Breedband en telefoon fouten kon in twee dagen onder de nieuwe voorstellen worden vastgesteld

Als alles volgens plan verloopt, moet BT Openreach klanten geconfronteerd met minder van een wachttijd voor een nieuwe telefoonlijn of voor reparaties moeten worden gedaan om een ​​bestaande onder de nieuwe regelgeving wordt getrokken door telecomregulator Ofcom.

Voltooien ongeveer 80 procent van de schuld reparaties binnen 1-2 werkdagen na de kennisgeving; Zorg voor een afspraak voor ongeveer 80 procent van de nieuwe lijn installaties binnen 12 werkdagen na de kennisgeving; Verslag publiekelijk over zijn prestaties, waardoor Ofcom om toezicht te houden en in te grijpen verder indien nodig, maken duidelijk dat de termijn waarin het momenteel het invullen van de resterende banen, om zekerheid te bieden aan consumenten over hoe lang het werk is waarschijnlijk te nemen.

De regelgeving zou een minimale prestatienorm voor Openreach, het bedrijf dat installeert en onderhoudt verbindingen met het BT-netwerk namens wholesale klanten, waaronder TalkTalk en Plusnet stellen.

Op grond van de ontwerp-maatregelen die Ofcom vandaag vrijgegeven, Openreach moet in de toekomst

Landelijk breedband “monopolie” aangevallen door het uitgeven van watchdog;; Als uw breedband dood is, kan BT uw lijn hebben gestolen van BT staat bovenaan in het Verenigd Koninkrijk breedband klachten grafiek; BT toevoegen van negen nieuwe uitwisselingen glasvezelnetwerk

Telecom gigant berichten sterke financials voor het jaar op de achterkant van glasvezel breedband groei

Deze nieuwe maatregelen zullen niet op zijn plaats komen onmiddellijk, volgens Ofcom, de minimumnormen in plaats opgevoerd meer dan drie jaar, alleen “hun volledige niveau bereikt in april 2016”.

Terwijl de regelgeving klinkt als goed nieuws voor de consument, heeft Ofcom niet specifiek op welke sancties kunnen worden uitgeoefend als de nieuwe normen niet worden nageleefd, zei alleen dat de leveranciers die niet aan de kwaliteit van de dienstverlening te leveren “kan boetes” geweest.

Een andere grote verandering die in het kader van de voorstellen kan worden gebracht in een verlaging van de vergoeding die aanbieders moeten betalen wanneer een klant overschakelt naar hen. Op dit moment hebben ze een £ 50 tot Openreach betalen, in de toekomst, kan dat tot £ 11 vallen. Dit, Ofcom hoopt, zal, “laat aanbieders lagere retail start-up kosten te bieden”.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Networking; Hoe NFL football online dit najaar

Ook wanneer een bestaande supersnel breedband klant schakelt over naar een andere leverancier, de minimale lengte van de wholesale-overeenkomst tussen BT en de nieuwe leverancier zou verminderen van een jaar tot een maand.

Ofcom zei ook dat het niet wil groothandel prijsniveaus voor Openreach’s fiber dienst te stellen, als ‘zij van mening is de prijs van glasvezel breedband is momenteel beperkt door de beschikbaarheid van standaard breedbanddiensten, en door de concurrentie van Virgin Media kabelnetwerk “- een teken dat de toezichthouder is redelijk tevreden met het huidige niveau van de concurrentie in de vezel breedbandnetwerk.

De ontwerp-wetgeving door Ofcom opgesteld is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie, maar van kracht moeten zijn van deze zomer.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

? Hoe NFL voetbal te kijken online dit najaar

verder lezen