Box draait insluiten, OneCloud voor educatief gebruik van K-12 scholen, universiteiten

Box is gericht op de onderwijssector met zijn nieuwste industriële partnerschappen en productaankondigingen net op tijd voor back-to-school seizoen binnenkort.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De Los Altos, Californië gevestigde bedrijf is de invoering van wat zij omschreven als “een nieuw ecosysteem voor samenwerking in het onderwijs.”

In de aankondiging van donderdag, Box pochte dat “meer dan 100 universiteiten en honderden K-12 instellingen” al gebruik van de cloud storage en apps platform binnen klaslokalen en voor educatief gebruik.

Dat ecosysteem in wezen bestaat uit drie delen: een op basis van de recente overname van HTML5 document uitkijkplatform Crocodoc, een integratie tussen de Box insluiten HTML5 framework met Canvas door Instructure, en nog veel meer mobile app partners voor OneCloud.

Te beginnen met de eerste pijler, is Crocodoc opgezet om te functioneren met learning management systemen (LMS) en andere vormen van onderwijs apps voor het bekijken en bewerken van documenten die zijn opgeslagen in Box.

LMS voorbeelden zijn ShowMyHomework voor het volgen van en het toezicht huiswerk en Blackboard Learn, een platform met hulpmiddelen voor de cursus management, sociaal leren, student betrokkenheid en mobiele functies.

Te herinneren, Box kondigde de overname, van Crocodoc in mei. Opgericht in 2007 met een initiële focus op Flash, is Crocodoc al ingesloten op apps gemaakt door SAP, Yammer, LinkedIn, en (opmerkelijk Box concurrent) Dropbox.

Samen met HTML5, enkele van de belangrijkste functies om Crocodoc omvatten volledige mobiele ondersteuning en een API voor ondersteuning voor ontwikkelaars van derden.

Verhuizen naar Box insluiten, zal het kader worden gebruikt om de gehele samenwerking Box’s suite binnen de Canvas cloud-based learning management systeem insluiten. Daarom moet studenten en docenten in staat zijn om te uploaden, toegang, samen te werken en werk te delen binnen Canvas maar terwijl opgeslagen en beveiligd op Box.

Box insluiten, eerst debuteerde vorig najaar, met de wil van Oracle, NetSuite en SugarCRM, onder andere bij de lancering tijd ondertekend.

Salesforce.com onlangs ook deel te nemen; de lijst van tech reuzen ondersteunen Box insluiten, HTML5-integreerbare kader Box samenvoegen van haar suite van functies voor samenwerking en cloud opgeslagen tevreden met applicaties van derden.

Ten slotte wordt de OneCloud apps ecosysteem krijgen gevuld met de volgende extra opties: Engrade, Fluid Notes, Nearpod, Celly, UXWrite en 9Slides. Use cases variëren van het sorteren, het opbouwen van presentaties met video, en de groep sms’en voor scholen en universiteiten.

De aanvullende Box OneCloud apps zijn nu toegankelijk via de Box Apps Marketplace, behalve Engrade, die zal volgen in september.

De BoxEmbed integratie met Canvas zal uitrollen in het eerste kwartaal van 2014.

Beelden via Box

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen