CA Technologies ridders nieuwe CEO

Enterprise vendor software van CA Technologies heeft IT-veteraan Michael Gregoire benoemd als nieuwe CEO.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Hij zal over te nemen van William McCracken, die is ingesteld met pensioen te gaan in maart volgend jaar op de leeftijd van 70. McCracken begon zijn ambtstermijn als CEO in januari 2010.

De nieuw gekozen CEO zal toetreden tot Californië volgende maand, en McCracken zal helpen bij zijn overgang tot maart. McCracken zal ook blijven advies voor CA tot december 2013 om te helpen bij de overgang.

Gregoire heeft gewerkt in de software en IT-industrie voor 25 jaar, en het meest recent helmed talent management softwarebedrijf Taleo Corp, die dit jaar werd overgenomen door Oracle.

Hij heeft ook gewerkt voor PeopleSoft en EDS.

We zijn erg blij huurde iemand van het kaliber Gregoire’s te hebben, “board of directors CA’s voorzitter Arthur Weinbach zei in een verklaring.” Hij onderscheidt zich duidelijk op het gebied van de kandidaten hebben wij rekening gehouden, waardoor aan CA een dwingende track record van succes, leiderschap , operationele expertise en software-industrie visie.

Wij verwachten CA medewerkers, klanten en partners om te profiteren van zijn leiderschap, jarenlange ervaring in de software-industrie, en klantgerichtheid.

Gregoire zal de verhuizing naar New York voor zijn nieuwe rol.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal