwe interactie punten te veranderen, terwijl de oude geautomatiseerde zal worden voortgezet en versneld worden. Zoals altijd, zullen bedrijven die het grootste deel van hun middelen kan een voordeel … tot de volgende ontwrichtende revolutie.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval