CES 2013: Wat gebeurde er op zondag

LAS VEGAS – Het ding dat ze je niet vertellen over de International Consumer Electronics Show is dat het massaal front-loaded met nieuws. Wat eindigt als een mooie, bijna ontspannen beurs begint als een ballen-to-the-wall uitbarsting van producten, platformen en proclamaties.

Stewardessen aanpassingen gemaakt voor een nieuwe digitale tijdperk;. Tech industrie-experts kwamen bijeen om te bespreken, de evolutie en de “sensorization” van computers,. Roku, de TV set-top box bedrijf, paradeerden rond, meer grote namen inhoud partners .; Seagate uitgerold een; nieuwe draadloze harde schijf voor road warriors,. Vizio, deed een beetje meer ploeteren in het tablet-segment, met een 11,8-inch model;. Onze eigen Jason Perlow, gooide handdoek in de ring, zoals ze zeggen. (Ja, nu al.); HP genoemd stilletjes dat het had een aantal nieuwe displays in de aanbieding;. Het Amerikaanse. cellulaire carrier Verizon brak in en ging de auto zonder dat u het zelf te weten,. Toshiba gooide een-snoep bekleed bash in een bar aan de bovenkant van het hotel in het Mandalay Bay complex, maar niet voordat zeggen een paar woorden over haar tv-strategie en . onthulling van een aantal nieuwe “4K” TV-toestellen; NVIDIA, de grafische chip bedrijf, eindigde de avond met een uitgestrekte, ongericht persconferentie dat culmineerde in zijn; binnenkomst in de “cloud gaming-industrie, – met een rek van eigen servers en een database-infrastructuur op te starten – evenals de aankondiging van de “slechtst bewaarde geheim,” de Tegra 4 chip, en de onthulling van een handige-slash-nootachtige persoonlijke gaming project genaamd “Shield.

We zouden niet hebben zij een andere manier, natuurlijk. Maar dat betekent dat het nieuws begint naar beneden de snoek lang voordat u uw maandagochtend koffie.

Om uw week begon goed, hier is wat je in het weekend gemist

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Plus, Lenovo besloten om zijn pc-activiteiten te reorganiseren, om rechtstreeks te concurreren met Apple. Pret!

Ter herinnering, we op de website hebben een aantal mensen die CES van de grond, met inbegrip van Rachel King, Kevin Kwang en mijzelf. Voor elk kruimeltje van productnieuws, ga dan naar onze zuster-site, die de gang zijnde dekking zal hebben door middel van de hele show. Voor berichten die u helpen samen de puzzelstukjes, blijf hier op de website. Morgen: Druk Day.

Foto: Josh Miller

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)