California gezondheid gegevensuitwisseling implementeert Orion SaaS

Blue Shield of California gegevens in de productie aan het California Integrated Data Exchange (Cal INDEX) na softwareleverancier Orion Health draaide de sleutel op de twee jaar durende project.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Blue Shield of California is een van de twee grote betaler organisaties of zorgverzekeraars, dat Cal INDEX ondersteunen. Orion Health is nu bezig met Anthem Blue Cross aan de historische gegevens in het systeem te laden.

Samen zijn de twee verzekeraars vertegenwoordigen bijna 9 miljoen leden.

Cal INDEX is een not-for-profit organisatie die de ontwikkeling van een statewide gezondheid informatie-uitwisseling, een verzameling van elektronische patiëntendossiers, waaronder klinische gegevens van zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Zodra Cal INDEX live is, wordt gestreefd naar artsen, verpleegkundigen en ziekenhuizen laat heel Californië om gezondheid van de patiënt informatie te delen en te verstrekken instrumenten om te helpen geven patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg.

Orion Health, die vorige maand genoteerd op de Australian Securities Exchange en de New Zealand Stock Exchange, zei dat het zal nu werken met Cal INDEX om het systeem uit te breiden door middel van het leveren van analytics, betere coördinatie van zorg instrumenten, en de patiënt betrokkenheid toepassingen.

Echter, het bedrijf benadrukte aan de aandeelhouders dat de inkomsten zullen worden uitgesteld omdat het project heeft als software as a service (SaaS) geleverd in plaats van via een traditionele software licentie. Het grootste deel van de inkomsten zal worden ontvangen in het komende boekjaar en daarbuiten, zei het.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal